Kijk uit Lamar! Tristan Thompson lakt True's nagels om Khloe Kardashian terug te winnen

Inhoudsopgave:

Kijk uit Lamar! Tristan Thompson lakt True's nagels om Khloe Kardashian terug te winnen
Kijk uit Lamar! Tristan Thompson lakt True's nagels om Khloe Kardashian terug te winnen
Anonim

Tristan Thompson en Lamar Odom hebben de afgelopen dagen online ruzie gemaakt, in een poging om Khloe's hart te claimen.

Het is al een tijdje een heen en weer uitwisseling tussen deze twee, maar er is net een onlangs uitgebrachte video van Tristan Thompson verschenen, en het blijkt een echte game-changer te zijn. Beweeg opzij, Lamar - Tristan Thompson zet het vuur hoger!

Tristans video onthult een teder moment tussen hem en True, terwijl hij er trots op is de nagels van zijn dochter te lakken. Dit is genoeg om ieders hart te doen smelten, en het brengt hem ver vooruit in het puntenspel om Khloe's liefde en genegenheid terug te winnen.

Tristan Ups The Game

Tristan Thompson en Lamar Odom hebben allebei gedomineerd op het basketbalveld, maar de schoten die ze tegenwoordig maken, zijn helemaal niet op het veld - ze zijn op elkaar.

Sociale media barstten los toen ze allebei commentaar gaven op een zwoele afbeelding die door Khloe Kardashian op haar eigen Instagram-pagina was geplaatst.

De zaken werden echt verhit toen Tristan Lamar vertelde zijn opmerkingen te onderbouwen en hem te waarschuwen door het bericht te plaatsen; "@lamarodom God bracht je de eerste keer terug. Speel als je wilt, andere resultaten."

Lamar beet terug, en toen was de vete niet meer te stoppen, en ze bleven kibbelen en elkaar pushen in een poging om te verklaren wie van hen Khloe het meest verkiest.

Het spel is echter net veranderd.

Tristan plaatste een video van zichzelf met True waardoor hij redelijk moeiteloos hoog scoort bij Khloe.

Zijn schattige opvoedingsmoment laat iedereen stromen van liefde en aanbidding, en hij heeft Lamar zojuist het zwijgen opgelegd op een manier die niemand anders kan.

Tristan's video met True

De video van Tristan Thompson die de nagels van zijn dochter lakt, raakt ieders hart. Het is een schattig teken van genegenheid dat de zoete, tedere momenten tussen een vader en zijn dochter perfect weergeeft. De liefde tussen hen kan nooit worden ontkend, en het is een hartverscheurend moment van liefde dat Lamar zeker heel veel pure jaloezie veroorzaakt.

De video laat de kleine True zien die op de grond zit met Tristan met een klein nagelkit open naast hen. Tristan is actief betrokken bij het perfect lakken van haar nagels en vraagt zijn dochter schattig; "Doe ik het goed, tutu? Heb je geld om te betalen?" Ze antwoordt met een terughoudend klein "nee" en Tristan gaat verder met te zeggen; "Maak je geen zorgen, deze is gratis van het huis."

Khloe zal het zeker niet kunnen weerstaan een band met Tristan te voelen na het zien van dit schattige moment.

Dit is de video waar iedereen over praat, maar die Lamar volledig tot zwijgen lijkt te hebben gebracht.

Aanbevolen: