10 tv-programma's om naar te kijken als je die show uit de jaren 70 leuk vond

Inhoudsopgave:

10 tv-programma's om naar te kijken als je die show uit de jaren 70 leuk vond
10 tv-programma's om naar te kijken als je die show uit de jaren 70 leuk vond
Anonim

That 70s Show werd voor het eerst uitgezonden in 1998 en het blijft een van de grappigste tv-shows aller tijden. Ashton Kutcher, Mila Kunis, Topher Grace, Danny Masterson, Laura Prepon en Wilmer Valderrama speelden een groep tienervrienden uit Wisconsin. Ze brengen meestal tijd door in de kelder, hangen rond en verspillen tijd.

Het uitgangspunt van de show is populair: een groep vrienden komt in allerlei problemen en ontwikkelt door de seizoenen heen emoties voor elkaar. Er zijn veel tv-programma's waar fans net zo dol op zullen zijn.

10 Geaard voor het leven

Afbeelding
Afbeelding

Grounded For Life is een sitcom die, net als That 70s Show, zich meestal in een huis afspeelt. Het gaat over een stel dat op jonge leeftijd kinderen kreeg. Ze zijn jonger dan de meeste ouders, wat hen nogal liberaal en excentriek maakt.

Ze zijn nog niet helemaal klaar met jong zijn, maar als ouders zijn ze helaas voor het leven geaard. Het liep vijf jaar, van 2001 tot 2005. Het is bingeable, grappig en luchtig.

9 freaks en geeks

Afbeelding
Afbeelding

Een sitcom die draait om het leven van tieners, Freaks And Geeks lijkt een beetje op That 70s Show, maar in plaats daarvan speelt het zich af in de jaren 80 en zijn de personages veel onhandiger.

Het zijn slimme sociale verschoppelingen die worstelen met pestkoppen en impopulair zijn. Helaas heeft deze coming of age-sitcom maar één seizoen, maar het is de moeite waard om te kijken.

8 Malcolm In The Middle

Afbeelding
Afbeelding

Hoe is het om vier luidruchtige kinderen te hebben terwijl ze proberen de eindjes aan elkaar te knopen? Malcolm In The Middle is een innemende sitcom over een disfunctioneel gezin. Het verhaal wordt voornamelijk verteld vanuit het perspectief van Malcolm. In tegenstelling tot zijn oudere broer is hij erg slim en heeft hij vaak moeite om zijn gekke familie te verdragen.

Gedurende de zeven seizoenen ondergaat het gezin dramatische veranderingen, maar het tv-programma slaagt erin trouw te blijven aan zijn uitgangspunt.

7 Oranje is het nieuwe zwart

Afbeelding
Afbeelding

Orange Is The New Black is een tv-show die zich afspeelt in een gevangenis voor alleen vrouwen. Sommige vrouwen horen daar thuis en andere niet, maar ze moeten allemaal op de beste manier zien hoe ze kunnen. Deze show is niet alleen humoristisch, het kan behoorlijk emotioneel en hartverscheurend worden, iets wat That 70s Show maar zelden doet.

Het zevende seizoen van de show was het laatste en de verhaallijn was vanaf het begin tot het einde boeiend.

6 Hoe ik je moeder heb ontmoet

Afbeelding
Afbeelding

Een van de beste sitcoms van de 21e eeuw, How I Met Your Mother, werd voor het eerst uitgezonden in 2005. Net als That 70s Show draait het om een groep vrienden: twee meisjes en drie jongens. De show staat bekend om zijn cameo's van beroemdheden en het centrale plot, dat voornamelijk draait om liefde en relaties.

Het negende en laatste seizoen ging in première in 2013. How I Met Your Mother ontving talloze prijzen, vooral Neil Patrick Harris die Barney speelde, het meest iconische personage van de show.

5 De frisse prins van Bel-Air

Afbeelding
Afbeelding

The Fresh Prince Of Bel-Air was meteen een hit toen het voor het eerst werd uitgezonden in de jaren 90. Het markeert het begin van Will Smiths internationale faam. De sitcom gaat over een tiener uit een ruige buurt wiens moeder hem naar zijn rijke familieleden stuurt om hem een beter leven te geven.

Hij ontmoet zijn neven, die ook tieners zijn. Samen komen ze in allerlei problemen. Velen hebben geprobeerd het huis te identificeren waar de sitcom zogenaamd plaatsvond.

4 Gemeenschap

Afbeelding
Afbeelding

Community gaat over een breed scala aan personages die naar Greendale Community College gaan. De cast bestaat uit Donald Glover, Alison Brie en Chevy Chase. De laatste had blijkbaar wat problemen met de manier waarop de show werd gefilmd, dus vertrok hij voordat de show was afgelopen.

Community is origineel, grappig en slim. Terwijl de meeste sitcoms hun toevlucht nemen tot te veel gebruikte clichés en stijlfiguren, doet deze show de dingen op zijn eigen manier. De humor lijkt meer op die van Rick And Morty, omdat het erg naar zichzelf verwijst.

3 Nieuw meisje

Afbeelding
Afbeelding

New Girl lijkt op That 70s Show vanwege zijn setting in een vriendengroep die ook meestal rondhangt in een aangewezen gebied: het appartement waar de meeste hoofdpersonages wonen. Over het algemeen zijn ze allemaal erg aardig, dus het is geen wonder dat de sitcom zo'n succes is. Het werd voor het eerst uitgezonden in 2011.

Op een gegeven moment verving Megan Fox Zooey Deschanel toen ze met zwangerschapsverlof ging. That 70's Show probeerde de boel in beweging te houden, zelfs nadat Topher Grace de show had verlaten, maar het werkte helaas niet zo goed.

2 3rd Rock From The Sun

Afbeelding
Afbeelding

3rd Rock From The Sun is gemaakt door Bonnie Turner en Terry Turner, net als That 70s Show. Het werd uitgezonden in de tweede helft van de jaren 90 en het gaat over vier buitenaardse wezens die zich voordoen als een menselijke familie op aarde. Ze reflecteren op de samenleving en menselijk gedrag, dus het is niet alleen grappig, maar ook vreemd inzichtelijk.

Het acteerwerk van John Lithgow viel het meest op. Hij won twee Golden Globes terwijl hij aan de show werkte.

1 Vrienden van de universiteit

Afbeelding
Afbeelding

Friends From College is een comedyshow over een groep vrienden die twee decennia na hun afstuderen een weg in elkaars leven vinden. De karakters kunnen soms vervelend zijn en zijn zeker niet perfect.

Na slechts twee seizoenen annuleerde Netflix de show, ook al eindigde seizoen twee met een grote cliffhanger. Ze zijn echter nog steeds het bekijken waard. Het is grappig, snel en luchtig.

Aanbevolen: