Nieuw meisje: 20 dingen die nooit logisch waren over Jess & Nick's relatie

Inhoudsopgave:

Nieuw meisje: 20 dingen die nooit logisch waren over Jess & Nick's relatie
Nieuw meisje: 20 dingen die nooit logisch waren over Jess & Nick's relatie
Anonim

Er zijn paren die samengebracht zijn met de tussenkomst van het lot; wanneer twee mensen elkaar ontmoeten die elkaars tegenpolen zijn en met elkaar in contact komen, kan het volledig verslavend zijn om een perfecte koppeling te volgen! Het is zoeter als de mensen zich nog niet realiseren dat ze perfect voor elkaar zijn, en het paar langzaam hun enorme aantrekkingskracht ontdekt door eindeloos grappige situaties!

Hilarische grappen zijn altijd aanwezig op de achtergrond van de relatie tussen Jess en Nick in de populaire sitcom New Girl. Jessica "Jess" Day is een eeuwig gelukkige en optimistische kleuterleidster die zich in een kwetsbare situatie bevindt waarin ze single is, met nieuwe huisgenoten, waaronder de cynische Nick Miller. Jess en Nick hebben een paar seizoenen nodig om hun weg te vinden, en hun weg door vriendschap naar een uiteindelijke romance is bezaaid met vele wendingen met een vleugje eigenaardigheid!

Lees verder om een aantal niet-zo-eigenzinnige inconsistenties van Jess en Nick opnieuw te beleven.

20 Hun algehele compatibiliteit

Zelfs vanuit het themalied van New Girl kunnen fans volledig inzicht krijgen in de grillige en eigenzinnige persoonlijkheid van Jess Day. Er is geen speurneus voor nodig om twee en twee samen te voegen om te bepalen dat Jess zou paren met een partner wiens expertise ligt in het zijn van een mafkees, toch?

Nick Miller v alt echter meer in de "chagrijnige categorie" op een hypothetische compatibiliteitsschaal! Waar is de chemie?

19 Nick's complete afkeer van de mannen van Jess

Wanneer Jess in een woonsituatie wordt geplukt met drie mannelijke vreemden, bevindt ze zich in een constante reeks hilarische grappen, maar twee elementen zijn consistent: Jess' eigenzinnige persoonlijkheid en Nick's 'afkeer' van haar eeuwige zonneschijn!

Hoewel het duidelijk is dat Nick verborgen gevoelens voor Jess koestert, manifesteren ze zich rond haar herenbellers. Hij is ronduit onbeleefd, soms. Wie wil een onbeschofte kerel daten?

18 De gebeurtenissen die leidden tot hun eerste knuffel

Als je een stel uit je favoriete tv-programma hebt dat je vanaf het begin verzendt, kan het wachten op het paar om hun gevoelens voor elkaar toe te geven een eeuwigheid lijken.

Voor Nick en Jess was de weg naar een koppel een groot aantal verschillende partners, partners die de ontluikende chemie van Nick en Jess al veel eerder voelen dan zij, en stilletjes een twijfelachtige kwade wil koesteren!

17 Nick en Jess' flirterige scherts

Nick en Jess' chemie is duidelijk vanaf aflevering één, en hun flirterige geklets is constant te zien voor Winston, Schmidt en de rest van de bende, maar de helft van het plezier voor New Girl-fans is het wachten op het paar in kwestie om hun voet te vinden met flirten.

De flirtstijl van Nick en Jess grenst voortdurend tussen vriendschap en flirterig plezier. Kunnen ze geen kant kiezen?

16 Jess' behandeling van andere mannen die geen Nick zijn

Een gewoon, maar nog steeds cool tv-gezelschap vindt plaats wanneer een meisje dat zich niet bewust is van haar ontluikende gevoelens, besluit om om hen heen te dansen door voortdurend met andere mensen te daten, en ze zijn vaak flagrante mismatches!

Soms mishandelt het meisje de nietsvermoedende jongen duidelijk omdat ze probeert haar gevoelens voor de andere man te onderdrukken. Dit was het geval voor Jess toen ze uitging met een oudere heer, Russell.

15 Jess en haar eigenaardigheden kunnen de relatie niet laten werken

Chemie werkt het beste als je veel aspecten gemeen hebt met je man. Voor Jess is misschien wel haar grootste "attractieticket" haar eigenzinnige persoonlijkheid, die Nick vaak irriteert.

Er is zelden een geval waarin de eigenzinnigheid van Jess geen 'derde wiel' is in hun ontluikende relatie. Zouden ze niet andere gemeenschappelijke interesses moeten zoeken? Zouden ze niet een klein beetje geklets moeten hebben om te slagen?

14 Nicks complete persoonlijkheidstransformatie

Natuurlijk groeien en evolueren we allemaal terwijl we door het leven gaan en lessen leren; het teken van een goed ontwikkeld personage vertoont herkenbare IRL-persoonlijkheidskenmerken!

Meteen uit de zak, het is vastgesteld dat Nick Miller een gecertificeerde mopperaar is, maar onder zijn sarcastische houding schuilt een lieve zachte kant. Wat betreft zijn relatie met Jess, zijn er maar een handvol situaties die het bewijs van Nicks zachtere kant laten zien.

13 Hun vriendschap was nooit echt vriendelijk

Het kenmerkende geklets van Nick en Jess is een van de kenmerkende elementen van New Girl, maar een belangrijk element van hun relatie waar fans het niet over hebben, is de dunne lijn tussen geklets en een gezonde vriendschap.

Zoals we al eerder hebben vastgesteld, is de zonnige houding van Jess vaak het doelwit van Nicks mopperende grap. Als je een vriend hebt die er herhaaldelijk van geniet om grappen te maken en je persoonlijkheid te deconstrueren, dump hem dan!

12 Hun break-up en onvermijdelijke make-up

Er zijn talloze manieren waarop fans kunnen kijken naar het uiteenvallen van hun favoriete koppel. Sommigen denken misschien dat een goede breuk onvermijdelijk zal resulteren in een nog betere make-up, en anderen denken misschien dat het helemaal niet nodig is om uit elkaar te gaan!

Nick en Jess gingen uit elkaar in seizoen drie en leken een minuutje te daten. Fans wisten dat een reünie onvermijdelijk was!

11 Fans waren woedend

Wanneer de fanbase van een show een beetje squirrelly begint te voelen met hun steun omdat ze niet tevreden zijn met de richting van de show, dan weet je dat er enkele veranderingen nodig zijn!

Na veel opbouw naar een romance tussen Nick en Jess en een plotselinge breuk, waren fans niet zo blij met de plotselinge verandering. Maker Liz Meriweather was het daarmee eens en zei tegen Vulture: "Ik denk dat we dit jaar een beetje zwaar zijn geworden…"

10 Nick was nogal gemeen tegen CeCe

Als je BFF en je partner niet op dezelfde lijn zitten, is het misschien tijd om je verliefdheid opnieuw te evalueren!

Nick en Jess' beste vriend CeCe hebben een vreemde relatie. Er is bewijs dat het paar flirt, en er is ook bewijs van raar, argumentatief geklets tussen de twee. Waar is het medium, jongens? Als ze een medium met Schmidt zou kunnen vinden, wat is dan de deal?

9 Nick was een eikel over de eigenaardigheden van Jess

Hoeveel klootzakken heeft één show echt nodig voordat de tv-groep extreem voorspelbaar en vermoeiend wordt?

Schmidt staat bekend als de onbeschofte jongen van New Girl, waardoor zijn relatie met CeCe vaak in gevaar komt. Als Nick op de achtergrond is en Jess vaak prikt, is het dan niet logisch dat Jess zich op zijn gemak zou voelen in een situatie die constant versierd is met ruzies?

8 Ze vechten meer dan dat ze vriendelijk zijn

Met Nick's kenmerkende, onbeschofte gevoel voor humor en zijn nooit eindigende vermogen om Jess' persoonlijkheid te beknotten, is het begrijpelijk dat hun romantische relatie een verwarrende reactie zou oproepen; hoe kunnen Nick en Jess een langdurige macht als koppel hebben?

Als het duo een oprechte mening heeft over hun relatie, beschrijft Nick ze zelfs als een stel dat 'echt een beetje een hekel aan elkaar heeft'. Deze onthulling slaat nergens op!

7 Jess' behandeling van Nick's vriendinnen

Bepaalde personages zijn geschreven met het (soms extreem eentonige) doel van een barrière tussen twee personages die duidelijk bedoeld zijn om samen te zijn vanaf de eerste aflevering! Ook al kunnen er grappige situaties ontstaan tussen onze favoriete heldin en het meisje dat we allemaal graag haten, het kan toch vermoeiend zijn om te zien hoe vrouwen ruzie maken over een man.

Jess bevond zich zeker in periodes van meisjesspanning met Nicks liefdes uit het verleden!

6 Hun algemene ontkenning van hun gevoelens

Als fervent tv-fan kun je waarschijnlijk meerdere plots van verschillende shows bedenken waarin de twee voor de hand liggende tortelduifjes hun ontluikende chemie grotendeels ontkennen, waardoor je continu denkt: "ga er nu al mee aan de slag!"

Nick en Jess zijn natuurlijk geen uitzondering op dit gewone tv-gezelschap. Het paar maakt zo'n ruzie met iedereen om hun ontluikende relatie te verbergen!

5 Jess stopte met groeien

Toen we voor het eerst kennismaken met Jess, is ze net uit een relatiebreuk en is ze in een constante staat van haar gevoel, maar zelfs halverwege het eerste seizoen merken we dat Jess langzaam tot haar recht komt.

Een deel van haar groei stopt echter zodra zij en Nick beginnen te daten! Nick lijkt haar centrale focus te worden, en er is nauwelijks een verhaallijn die zich uitsluitend op Jess richt!

4 Het ontbreekt ze op de afdeling scheikunde

Als je man je niet aan het lachen kan maken, waar is dan plezier? Zal je relatie constant vastzitten in dumbsville?

New Girl is een show met veel dialogen, en veel van de beste en meest memorabele zingers van de show vinden plaats tussen andere personages naast ieders favoriete koppel. Terwijl ze flirterige scherts hebben, delen ze zelden een echte lach samen. Zouden ze beter af zijn als vrienden?

3 Nick is een onvolwassen kerel

Wanneer koppels beginnen te daten, is er altijd de onvermijdelijke periode om elkaar op een heel andere manier te leren kennen. Immers, als je op Jess lijkt, zoen je plotseling een man die je vroeger irriteerde!

Er zijn enkele situaties die nieuwe stellen kunnen ervaren die rode vlaggen kunnen zijn. In één aflevering maken de twee ruzie over Nicks onvolwassen (en nogal onbeduidende) tijdmanagementmethoden!

2 Samenleven gaat niet samen

Samenleven kan allerlei uitdagingen met zich meebrengen die van stel tot stel verschillen, en veel stellen wachten tot ze klaar zijn voor deze mijlpaal!

Met Nick en Jess' langdurige status als kamergenoten, is er nauwelijks ruimte voor hen om aan elkaar te ontsnappen als ze wat decompressietijd nodig hebben na een ruzie.

Sommige van hun argumenten hadden misschien opgelost kunnen worden met wat tijd alleen!

1 Zooey Deschanel keurde het niet eens goed

Eén reden waarom de relatie tussen Nick en Jess misschien niet klopt? New Girl's eigen Zooey Deschanel vond ze geen perfecte match!

Zooey's aarzelingen komen voort uit een klassieke reden: spanning! Volgens Bustle onthulde Zooey: "Ik hou ervan om mensen te laten raden met een dubbelzinnig einde", in relatie tot het lot van het paar.

We wisten dat de relatie tussen Nick en Jess sprookjesachtige elementen had, maar hoe zit het met realisme?

Referenties: YouTube, Huffington Post, NPR, People, Vulture, TV Guide, AV Club, Thought Catalog

Aanbevolen: