15 serie om te kijken als je die show uit de jaren 70 mist

Inhoudsopgave:

15 serie om te kijken als je die show uit de jaren 70 mist
15 serie om te kijken als je die show uit de jaren 70 mist
Anonim

That '70s Show ging in 1998 in première op Fox en het duurde niet lang voordat de kijkers verslaafd raakten. De show eindigde in 2006, na acht gouden seizoenen, maar weet nog steeds de interesse van nieuwe generaties te wekken. De cast bestond uit getalenteerde jonge acteurs, waarvan er vele vandaag de dag nog steeds bekende namen zijn in Hollywood. Topher Grace speelde de frontman Eric Forman in de show. Laura Prepon diende als zijn liefdesbelang en buurman, Donna Pinciotti. De wankele maar hilarische middelbare schoolliefjes, Jackie Burkhart en Michael Kelso, werden gespeeld door respectievelijk acteurs Mila Kunis en Ashton Kutcher. En wie kan ieders favoriete buitenlandse uitwisselingsstudent Fez vergeten, die werd gespeeld door Wilmer Valderrama?

Jarenlang waren herhalingen van That '70s Show alle kijkers die ze nodig hadden om aan hun entertainmentbehoeften te voldoen. Helaas is er maar een bepaald aantal keren dat een persoon een show opnieuw kan bekijken. Toch zijn er tal van geweldige tv-series die net zo goed, zo niet beter zijn dan That '70s Show.

15 The Ranch herenigt Kelso en Hyde

Als je Kelso en Hyde die grappen maken op het kleine scherm mist, zul je genieten van het kijken naar The Ranch. Hoewel de serie een heel ander uitgangspunt heeft dan That '70s Show, brengt het Ashton Kutcher en Danny Masterson wel samen in hun volwassen jaren. Vanaf 2020 heeft The Ranch in totaal vier seizoenen om te verkennen.

14 Freaks And Geeks brengt je van de jaren '70 naar de jaren '80

Laat het feit dat Freaks and Geeks maar één seizoen heeft je er niet van weerhouden om naar de show te kijken - het is elke minuut waard. Freaks and Geeks hielpen grote acteurs als Linda Cardellini, James Franco, Seth Rogen en Jason Segel om hun voet tussen de deur te krijgen. Het brengt je in een oogwenk van de jaren '70 naar de jaren '80.

13 Community is een middelbare school sitcom voor volwassenen

Als je dol bent op tv-programma's waarin de personages in een schoolomgeving worden getoond, zul je dol zijn op Community. Deze hilarische sitcom heeft een scala aan speciale personages en ze brengen elk hun eigen unieke drama naar de tafel. Deze studenten zijn misschien volwassenen, maar dat heeft hen er nooit van weerhouden om kinderachtig te doen. Community heeft in totaal zes geweldige seizoenen.

12 F Is For Family's Frank zal je herinneren aan Red Forman

Wat hebben Red Forman en Frank Murphy gemeen? Om te beginnen zijn het beide knorrige vaders die in de oorlog hebben gevochten. Natuurlijk, F Is For Family is een tekenfilm, maar het zal je wereld op zijn kop zetten op dezelfde manier als That '70s Show. Deze hilarische cartoon is gemaakt door komiek Bill Burr.

11 Nieuw meisje is licht en grappig

New Girl is een klassieke tv-serie die kijkers eraan herinnert hoe belangrijk het is om hechte vriendschappen te sluiten. Met in totaal zeven seizoenen geeft deze serie je That '70s Show-vibes door je voor te stellen aan een groep vrienden die hun leven nog niet samen hebben.

10 Scrubs is een tijdloze klassieker

Scrubs liep in totaal negen seizoenen van 2001 tot 2010. Het speelde met hilarische acteurs als Donald Faison, John C. McGinley, Zach Braff en Sarah Chalke. Scrubs speelt zich af in een ziekenhuisomgeving, maar laat je niet voor de gek houden, de serie is net zo dwaas als That '70s Show.

9 De cast van workaholics stelt nooit teleur

Workaholics is in meer dan één opzicht een kunstwerk, en het zal je wat Eric-Forman-kelder-vibes geven. Het tv-programma werd uitgezonden van 2011 tot 2017 en had in totaal zeven seizoenen. Met hilarische acteurs als Blake Anderson, Adam Devine en Anders Holm. Deze relaxte show is het perfecte ding om aan het eind van de dag te ontspannen.

8 How I Met Your Mother heeft alles wat je nodig hebt

How I Met Your Mother is een klassieke sitcom met bekende acteurs als Jason Segel, Neil Patrick Harris en Alyson Hannigan. Met negen seizoenen om te ontdekken, is het veilig om te zeggen dat deze serie kijkers maandenlang bezig zal houden. Bovendien heeft dit tv-programma sandwiches, maar niet het soort dat je zou verwachten …

7 Weeds combineert gezinsplezier met zaken

Weeds blijft bij het thema van That '70s Show en introduceert enkele intense scenario's. Red en Kitty Forman konden het niet goed vinden met Nancy Botwin, maar Eric en zijn vrienden wel. Weeds heeft in totaal acht seizoenen, die ons er allemaal aan herinneren om familie en zaken nooit te mengen.

6 Het is altijd zonnig in Philadelphia Sterren Danny DeVito - Genoeg gezegd

It's Always Sunny in Philadelphia is een van de langstlopende tv-series in zijn soort. Vanaf 2020 zijn er momenteel veertien seizoenen om door te bladeren, en elk seizoen is beter dan de vorige. De show is een constante herinnering aan hoe Hyde had kunnen zijn als de Formans hem nooit hadden opgenomen.

5 Ga terug naar de jaren '70 met Happy Days

Er is een reden waarom Happy Days in totaal elf seizoenen duurde. En dat komt omdat de show een hilarische klassieker is die nooit verveelt. De serie werd uitgezonden van 1974 tot 1984 en genereerde een enorme schare fans. Als je op zoek bent naar een old-school kick, dan is Happy Days de juiste keuze.

4 Geaard voor het leven, net als Eric

Grounded for Life werd uitgezonden van 2001 tot 2005 en zou in totaal vijf seizoenen hebben. Deze sitcom laat ons kennismaken met de familie Finnerty, die de gave heeft om zichzelf in de problemen te brengen. Als je dacht dat Eric het slecht had met Red, wacht dan tot je ziet hoe Sean omgaat met zijn kinderen Lily, Jimmy en Henry.

3 Oranje is het nieuwe zwart geeft je Donna-Vibes

Orange Is The New Black is een serieuze tv-serie die eerlijk gezegd in niets lijkt op That '70s Show. Het stelt je echter wel in staat om de vele kanten te zien van acteur Laura Prepon die de stoere maar sympathieke Alex Vause speelt. Deze gevangene lijkt in niets op het buurmeisje, Donna.

2 Het kantoor zal je meer doen huiveren dan Fez

Als je geen fan bent van cringe, zal The Office je waarschijnlijk het gevoel geven dat je een vis in het water bent. Deze leuke serie leert de kijkers echter het een en ander over vriendschap en familie. The Office maakt van iets dat saai zou moeten zijn een fascinerende en hilarische serie.

1 Trailer Park Boys zullen je aan Leo herinneren

Trailer Park Boys is een tv-serie die werd uitgezonden van 2001 tot 2018 en in totaal twaalf schitterende seizoenen kende. Deze show is anders dan alles wat je ooit zult zien, en het kan je ingehouden herinneren aan Leo uit That '70s Show. Natuurlijk, Leo was een vredige ziel, maar toch was hij onbetrouwbaar en onvoorspelbaar.

Aanbevolen: