15 foto's die de cast van de O.C. Vandaag

Inhoudsopgave:

15 foto's die de cast van de O.C. Vandaag
15 foto's die de cast van de O.C. Vandaag
Anonim

De laatste aflevering van de tienerdramaserie The O. C. uitgezonden in februari 2007, precies 13 jaar geleden. Maar het voelt zeker niet alsof er al zoveel tijd is verstreken. We herinneren ons nog steeds de kronkelende verhaallijnen en het sappige drama dat de show ons gaf alsof het gisteren was.

Eerlijk gezegd, we zijn ook nog steeds in de war dat Marissa Cooper en Ryan Atwood niet samen zijn beland, en we krijgen nog steeds rillingen als we denken aan Summer Roberts die door het gangpad loopt om met de liefde van haar leven Seth te trouwen Cohen. De tijd is verstreken, maar The O. C. heeft zeker zijn stempel gedrukt op een hele generatie.

De castleden zijn nu verder, ook al zien velen van hen er amper een dag ouder uit dan ze in de show waren. Bekijk deze foto's van hoe de cast er vandaag uitziet!

15 Ben McKenzie's heeft wat gezichtshaar gekregen

In sommige opzichten ziet Ben McKenzie er precies hetzelfde uit als toen hij Ryan Atwood speelde. Hij heeft nog steeds die Russell Crowe-achtige frons. Maar op andere manieren kun je zien dat hij veel is veranderd. We denken dat het het gezichtshaar is waardoor hij er veel ouder uitziet!

14 Mischa Barton is geen dag ouder geworden

Misschien is het gewoon de belichting op deze foto, maar Mischa Barton ziet er echt uit alsof ze geen dag ouder is geworden. En het is zeker langer geleden dan dat we haar voor het laatst zagen als Marissa Cooper in het derde seizoen van de show (vóór de tragische finale van het derde seizoen waar we het nog steeds niet over hebben).

13 Rachel Bilson ziet er nog steeds precies hetzelfde uit

Oké, misschien was er iets in het water in Newport, want deze castleden zien er niet veel anders uit, ook al is het meer dan een decennium geleden. Het leven van Rachel Bilson is drastisch veranderd sinds ze Summer Roberts speelde, met haar als moeder en zo. Maar ze lijkt nog steeds op Summer!

12 Weet je nog toen Seth Cohen eindigde met Blair Waldorf?

Het echte leven heeft niet altijd dezelfde happy endings als onze favoriete tv-programma's. Maar het waargebeurde verhaal van Adam Brody is een uitzondering. Hij is nu getrouwd met voormalig Gossip Girl-ster Leighton Meester, wat het beste sprookjesachtige einde is dat fans van angstige tienerdramashows kunnen wensen.

11 Peter Gallagher is nauwelijks veranderd

Peter Gallagher is misschien een beetje grijzer dan hij was toen hij de favoriete tv-vader van iedereen speelde, de ongelooflijke Sandy Cohen. Maar afgezien daarvan is hij een andere O. C. ster die nauwelijks is veranderd sinds de show eindigde. Onlangs onthulde Gallagher dat hij nog steeds contact houdt met de hele cast.

10 Kelly Rowan is tegenwoordig moeilijk bij te houden

Als Sandy Cohen de ultieme vader was, dan was Kirsten Cohen de ultieme moeder. Geen wonder dat Seth zo'n droomboot bleek te zijn! Kelly Rowan is moeilijk bij te houden, met haar laatste acteerkrediet in de tv-film Tulips of Spring uit 2016, waarin ze Caroline Sebastian speelde.

9 Chris Carmack is nu een vader

Het geeft ons alle gevoel van de wereld om Chris Carmack gelukkig te zien met zijn eigen gezin! Zijn karakter begon als een van de schurken in de show in het eerste seizoen, maar hij werd al snel in de steek gelaten door zijn polospelende populaire vrienden en voegde zich bij de bende. We werden daarna verliefd op hem.

8 Autumn Reeser is een moeder

We hebben altijd geweten dat Autumn Reeser een geweldige moeder zou zijn. Nou, we wisten dat Taylor Townsend een geweldige moeder zou zijn, dus het was niet moeilijk om je voor te stellen dat Reeser op een dag een eigen kroost zou hebben. Gelukkig voor ons O. C. fans, ze blijft tegenwoordig behoorlijk actief op Instagram.

7 Is het raar dat we Melinda Clarke missen?

Er zijn 101 redenen waarom we Julie Cooper zouden moeten haten, maar ze werd uiteindelijk toch een van onze favoriete personages in de show. Misschien was het de manier waarop ze zichzelf uiteindelijk verloste of misschien was het haar gedrevenheid en vastberadenheid. Hoe dan ook, we missen het gezicht van Melinda Clarke serieus.

6 Tate Donovan heeft nog steeds die Jimmy Cooper-glimlach

Ja, zijn haar is misschien een beetje anders dan het zandbruine dat we ons herinneren, maar Tate Donovan lijkt nog steeds op Jimmy Cooper. In tegenstelling tot Sandy was Jimmy niet de beste vader in Newport, maar hij hield tenminste van zijn kinderen en zou alles voor hen hebben gedaan.

5 Olivia Wilde is nog steeds super mooi

Olivia Wilde ziet er tegenwoordig veel volwassener uit dan toen ze een gastrol had in The O. C. als barman Alex, de korte liefdesbelang van zowel Seth als Marissa. Ook al rockt ze nu een totaal andere stijl, ze is nog steeds zo mooi als toen.

4 We houden van het korte haar van Willa Holland

Sommige fans hielden van Kaitlin Cooper en anderen konden haar niet uitstaan. Terwijl haar karakter ons soms leven schonk, maakte ze ons soms gek. Maar één ding was consistent: we waren altijd jaloers op hoe mooi ze was. Willa Holland is nog steeds prachtig en we houden van haar korte haar!

3 Hoe zit het met het lange haar van Samaire Armstrong?

Anna hield het niet lang vol in The O. C.. Hoe veel chemie zij en Seth ook deelden, ze maakte uiteindelijk geen schijn van kans tegen Summer, de liefde van zijn leven. Het is goed om Samaire Armstrong weer te zien en we houden van de lange lokken die ze tegenwoordig heeft.

2 Cam Gigandet is de perfecte familieman

Cam Gigandet is zo'n goede acteur dat we ons niet konden voorstellen dat hij een fatsoenlijk persoon was nadat we hem het treinwrak van Kevin Volchok hadden zien spelen. In het echte leven lijkt hij echter helemaal niet op Volchock. Tegenwoordig is hij de perfecte huisvader en een verre schreeuw van het kind wiens roekeloze rijgedrag Marissa Cooper heeft gedood.

1 Trey Atwood, ben jij dat?

Eindelijk een O. C. castlid die er nu totaal anders uitziet! Logan Marshall-Green verscheen als Trey Atwood, Ryans oudere problematische broer die door Marissa werd doodgeschoten. Hij is nu absoluut volwassen en verwelkomde zijn eerste kind, Tennessee, in 2014. Sinds de O. C., hij is verschenen in Spider-Man: Homecoming en Prometheus uit 2012.

Aanbevolen: