20 tv-programma's om naar te kijken als je Gossip Girl mist

Inhoudsopgave:

20 tv-programma's om naar te kijken als je Gossip Girl mist
20 tv-programma's om naar te kijken als je Gossip Girl mist
Anonim

"Gossip Girl" is een tienerdrama dat iedereen aan het praten kreeg. De show, die zes seizoenen op de CW wordt uitgezonden, richt zich op het leven van Blair Waldorf en haar vrienden terwijl ze naar de prestigieuze Upper East Side-school gaan. De cast van de show bestond uit Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford en Ed Westwick. Ondertussen leverde actrice Kristen Bell stemtalent aan de serie.

Onlangs werd bevestigd dat "Gossip Girl" een reboot zou krijgen op de streamingdienst HBO Max. Tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter schreef scenarioschrijver Joshua Safran: “Het is gewoon een nieuwe kijk op deze specifieke samenleving in New York, met het idee dat de samenleving voortdurend verandert.”

En terwijl we wachten tot de show nieuwe afleveringen uitzendt, kan het ook leuk zijn om deze shows te bekijken die je misschien aan "Gossip Girl" doen denken:

20 “13 Reasons Why” is een intens tienerdrama met een duister mysterie

In de Netflix-show '13 Reasons Why' ontmoet je de studenten van Liberty High en realiseer je je al snel dat iedereen 'iets te verbergen heeft'. Tegelijkertijd besluit een studente genaamd Hannah zelfmoord te plegen. Twee weken later verschijnt er een doos met opnames waarin Hannah 13 redenen opsomt waarom.

19 "Riverdale" biedt een grimmige kijk op een populair stripboek

In 'Riverdale' krijg je enkele van je favoriete stripboekpersonages te zien: Archie, Betty, Veronica en Jughead. Ze lijken echter in niets op hun geïllustreerde versies. In plaats daarvan is hun wereld grimmiger en donkerder. Tegelijkertijd wordt de bende gedwongen om te gaan met de mysterieuze dood van een student. Bekijk de show op The CW network en Netflix.

18 Op 'Marvel's Runaways' proberen zes tieners superhelden te zijn in hun buurt

In dit tienerdrama ontdekken zes tieners in Los Angeles dat hun ouders lid zijn van een criminele organisatie. Na hun ontdekking besluiten ze een superheldenteam te vormen dat in staat is de snode plannen van hun ouders te stoppen. "Marvel's Runaways" met Lyrica Okano, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Virginia Gardner en Allegra Acosta. Volgens Decider kun je de show streamen op Disney+, Hulu, YouTube en VUDU.

17 De O. C. Is een show over tieners die bevoorrechte maar moeilijke levens leiden

Net als 'Gossip Girl', de tienerpersonages in 'The O. C.' leven ook een rijk, bevoorrecht leven, met uitzondering van Ryan Atwood die zich omringd voelt door de hogere klasse. "De OC" cast bestaat uit Ben McKenzie (Ryan), Rachel Bilson, Mischa Barton en Peter Gallagher. De show heeft zijn laatste aflevering misschien al in 2007 uitgezonden, maar je kunt het nog steeds Hulu en VUDU stomen.

16 "One Tree Hill" was het tienerdrama waar iedereen verslaafd aan raakte

In de show 'One Tree Hill' krijg je vrijwel alle soorten tienerdrama die je je maar kunt voorstellen. Aan de ene kant hebben we twee halfbroers die moesten proberen met elkaar om te gaan omdat ze in hetzelfde basketb alteam op de middelbare school zaten. Ondertussen heb je ook een vader die openlijk de ene zoon verkiest boven de andere. "One Tree Hill"-sterren zijn onder meer Chad Michael Murray, James Lafferty, Bethany Joy Lenz, Sophia Bush en Hilarie Burton.

15 "The Carrie Diaries" biedt een nadere blik op het modieuze verleden van Carrie Bradshaw

Met de populariteit van "Sex and the City" en zijn hoofdpersoon, Carrie, was het slechts een kwestie van tijd voordat zoiets als "The Carrie Diaries" zou worden ontwikkeld. In de show zien we een veel jongere Carrie die zich een weg baant door Manhattan in de jaren tachtig. We zien haar omgaan met middelbare school, romantiek en liefde. Volgens Decider kun je de show streamen op CW Seed en YouTube.

14 "The Vampire Diaries" is meer dan je gemiddelde tienerdrama

In de show 'The Vampire Diaries' ontmoet je meteen twee vampierbroers die al geruime tijd bittere rivalen zijn. En dan komen ze een mooie (sterfelijke) vrouw tegen. Meteen wordt de situatie gespannen. Volgens Decider kun je "The Vampire Diaries" nog steeds streamen op Vudu, Netflix en YouTube.

13 "Pretty Little Liars" is een ander tienerdrama dat begint met een duister mysterie

In de show 'Pretty Little Liars' proberen vier tienermeisjes verder te gaan nadat een van hun vrienden vorig jaar vermist is geraakt. Aria, Hanna, Emily en Spencer vinden dat echter best moeilijk als ze verontrustende berichten beginnen te ontvangen van iemand die "A" heet. "Pretty Little Liars"-sterren zijn onder meer Troian Bellisario, Ashley Benson, Shay Mitchell en Lucy Hale. Je kunt de show streamen op Netflix.

12 "Beverly Hills, 90210" is de klassieker voor tienerdrama's die iedereen moet zien

Vóór 'Gossip Girl' was er 'Beverly Hills, 90210', een show die in 1990 uitkwam. Deze show gaat over de levens van verschillende tieners die in het chique Beverly Hills wonen. De cast bestaat uit Tori Spelling, Jennie Garth, Jason Priestley, Brian Austin Green, Ian Ziering, Shannen Doherty en wijlen Luke Perry.

11 "Gilmore Girls" toont ons een speciale moeder/dochterband

In het comedy-drama 'Gilmore Girls' ontmoeten we Lorelai Gilmore, een herbergmanager die haar begaafde dochter Rory opvoedt in de stad Stars Hollow, Connecticut. En hun leven wordt enigszins gecompliceerd door Lorelai's ouders uit de hogere klasse. De serie heeft hoofdrollen voor Alexis Bledel (Rory), Lauren Graham (Lorelai), Melissa McCarthy, Kelly Bishop en Scott Patterson. Je kunt de show streamen op Netflix.

10 "Veronica Mars" draait om een tiener die een moord probeert op te lossen

In de show is Veronica Mars een voormalig populair meisje dat vastbesloten is om de moord op haar beste vriend op te lossen. Gelukkig runt haar vader een privédetectivebureau waar ze als assistente aan de slag gaat. Kristen Bell schittert als het titulaire personage van de show. Ze wordt vergezeld door Enrico Colantoni, Jason Dohring, Francis Capra en Teddy Dunn. Vandaag kun je de afleveringen van de show streamen op Hulu.

9 "Euphoria" is een intens drama over een groep studenten die proberen te navigeren op de middelbare school

In het HBO-drama 'Euphoria' ontmoet je een jonge vrouw genaamd Rue die te maken heeft gehad met verslaving. Ondertussen ontmoet ze een stel tieners met ernstige eigen problemen. De cast van de show bestaat uit Zendaya, Sydney Sweeney, Barbie Ferreira, Hunter Schafer en Jacob Elordi. Seizoen twee van "Euphoria" zal naar verwachting ergens dit jaar worden uitgezonden.

8 "Glee" mixt middelbare schooldrama met onvergetelijke muziekuitvoeringen

"Glee" is een tv-show die draait om een groep studenten die uiteindelijk lid worden van de glee-club van hun school. In het begin konden ze het allemaal niet echt met elkaar vinden. Maar uiteindelijk vonden ze enige harmonie. De show sterren Lea Michele, Matthew Morrison, Darren Criss, Chris Colfer, Jane Lynch en Dianna Agron onder anderen. Vandaag kun je de show streamen op Netflix.

7 Krijg een glimp van het chique leven in de show "Privileged"

In het tv-programma 'Privileged' ontmoet je Megan Smith, een afgestudeerde aan Yale die uiteindelijk een inwonende bijlesdocent wordt nadat ze is ontslagen uit haar baan bij een roddelblad. Haar leerlingen zijn toevallig de tweelingkleindochters van cosmeticamagnaat Laurel Limoges. En na verloop van tijd wordt ze verder verleid tot een luxe leven. Je kunt "Privileged" streamen op CW Seed.

6 In de show 'We althy' botsen werelden wanneer drie tieners een exclusieve privéschool in Spanje betreden

In 'We althy' brouwen er problemen in een exclusieve privéschool in Spanje wanneer drie studenten uit de arbeidersklasse zich inschrijven. In feite is er een onmiddellijke botsing en uiteindelijk verliest iemand zijn leven. De Netflix-serie heeft hoofdrollen voor Itzan Escamilla, Danna Paola, Ester Expósito en Miguel Bernardeau. Je kunt nu twee seizoenen van dit tv-drama bekijken op de streamingdienst.

5 “The Society” ziet rijke tieners omgaan met de plotselinge verdwijning van alle volwassenen in de stad

In het tv-drama 'The Society' wordt een rijke stad voor altijd veranderd wanneer alle volwassen bewoners spoorloos verdwijnen. Plots heeft de tienerelite de leiding over alles en ze besluiten al snel om een eigen samenleving te vormen. In deze Netflix-serie spelen Gideon Adlon, Kathryn Newton, Sean Berdy, Alex Fitzalan, Toby Wallace en Kristine Froseth. Je kunt het eerste seizoen nu streamen.

4 Kijk hoe Leighton Meester een moeder portretteert op 'Alleenstaande ouders'

Zoals je weet, is actrice Leighton Meester nu helemaal volwassen. Daarom neemt ze meer volwassen rollen op zich. Dat betekent echter niet dat haar rollen niet leuk kunnen zijn. Ze portretteert bijvoorbeeld een alleenstaande moeder in de ABC-sitcom 'Single Parents'. Hier wordt ze vergezeld door Brad Garrett, Taran Killam, Jake Choi en Kimrie Lewis-Davis.

3 Zie hoe Ed Westwick verandert in een charismatische verkoper op "White Gold"

In de BBC-serie 'White Gold' portretteert Ed Westwick de rol van Vincent, een verkoper in Essex in het midden van de jaren '80. In tegenstelling tot anderen in zijn beroep, is Vincent bereid om zo ongeveer alles te doen om iets te verkopen, zelfs als dat betekent dat hij de regels overtreedt. Je kunt de eerste twee seizoenen van de show streamen op Netflix.

2 Kijk hoe Penn Badgley een sinistere rol op zich neemt in 'You'

In de thriller 'You', 'Gossip Girl', portretteert aluin Penn Badgley de rol van een angstaanjagende man wiens obsessies dodelijk kunnen worden. De show ging in première op Lifetime en begon later op Netflix te streamen. Tot nu toe kun je al twee seizoenen streamen. En toen hem werd gevraagd naar de toekomstige boog van zijn personage voorafgaand aan de première van het tweede seizoen, zei Badgley tegen Time: Verwacht ik dat hij uiteindelijk goed zal zijn? Waarom verwacht ik dat?”

1 Zie Chace Crawford als een Bad Boy-superheld in "The Boys"

In het drama 'The Boys' worden superhelden slecht en leren ze hun krachten te misbruiken. Als reactie daarop probeert een groep die bekend staat als The Boys om de kwaadaardige helden te ontmaskeren en neer te halen. Afgezien van Chace Crawford, zijn er in de show ook Jack Quaid, Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Laz Alonso, Elisabeth Shue, Nathan Mitchell en Jennifer Esposito te zien. Je kunt het eerste seizoen van de show streamen op Amazon Prime.

Aanbevolen: