20 tv-programma's om naar te kijken als je Scandal mist

Inhoudsopgave:

20 tv-programma's om naar te kijken als je Scandal mist
20 tv-programma's om naar te kijken als je Scandal mist
Anonim

Van 2012 tot 2018 was Scandal zeven seizoenen lang in de ether te zien. Of ze nu haar team leidt of haar genegenheid voor president Fitz Grant (Tony Goldwyn) probeert te verbergen, Olivia is het soort meeslepende hoofdrolspeler waar kijkers niet mee kunnen stoppen.

Het is meer dan een jaar geleden dat de seriefinale werd uitgezonden en we zijn er zeker nog niet overheen. Om de leegte te vullen die deze geweldige show achterliet, is het tijd om een aantal andere shows te vinden om net zo geobsedeerd door te raken. Hoewel niets dit Shondaland-drama en zijn interessante personages en gekke verhaallijnen ooit zal vervangen, zijn er enkele andere kanshebbers voor onze nieuwe favoriete serie.

Fans van Scandal zullen de volgende 20 tv-drama's willen bekijken die net zo veel sappig entertainment bieden.

20 Jane The Virgin heeft net zoveel romantisch drama

In de ether gedurende vijf seizoenen van 2014 tot 2019, Jane The Virgin is absoluut een tv-drama waar fans van Scandal in zullen stappen. In de hoofdrol Gina Rodriguez als Jane, een vrouw die ontdekt dat ze in verwachting is… alleen is ze nog nooit intiem met iemand geweest.

Net zoals fans dol zijn op Olivia en Fitz, zullen kijkers worden meegesleept in Jane's liefdesleven.

19 Jessica Jones speelt ook een sterke vrouwelijke hoofdrolspeler

Jessica Jones is beschikbaar om te streamen op Netflix, en de Marvel-serie vindt de hoofdrolspeler (gespeeld door Krysten Ritter) die als detective werkt maar te maken heeft met PTSD.

Het is een behoorlijk donkere show, die fans van Scandal zal aanspreken, aangezien die show soms erg ingewikkeld kan worden en niet altijd super luchtig is.

18 De goede strijd speelt zich af in een soortgelijk universum

Zowel Scandal als The Good Fight (een spin-off van het al even geweldige The Good Wife) voelen alsof ze zich in dezelfde soort wereld afspelen. Ze gaan allebei over krachtige vrouwen die dingen voor elkaar krijgen en zich bezighouden met zowel kantoor- als de echte politiek. Het voelt alsof Olivia Pope en Diane Lockhart goede vrienden zouden zijn.

17 Eva vermoorden is net zo enorm vermakelijk

Scandal was om één belangrijke reden zo succesvol: de verhaallijnen zijn fascinerend en gewoon zo leuk om op af te stemmen. Mensen zeggen hetzelfde over Killing Eve, het drama met Sandra Oh en Jodie Comer.

Als we op zoek zijn naar een echt vermakelijke show, dan is dit degene om in te stappen.

16 Spencer over Pretty Little Liars is als een tiener Olivia Pope

Spencer Hastings (Troian Bellisario) is als een tienerversie van Olivia Pope. Het karakter van Pretty Little Liars is net zo hardwerkend, ze zal altijd dingen voor elkaar krijgen zodra ze er zin in heeft, en ze kan intimiderend en ambitieus zijn.

Als we PLL nog niet hebben gezien, waar wachten we dan nog op?!

15 De karakters van Younger blussen ook altijd vuurtjes

Met zes seizoenen tot nu toe is Younger zowel een hilarische als logische kijk op het zijn van een twintiger vandaag… De personages blussen altijd vuur, net als Olivia Pope, omdat er altijd dingen mis gaan. De schrijvers zorgen voor veel drama en de hoofdpersoon, Liza (Sutton Foster), liegt over haar leeftijd.

14 Orphan Black houdt je ook op het puntje van je stoel

Orphan Black is het kijken waard omdat actrice Tatiana Maslany klonen speelt en ze in staat is om elk personage totaal uniek en anders te laten voelen.

Het houdt kijkers ook op het puntje van hun stoel, niet in staat om zelfs maar een paar minuten te wachten op de volgende aflevering. Dat was absoluut de ervaring van het kijken naar Scandal.

13 Fans van Shondaland moeten absoluut kijken hoe ze weg kunnen komen met moord

Hebben we gezien hoe weg te komen met moord? Iedereen die Scandal mist, wil zeker naar deze show gaan kijken, die ook deel uitmaakt van Shondaland.

Beide drama's hebben veel gemeen, en elke aflevering zit boordevol sappige verhaallijnen en wendingen. Het is echt solide tv en het laatste seizoen zal in april 2020 in première gaan.

12 Schandaalacteur Guillermo Díaz is ook op Weeds, een slimme en chaotische show

Acht seizoenen lang speelde Weeds Mary-Louise Parker als Nancy Botwin, een moeder die in feite haar eigen ondergrondse bedrijf begint, en het is verrassend om alle wendingen te zien die daarna gebeuren. Guillermo Díaz is zowel in Weeds als Scandal te zien, en de twee shows bevatten veel chaotische, interessante verhaallijnen.

11 Opvolging wint lof voor zijn sappige relaties

Als we Succession nog niet hebben gekeken, kennen we mensen die dat wel hebben gedaan. Het is zo'n show.

Met tot nu toe twee seizoenen gaat de show over een rijke familie en hoewel het misschien over zaken gaat, gaat het ook over de gecompliceerde relaties die alle personages hebben. Het heeft dat gemeen met Scandal.

10 Big Little Lies is een goed gemaakte show over geheimen

Gebaseerd op het populaire boek van Liane Moriarty, richt HBO's Big Little Lies zich op een groep vrouwen die allemaal veel geheimen hebben. Het is echt een goed gemaakte show, net als Scandal, en het zal boeiend aanvoelen. Als we het nog niet hebben gezien, hebben onze vrienden ons waarschijnlijk gevraagd waarom niet, dus nu is onze kans.

9 The Dynasty Reboot gaat over rijke, machtige mensen

Op zoek naar nog een tv-drama over mensen die rijk en machtig zijn? Zoek niet verder dan de reboot van Dynasty.

De originele show werd uitgezonden in de jaren '80 en de reboot is uitgezonden sinds 2017, met tot nu toe drie seizoenen. Het is net zo leuk als het kijken naar Olivia Pope (hoewel geen enkel personage haar ooit kan vervangen).

8 Brothers & Sisters heeft een aantal sappige politieke verhaallijnen

Vijf seizoenen lang vertelden Brothers and Sisters het verhaal van de Walkers, een familie uit Californië die de neiging heeft om diners veel dramatischer te maken dan nodig is.

De show heeft ook een aantal sappige politieke verhaallijnen, vooral met het personage van Rob Lowe, en Scandal-fans zullen daarvan genieten.

7 Het gedurfde type is net zo leuk als schandaal

The Bold Type begint net aan zijn vierde seizoen, en het is net zo leuk om naar te kijken als Scandal.

Beide tv-programma's bevatten goed geklede vrouwen die in zichzelf en hun carrière geloven, en ze zijn super inspirerend om naar te kijken. Het voelt helemaal alsof de personages op The Bold Type, die bij een tijdschrift werken, kunnen opgroeien en voor Olivia Pope kunnen werken.

6 Good Girls toont drie ambitieuze vrouwen in een moeilijke situatie

Good Girls gaat over drie vrouwen die geld stelen om de eindjes aan elkaar te knopen, maar de dingen lopen behoorlijk uit de hand en al snel raken ze verstrikt in een misdaadleven.

Hoewel Olivia Pope de professionele 'reparateur' is, zijn de hoofdpersonen in dit drama ook altijd bezig met het oplossen van hun eigen persoonlijke problemen. Het lijkt alsof ze nooit een pauze zullen krijgen.

5 Gossip Girl heeft net zoveel plannen als schandaal

Zowel Gossip Girl als Scandal hebben iets gemeen: in veel van de afleveringen zijn de personages druk aan het plannen en proberen te krijgen wat ze willen. Natuurlijk, GG heeft tieners die merkkleding dragen en Scandal richt zich op volwassenen, maar de toon is een beetje vergelijkbaar.

Gossip Girl zal helpen de leegte te vullen die is achtergelaten door Scandal.

4 Homeland is ook een binge-waardig tv-drama

Homeland wordt sinds 2011 uitgezonden en het achtste seizoen begint in februari 2020.

Claire Danes speelt de hoofdpersoon, Carrie, en zij is een van de redenen waarom dit zo'n binge-waardig tv-drama is. Als we Scandal echt missen, moeten we een of twee afleveringen van Homeland proberen, want de kans is groot dat we er dol op zullen zijn.

3 Dit zijn wij heeft vele wendingen

This Is Us is een stuk emotioneler dan Scandal, dat is zeker, maar het heeft nog steeds dezelfde hoeveelheid wendingen.

Beide series trekken de kijker echt naar binnen en maken het onmogelijk om te stoppen met kijken. Dat is zo'n belangrijke kwaliteit voor een tv-programma, vooral een programma dat deel uitmaakt van het drama-genre.

2 The West Wing is een geweldige throwback-show over politiek

Het voelt alsof Scandal zich in hetzelfde universum bevindt als The West Wing en alsof Olivia Pope volledig zou werken als PR- of communicatieadviseur van president Bartlett (Martin Sheen).

Dit is een geweldig throwback-drama en het heeft in de loop der jaren veel lof gekregen. Met zeven seizoenen is er gelukkig veel te binge.

1 Er is altijd Grey's Anatomy, wat een zeer geruststellende show is

Ten slotte, als fans van Scandal echt het gevoel willen hebben dat ze weer in de geruststellende wereld van Shondaland zijn, is het kijken naar Grey's Anatomy altijd een goede optie.

Of we nu vanaf het begin kijken of een korte pauze hebben genomen, er zijn zoveel seizoenen om te binge, en het zal altijd een van de meest vermakelijke tv-drama's zijn die momenteel worden uitgezonden.

Aanbevolen: