8 Belachelijke Simpsons-fantheorieën (en 7 die waar zouden kunnen zijn)

Inhoudsopgave:

8 Belachelijke Simpsons-fantheorieën (en 7 die waar zouden kunnen zijn)
8 Belachelijke Simpsons-fantheorieën (en 7 die waar zouden kunnen zijn)
Anonim

Ongeveer 20 jaar geleden zond The Simpsons een aflevering uit waarin voorspelde dat Donald Trump president van de Verenigde Staten zou worden. Wat verbazingwekkend is, is het aantal keren dat dit is gebeurd, terwijl The Simpsons door de jaren heen zoveel materiaal heeft dat doordrenkt is met popcultuur.

Velen beweren dat dit alleen waarschijnlijk is omdat ze al meer dan 30 jaar actief zijn, het is waarschijnlijk dat sommige thema's in werkelijkheid blijken te gebeuren. Dit weerhoudt hen er echter niet van om de rillingen over onze rug te lopen wanneer een echt evenement buitengewoon dicht bij een willekeurige plotlijn blijkt te liggen.

De meeste shows resulteren in fantheorieën, zelfs zonder enige basis, dus je kunt je voorstellen hoe het correct voorspellen van de toekomst mensen zou kunnen stimuleren om nog verder te gaan. Daarom hebben we een aantal van de vreemdste theorieën verzameld die mensen hebben bedacht in deze 30 jaar geweldige komedie.

11 Belachelijk: Marge schoot meneer Burns neer, niet Maggie

Afbeelding
Afbeelding

Herinner je je die aflevering nog waarin Maggie Mr. Burns neerschoot? Velen lijken te denken dat het Marge was die het deed. Ze had zeker een motief door haar overbezorgde karakter, meneer Burns verwondde Bart's hond door zijn poot te breken, hij stal de olie van de school en annuleerde Tito Fuente's dienstverband waardoor Lisa woedend werd. Meneer Burns vergeet Homer's naam altijd, om nog maar te zwijgen van het verwoesten van opa's huis!

10 zou waar kunnen zijn: Homer behield zijn baan als veiligheidsinspecteur omdat meneer Burns eigenlijk niet wil dat iemand bekwaam is

Afbeelding
Afbeelding

Mr. Burns is zich ervan bewust hoe beperkt Homer's mentale vermogen is, wat hem de perfecte man voor de baan maakt. Homer wordt vaak gezien terwijl hij een dutje doet of zich vermaakt op het werk, terwijl hij zijn baan als veiligheidsinspecteur negeert. Behalve dat veiligheidsmaatregelen geen deel uitmaken van de prioriteiten van Burns en daarom houdt Homer zijn baan.

9 Belachelijk: Smithers was oorspronkelijk bedoeld om Afro-Amerikaans te zijn

Afbeelding
Afbeelding

Smithers' huid lijkt donkerder in een van de vroege afleveringen, en hoewel deze theorie terzijde werd geschoven door een van de schrijvers, die uitlegde dat het een fout was en dat de animatiekosten destijds te hoog waren om het te corrigeren. Een andere schrijver zei dat hij zowel zwart als homo moest zijn, maar dat ze uiteindelijk besloten dat homo genoeg zou zijn.

8 zou waar kunnen zijn: alle Simpsons zijn genieën

Afbeelding
Afbeelding

Alleen Lisa omarmt haar genialiteit, maar Marge bleek een uitstekende studente te zijn. Zelfs Homer werd ooit zeer intelligent toen een kleurpotlood uit zijn hersenen werd verwijderd in de aflevering "HOMR", maar hij koos er uiteindelijk voor om het kleurpotlood terug in zijn hersenen te laten plaatsen, uit angst dat hij zijn vrienden zou verliezen. Bart heeft al vaak laten zien dat hij ingewikkelde schema's kan maken, maar hij geeft altijd de voorkeur aan plezier boven werk.

Belachelijk: er is een vroege, onuitgebrachte aflevering waarin Bart sterft

Afbeelding
Afbeelding

Via Fox

Er is niet veel echt bewijs dat deze theorie ondersteunt, ondanks veel gelovigen, het enige bewijs is een korrelige video die naar verluidt scènes uit die aflevering laat zien. De video toont wat verdriet in het huis van The Simpsons na de vermeende dood van Bart, maar het is hoogstwaarschijnlijk nep en in elkaar gezet door scènes uit verschillende afleveringen te mixen.

Kan waar zijn: Springfield bestaat buiten tijd en ruimte

Afbeelding
Afbeelding

Via Fox

Dat zou verklaren waarom niemand ooit ouder lijkt te worden in The Simpsons. Dit concept staat bekend als "The Tesseract Theory". Wat het in feite betekent, is dat Springfield een stad is die voor altijd vastzit buiten het ruimtetijdcontinuüm, zwevend in de status-quo tot het einde der tijden. Het is als een bovennatuurlijk vagevuur waar de wetten van de tijd gewoon verdwenen zijn.

Belachelijk: Barney is ofwel Nelsons toekomstige zelf, ofwel zijn echte vader

Afbeelding
Afbeelding

Via Fox

Ze lijken op elkaar, dezelfde gebogen houding, dezelfde gezichtskenmerken, dezelfde kleding (wat niet echt een genetisch argument is.) Deze theorie is meer een stedelijke legende die uiteindelijk onjuist werd bewezen toen The Simpsons de vader van Nelson introduceerde. Toen Marge Nelson een tijdje adopteerde, deed Bart alles om zijn vader te vinden om van hem af te komen.

Kan waar zijn: Homer ligt in coma

Afbeelding
Afbeelding

Via Fox

Het begon allemaal in de aflevering "Homer The Heretic" uit 1992." Homer vroeg God naar de zin van het leven, waarop God antwoordt "je komt erachter als je dood bent". maanden later, in de aflevering "So It's Come To This: A Simpsons Clip Show" uit 1993, raakt Homer in coma en wordt getoond dat hij later wakker wordt om Bart te stikken. De theorie suggereert dat Homer nooit uit de coma is ontwaakt, en dat alles wat daarna gebeurde gebeurde gewoon in zijn hoofd.

7 Belachelijk: Maude Flanders is een sociopaat en wilde dat Ned weg was

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel scènes die kunnen bewijzen dat Maude Ned verachtte en hem wilde doden lang voordat ze stierf in seizoen 11. Ned werd geconfronteerd met verschillende gevaren, van een berenaanval, tot gevaar op het dak, tot een naderende komeet… terwijl Maude dat niet was het minst bezorgd om de veiligheid of het welzijn van haar man.

6 zou waar kunnen zijn: er zijn meerdere molemen

Moleman draagt de gebruikelijke kleding van Bart
Moleman draagt de gebruikelijke kleding van Bart

Hans Moleman heeft vreselijke dodelijke slachtoffers geleden in The Simpsons, hij is opgeblazen, overreden en als een oude man kun je je niet voorstellen dat iemand al deze gebeurtenissen overleeft, hoe cartoonistisch ook. Dit moet dus betekenen dat er veel Molemannen zijn, wat ook zou verklaren waarom we dit personage in zoveel banen hebben gezien.

5 Belachelijk: The Simpsons wonen in Springfield, Maine

Een landruimtefoto van Springfield
Een landruimtefoto van Springfield

Er zijn meer dan 33 staten die een "Springfield" in zich hebben. Dit is wat een bijzonder toegewijde fan zich realiseerde nadat hij tientallen afleveringen van de show had doorlopen om te achterhalen waar ze wonen. Hij ging door bewijsmateriaal in deze afleveringen en verwijderde systematisch valse positieven totdat hij ervan overtuigd was dat de show daadwerkelijk in Maine is. Maar in werkelijkheid heeft Maine geen kerncentrale of zelfs geen hoofdstraat, zoals andere fans opmerken. Misschien hebben de makers van de show geen enkele staat vastgesteld en zijn ze ook nooit van plan dat te doen.

4 kan waar zijn: ze kunnen hun levensstijl betalen omdat Homer nog steeds roy alty's verzamelt van de Be Sharps

Afbeelding
Afbeelding

The Simpsons kunnen zich een groot huis, twee fatsoenlijke auto's en zoveel reizen veroorloven met alleen Homer's salaris - klinkt vaag, toch? Volgens een theorie ontvangt Homer nog steeds roy alty's van de Be Sharps, zijn door de Beatles geïnspireerde kapperskwartet, waaronder Barney, Apu en Principal Skinner. Of dat, of we hadden een betere economie in de jaren 90, sinds The Simpsons in 1989 begon met uitzenden.

3 Belachelijk: Aflevering "New Kids On The Blecch" voorspelde de Syrische burgeroorlog

Afbeelding
Afbeelding

Deze aflevering werd uitgezonden op 25 februari 2001, wat volgens velen het bewijs is van een enorme internationale samenzwering die uiteindelijk de Arabische Lente heeft veroorzaakt. Wat is natuurlijk een betere manier om iets van deze omvang te verbergen dan er gewoon een Simpsons-aflevering van te maken? Het werd voorgesteld op de Egyptische tv-zender Al Tahrir door anker Badawy.

2 zou waar kunnen zijn: Bart werd een steenhouwer voordat Homer dat deed

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen 6, aflevering 12, leren we over een geheime organisatie genaamd "The Stone Cutters", en we zien dat Homer deel uitmaakt van die organisatie. We leren ook dat je een vader moet hebben die lid is om lid te kunnen worden, of dat die persoon een bestaande Steenhouwer moet redden om in aanmerking te komen. Als we teruggaan naar het tweede seizoen in de aflevering met de titel "Blood Feud", doneert Bart bloed om het leven van Mr. Burns te redden, die wordt onthuld als onderdeel van de Stone Cutters, waardoor Bart de mogelijkheid krijgt om meteen mee te doen. Er zijn natuurlijk andere bewijzen die aan die theorie gewicht geven.

1 Belachelijk: Homer bezit de Denver Broncos, maar beseft niet wat ze waard zijn omdat hij een idioot is

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen 8, aflevering 2, biedt Hank Scorpio de Denver Broncos aan Homer aan, die vanaf 2012 een miljard dollar waard was. Homer is dus rijk genoeg om te doen wat hij wil, maar hij doet het niet omdat hij is gierig, en 's werelds meest beminnelijke idioot, en hij heeft geen idee wat ze waard zijn om mee te beginnen.

Aanbevolen: