Hier is waarom fans nog steeds last hebben van Vicki Gunvalson's tijd op 'RHOC

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans nog steeds last hebben van Vicki Gunvalson's tijd op 'RHOC
Hier is waarom fans nog steeds last hebben van Vicki Gunvalson's tijd op 'RHOC
Anonim

Fans van de Real Housewives van Orange County praten nog steeds over de scène toen Vicki Gunvalson schreeuwde over een gezinsbusje, omdat ze beter vervoer wilde voor een familie-uitstapje. De realityster was 14 seizoenen in de show en mensen vragen zich af of ze nog steeds een echte huisvrouw wil zijn, en ze speelde in veel scènes die erg dramatisch zijn.

Hoewel Vicki een flinke fanbase heeft, zijn anderen het oneens met sommige dingen over haar tijd op RHOC. Laten we eens kijken waarom fans nog steeds last hebben van haar tijd in de realityserie.

Vicki's gedrag

Vicki Gunvalson's jaren in The Real Housewives of Orange County stelden fans in staat haar familie-, liefdes- en werkleven te zien, en kijkers kregen ook een glimp van haar vriendschap met Tamra Judge, waardoor mensen vroegen naar Vicki en Tamra's huidige vriendschap.

Een fan van RHOC deelde in een Reddit-thread dat ze seizoen 10 aan het kijken waren en ze zeiden dat de manier waarop Vicki handelde "zoooo cringey" was. Ze zeiden dat ze met een golfkar op een voetpad reed, niet op de juiste voor golfkarretjes, en dat was moeilijk om naar te kijken.

Een andere kijker antwoordde dat ze er niet van houden als Vicki zou zeggen dat ze haar 'liefdestank' aan het vullen was.

Veel mensen denken dat Vicki's gedrag de reden is waarom mensen graag naar haar kijken in de show. "De reden dat Vicki zo succesvol is geweest op reality-tv, is omdat ze letterlijk altijd bereid is zichzelf in verlegenheid te brengen."

Iemand anders denkt dat dat de reden is waarom mensen zich aangetrokken voelen tot RHOC: ze postten: Die cringy capriolen is een van Vicki's belangrijkste trekpleisters. We hebben het allemaal nog steeds over haar ineenstorting over het familiebusje en die recente-g.webp

Sommige mensen zijn het er niet mee eens dat Vicki vaak praat over het hebben van een carrière, en dat ze zichzelf zou vergelijken met de andere castleden: een postte op Reddit: "Ik kijk momenteel seizoen 5 en ze blijft herhalen hoe ze werkt, en niemand anders doet dat, zoals bijna elke scène."

In een andere Reddit-thread over Vicki's gedrag in de realityshow, zei een fan dat ze Vicki's neiging om de andere castleden te onderbreken, niet leuk vinden, wat nogal eens voorkomt.

Vicki, Brooks en Briana

Fans hebben ook een probleem dat Vicki's vriend Brooks in het tiende seizoen van RHOC zei dat hij kanker had en niet ziek was.

Een RHOC-kijker startte een thread op Reddit en zei dat ze niet het gevoel hadden dat Vicki op de hoogte was van de leugens: ze schreven: "Ik moet toegeven, ik denk niet dat Vicki er 'in zat', maar ik wel geloof dat ze alles ontkende, grote rode vlaggen negeerde en dingen verdoezelde om te voorkomen dat hij er slecht uitzag."

Andere fans denken dat Vicki het wel wist, vooral omdat ze zei dat Terry Dubrow midden in de nacht naar haar huis kwam om er voor Brooks te zijn. Maar aangezien hij geen kanker had, is dat zeker niet gebeurd.

Volgens People zei Brooks dat hij deed alsof hij kanker had en zelfs documenten vervalste zodat mensen zouden denken dat hij in City of Hope verbleef, een ziekenhuis voor kankerpatiënten.

Brooks zei: "Sindsdien heb ik mijn excuses aangeboden in een verklaring dat het tonen van valse documenten absoluut verkeerd was, dat Vicki er niets mee te maken had en achteraf gezien had ik helemaal niets moeten laten zien. op kankerzwendel of gecreëerde verhaallijn.' Er is geen zwendel. Ten tweede heeft Vicki me nooit betaald om te zwijgen over deze 'vermeende' zwendel en heeft me ook nooit betaald om verklaringen vrij te geven."

In een interview met Entertainment Tonight zei Vicki dat ze er niets van af wist en dat ze zoiets niet zou accepteren omdat familieleden kanker hebben gehad.

Fans zijn ook niet blij met hoe, toen Briana Vicki vertelde dat ze Brooks niet vertrouwde en dacht dat er iets mis was, Vicki Brooks verkoos boven haar.

Het blijkt dat veel kijkers Vicki's behandeling van haar dochter in het algemeen problematisch vinden. Briana en haar nu echtgenoot Ryan zijn weggelopen, en Vicki was erg van streek toen ze erachter kwam. Zoals een fan in een thread op Reddit postte, werkte het, aangezien het paar nu meerdere kinderen heeft: "Haar dochter handelde in een impuls die (tot nu toe) heeft geleid tot een gelukkig huwelijk."

Het is logisch dat na 14 seizoenen van de Real Housewives of Orange County, sommige fans het oneens zouden zijn met een deel van Vicki's gedrag, aangezien elk castlid zeker dingen heeft gezegd en gedaan waar mensen het niet mee eens zijn met.

Aanbevolen: