Sommige komedies van Ryan Reynolds doden het aan de kassa, andere niet zo veel

Inhoudsopgave:

Sommige komedies van Ryan Reynolds doden het aan de kassa, andere niet zo veel
Sommige komedies van Ryan Reynolds doden het aan de kassa, andere niet zo veel
Anonim

Hollywood-ster Ryan Reynolds werd begin jaren 2000 beroemd en sindsdien staat hij bekend om zijn hoofdrol in tal van succesvolle komedies, actie- en superheldenfilms. De acteur speelde in tal van succesvolle blockbusters en tegenwoordig is hij een bekend gezicht in de industrie met rollen in projecten als Deadpool.

Vandaag nemen we de komedies van Ryan Reynolds onder de loep. Van het voorstel tot de verandering - blijf scrollen om erachter te komen welke komedie uiteindelijk het meest opleverde aan de kassa!

10 'Harold & Kumar Go To White Castle' - Box Office: $ 23,9 miljoen

De aftrap is de buddykomedie Harold & Kumar Go to White Castle uit 2004. Daarin speelt Ryan Reynolds een OK-verpleegster en schittert hij naast John Cho, Kal Penn en Neil Patrick Harris. Harold & Kumar Go to White Castle is de eerste aflevering in de Harold & Kumar-franchise en heeft momenteel een 7,0-beoordeling op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 23,9 miljoen op aan de kassa.

9 'The In-Laws' - Box Office: $ 26,8 miljoen

De volgende op de lijst is de actiekomedie The In-Laws uit 2003 waarin Ryan Reynolds Mark Tobias speelt. Naast Reynolds zijn er in de film ook Michael Douglas, Albert Brooks, Robin Tunney en Candice Bergen te zien - en de film heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb. The In-Laws is een remake van de originele film uit 1979 met dezelfde naam en verdiende $ 26,8 miljoen aan de kassa.

8 'Van Wilder' - Box Office: $ 38,3 miljoen

Laten we verder gaan met de komische film Van Wilder uit 2002. Daarin speelt Ryan Reynolds Vance "Van" Wilder, Jr., en hij schittert naast Kal Penn, Tara Reid, Tim Matheson en Paul Gleason.

De film volgt de tegenslagen van zijn hoofdpersonage en heeft momenteel een 6,4 rating op IMDb. Van Wilder verdiende uiteindelijk $ 38,3 miljoen aan de kassa.

7 'Just Friends' - Box Office: $ 50,9 miljoen

De kerstkomedie Just Friends uit 2005, waarin Ryan Reynolds Chris Brander speelt, is de volgende. Naast Reynolds zijn er in de film ook Amy Smart, Anna Faris, Christopher Marquette en Chris Klein te zien. Just Friends volgt een voorheen zwaarlijvige middelbare scholier die probeert opnieuw contact te maken met een meisje - en het heeft momenteel een 6,2 beoordeling op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 50,9 miljoen op aan de kassa.

6 'Absoluut, misschien' - Box Office: $56 miljoen

Volgende op de lijst is de romantische komedie uit 2008 Absoluut, Misschien. Daarin speelt Ryan Reynolds William "Will" Matthew Hayes, en hij schittert naast Isla Fisher, Derek Luke, Abigail Breslin, Elizabeth Banks en Rachel Weisz. De film volgt een politiek adviseur die zijn scheiding en relaties uit het verleden probeert uit te leggen aan zijn 11-jarige dochter. Absoluut, Maybe heeft momenteel een 7,1 rating op IMDb, en het bracht uiteindelijk $ 56 miljoen op aan de kassa.

5 'Hitman's Wife's Bodyguard' - Box Office: $ 70,1 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag opent met de actiekomedie Hitman's Wife's Bodyguard uit 2021. Daarin speelt Ryan Reynolds Michael Bryce, en hij schittert naast Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Frank Grillo, Richard E. Grant, Antonio Banderas en Morgan Freeman. De film is een vervolg op de film The Hitman's Bodyguard uit 2017 en heeft momenteel een 6,1 rating op IMDb. Hitman's Wife's Bodyguard verdiende uiteindelijk $ 70,1 miljoen aan de kassa.

4 'The Change-Up' - Box Office $ 75,5 miljoen

Laten we verder gaan met de romantische fantasiekomedie uit 2011 The Change-Up waarin Ryan Reynolds Mitchell "Mitch" Planko en Jr./David "Dave" Lockwood speelt. Naast Reynolds zijn er in de film ook Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde en Alan Arkin te zien.

De film volgt twee mannen die van lichaam wisselen en heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb. De Change-Up verdiende uiteindelijk $ 75,5 miljoen aan de kassa.

3 'The Hitman's Bodyguard' - Box Office $ 176,6 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag is de actiekomedie The Hitman's Bodyguard uit 2017. Daarin speelt Ryan Reynolds Michael Bryce, en hij schittert naast Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Salma Hayek en Élodie Yung. De film volgt een bodyguard die een veroordeelde huurmoordenaar moet beschermen en heeft momenteel een 6,1 rating op IMDb. The Hitman's Bodyguard bracht uiteindelijk $ 176,6 miljoen op aan de kassa.

2 'The Proposal' - Box Office: $ 317,4 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de romantische komedie The Proposal uit 2009. Daarin speelt Ryan Reynolds Andrew Paxton en schittert hij naast Sandra Bullock, Malin Åkerman, Craig T. Nelson, Mary Steenburgen en Betty White. De film volgt een baas die haar jonge assistent dwingt met haar te trouwen zodat ze haar visumstatus kan behouden - en die heeft momenteel een 6.7 rating op IMDb. Het voorstel verdiende uiteindelijk $ 317,4 miljoen aan de kassa.

1 'Free Guy' - Box Office: $ 331,5 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst op plek nummer één is de actiekomedie Free Guy uit 2021. In de film portretteert Ryan Reynolds Guy / Blue Shirt Guy, en hij speelt naast Jodie Comer, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar, Joe Keery en Taika Waititi. De film volgt een man die ontdekt dat hij een niet-speler is in een online multiplayer-game - en hij heeft momenteel een beoordeling van 7,2 op IMDb. Free Guy verdiende uiteindelijk $ 331,5 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: