Addison Rae wordt getrolld na het tonen van liefde voor Donald Trump

Inhoudsopgave:

Addison Rae wordt getrolld na het tonen van liefde voor Donald Trump
Addison Rae wordt getrolld na het tonen van liefde voor Donald Trump
Anonim

Ze wilde zichzelf maar al te graag voorstellen aan de voormalige president van de Verenigde Staten.

Rae wordt hard getrolld op sociale media, met fans die zeggen dat ze niet zo enthousiast hoefde te zijn of er zo'n punt van moest maken om zichzelf aan Trump voor te stellen.

Haar opwinding heeft geleid tot heel wat haat van fans die Addison Rae echt wilden steunen, maar gemengde gevoelens hebben nu ze ontdekken hoe verliefd ze is op de zeer controversiële Donald Trump.

Addison Rae legt op de Trump Love

Addison Rae was bij UFC 264 om te zien hoe Dustin Poirier het opneemt tegen Connor McGregor.

Tijdens het bijwonen van het evenement, zag ze Donald Trump zitten in de menigte, en camera's rolden terwijl de rampzalige momenten zich ontvouwden.

Tot groot ongenoegen van Addisons fans leek de artiest, die voorheen niet veel commentaar gaf op haar politieke standpunt, haar best deed om de aandacht van Donald Trump te krijgen.

De videoclip laat zien dat Addison Rae er een punt van maakt om op te staan en naar de stoel van Trump te gaan, wat leidde tot een zeer opzettelijke, volledig onnodige introductie van zichzelf. Ze deed haar best om haar stoel te verlaten, liep naar hem toe en tikte een van zijn vertegenwoordigers op de schouder.

Rae hoorde toen zeggen; 'Ik ben Addison. Leuk je te ontmoeten. Ik moet even hallo zeggen. Leuk je te ontmoeten.' Voor velen leek dit overdreven wanhopig en volkomen onnodig - en ze zijn niet onder de indruk.

Fans Troll Addison Rae

Fans trollen Addison Rae behoorlijk hard sinds deze videoclip verscheen. Fans toonden meedogenloze ergernis door haar volharding om Trump te ontmoeten en gingen naar sociale media om hun afschuw over deze situatie te delen.

Opmerkingen zijn onder meer; "Ze rijke Cubaanse wat had je verwacht", "machtsjager", en "Nooit geweten dat iemand naar een voormalige president kon lopen zonder dat de geheime dienst ze tegenhield."

Anderen schreven om te zeggen; "oh nee, smakeloze fangirl-beweging," "echt waar? waarom zichzelf zo verlagen?" en "pro-Trump? Ik denk dat ik anti-Addison ben."

Er kwam meer feedback binnen met een fan die zei; "oh wauw, ze was uitverkocht", en "Ik denk dat ik Addison Rae leuk vond," evenals; "haha wauw, wanhopig veel?"

Anderen zeiden gewoon; "hard gewerkt om zijn aandacht te krijgen, onhandige poging!" en "ze hoefde dat niet te doen, ga zitten en laat je Republikeinse show niet doorgaan, meid - dit kan ervoor zorgen dat je wordt geannuleerd."

Aanbevolen: