Wat doet Barack Obama om opgejaagd te blijven?

Inhoudsopgave:

Wat doet Barack Obama om opgejaagd te blijven?
Wat doet Barack Obama om opgejaagd te blijven?
Anonim

Voor degenen aan de top kan het een hele opgave worden om in vorm te blijven. Neem Elon Musk, de man heeft een hekel aan sporten en het eten van caloriearm voedsel. Het tegenovergestelde geldt echter voor Jeff Bezos, die er tegenwoordig absoluut gestoord uitziet.

Barack Obama blijft tijdloos en een grote reden daarvoor kan te wijten zijn aan de gekke werkethiek van Michelle Obama in de sportschool. Hieronder zullen we bekijken wat Barack doet om zowel in als buiten de sportschool fit te blijven.

Barack Obama krijgt zijn trainingen tijdens de AM

Barack Obama schetste zijn routine tijdens zijn dagen als president en laten we zeggen dat het een vol programma was. Zes dagen per week trainen was blijkbaar niet onderhandelbaar voor de president. Hoewel hij zichzelf als een nachtbraker beschouwde, die het grootste deel van zijn werk in de late uurtjes gedaan kreeg, waren zijn trainingen in plaats daarvan aan het begin van zijn dag.

"Ik ben een nachtbraker. Mijn gebruikelijke dag is: ik werk 's ochtends; ik kom rond 9.30 uur tot 9 uur op kantoor; werk tot ongeveer 18.30 uur; heb eten met het gezin, uitgaan met de kinderen en ze rond 20.30 uur naar bed brengen En dan zal ik waarschijnlijk briefingpapieren lezen of papierwerk doen of dingen schrijven tot ongeveer 23.30 uur, en dan heb ik meestal ongeveer een half uur uur om te lezen voordat ik naar bed ga, ongeveer middernacht, 12.30 uur - soms wat later."

Wat zijn vrouw Michelle betreft, ze was net zo intens en is dat nog steeds, ze werd om 04.30 uur wakker om aan haar training te beginnen. Het enige nadeel van Baracks routine was de kwaliteit van de slaap, hij was gemiddeld tussen de vijf en zeven uur en soms werd die slaap onderbroken door taken van het voorzitterschap.

Het trainingsaspect is erg belangrijk, vooral voor stressmanagement. Goed eten is echter nog belangrijker.

Barack Obama volgt geen veganistisch dieet, maar het draait allemaal om balans

Obama wil dat we minder vlees eten, niet omdat hij een veganistisch dieet volgt, maar meer voor het welzijn van onze omgeving. "Ik denk dat mensen natuurlijk begrijpen dat grote schoorstenen vervuiling bevatten, en ze begrijpen luchtvervuiling, zodat ze gemakkelijk het verband kunnen leggen tussen energieproductie en het idee van broeikasgassen", zei Obama. "Mensen zijn niet zo bekend met de impact van koeien en methaan, tenzij je een boer bent."

Obama zou verder onthullen dat hij zelf geen veganist is, maar dit pad respecteert dat door anderen is gekozen, "Ik weet niet over duizenden", antwoordde Obama grijnzend. “Misschien honderden. Wat waar is, is dat ik geen vegetariër ben. Ik respecteer vegetariërs, maar ik ben niet een van hen.”

Wat zijn eetgewoonten betreft, speelt Michelle Obama een grote rol in wat hij regelmatig eet. Michelle Obama heeft een gezonde mindset als het om eten gaat, met de nadruk op balans. Zoiets als pizza is niet uitgesloten, maar wordt met mate gebruikt, in evenwicht met andere gezonde voedingsmiddelen.

"Het kiezen van een gezond dieet gaat niet over ontbering, het gaat om balans. Het gaat om matiging. Zoals ik mijn kinderen vertel, zolang je fruit en groenten eet bij elke ma altijd, komt het goed als je pizza of ijs af en toe. Het probleem is wanneer de lekkernijen de gewoonte worden ", verklaarde Michelle naast Doctor's Ask.

De aanpak is leuk en niet stressvol.

Barack Obama vermijdt cafeïne 's nachts

Zoals we eerder zeiden, is Obama een nachtbraker die veel van zijn werk gedaan krijgt terwijl de meesten slapen. Om wakker te blijven, is Barack gezondheidsbewust, vermijdt hij cafeïne en kiest hij in plaats daarvan voor water, volgens de New York Times.

"Om wakker te blijven, wendt de president zich niet tot cafeïne. Hij drinkt zelden koffie of thee en heeft vaker een fles water naast zich dan een frisdrank. Zijn vrienden zeggen dat zijn enige snack 's avonds om zeven uur is licht gezouten amandelen."

De media hadden veel plezier met het gedeelte zeven amandelen per nacht, zelfs Michelle grapte dat het altijd precies zeven moesten zijn en niet acht. Toen hem ernaar werd gevraagd, zei Barack dat het een voorbeeld was van hoe raar de media soms kunnen zijn, in feite de beweringen ontkennend.

Aanbevolen: