Hoe gaat de vrouw van Larry David, Ashley Underwood, om met zijn dochters?

Inhoudsopgave:

Hoe gaat de vrouw van Larry David, Ashley Underwood, om met zijn dochters?
Hoe gaat de vrouw van Larry David, Ashley Underwood, om met zijn dochters?
Anonim

Amerikaanse komiek, schrijver, producer en acteur Larry David heeft bewezen dat liefde zelfs op 74-jarige leeftijd nog zoet is met zijn huwelijk met Ashley Underwood. De twee werden op slag verliefd op elkaar en konden niet langer wachten om in 2020 in het huwelijksbootje te stappen.

Voor alles was David veertien jaar getrouwd met Laurie Lennard, en toen het mis ging, besloten de twee om hun relatie in 2007 te beëindigen. Het paar gaf toe dat de scheiding inderdaad een "minnelijke breuk" was. Na de scheiding van Laurie Lennard, met wie hij twee prachtige dochters deelt, gaf Larry David de liefde niet op. Ja, David werd weer verliefd op de veel jongere Ashley Underwood. Hoe denkt zijn familie over zijn nieuwe liefde?

9 Eén grote familie

Terwijl Ashley Underwood wordt verwelkomd in het huis en de familie van Larry David, is het paar erin geslaagd om de meeste dingen privé te houden als het gaat om hun persoonlijke leven, inclusief de momenten waarop zijn kinderen, Cazzie en Romy, betrokken zijn. Hoewel, toen de pandemie vorig jaar 2020 toesloeg, Cazzie samenwoonde in Pacific Palisades met het paar, waarvan ze zeiden dat het een "geheel nieuwe dynamiek" in het gezin creëerde, volgens een interview dat Larry David deed met The New York Times.

Hoewel zowel Romy als Cazzie vrij stil zijn geweest over de nieuwe liefdesaffaire van hun vader, lijken de vier samen van de tijd te genieten op basis van foto's die op Ashley's Instagram zijn geplaatst. De ene had het bijschrift "Mijn voornemen voor het nieuwe jaar was om Instagram te verwijderen, maar toen kreeg ik deze schattige foto met mijn 3 favoriete mensen".

8 De kinderen van Larry David

Larry en Laurie werden gezegend met twee prachtige kinderen - Cazzie David, een 27-jarige actrice die vooral bekend staat om het schrijven, produceren en co-staren in de webserie getiteld "Eighty-Sixed", die voor acht werd uitgezonden seizoenen. Cazzie stond ook bekend als de ex-vriendin van Pete Davidson, en de twee hadden ongeveer twee jaar een relatie.

Zoals gemeld door Celebrity Net Worth, heeft ze momenteel een nettowaarde van $ 10 miljoen. Hun tweede kind, Romy David, is er echter in geslaagd om zichzelf uit de schijnwerpers te verwijderen.

7 Hoe Larry en Ashley elkaar ontmoetten

Kort antwoord: van een feestje!

De twee tortelduifjes ontmoetten elkaar in de meest filmische situatie, het feest van een vriend. Larry David kennende waren feestjes nooit zijn favoriet. Maar dat kan sindsdien veranderd zijn, aangezien hij op dit feest direct naast de toekomstige liefde van zijn leven zat.

6 Wat is er met Laurie David gebeurd?

Laurie David wijdt zich al meer dan tien jaar aan verschillende belangrijke milieu- en sociale kwesties, van de opwarming van de aarde tot de Amerikaanse suikerverslaving. Ze is altijd vocaal geweest in haar activisme, vooral met betrekking tot het milieu.

Momenteel leidt Laurie David een gelukkig leven als milieuactiviste, als lid van de adviesraad van het Children's Nature Institute en ook aangesteld als trustee in de Natural Resources Defense Council.

5 Leeftijd is maar een getal

Als het om liefde gaat, is leeftijd gewoon een echt getal. Het paar heeft de interesse van veel mensen gewekt vanwege hun leeftijdsverschil. Ashley Underwood is in de dertig terwijl David in de zeventig is. Volgens interviews lijken de twee echter onafscheidelijk.

4 Waar staat Larry David om bekend?

Larry David is behoorlijk beroemd om zijn komische sitcoms en films, waaronder het beroemde tv-programma Seinfeld, dat 9 seizoenen duurde. David creëerde samen met co-schrijver Jerry Seinfeld de show die miljarden fans over de hele wereld veroverde.

David staat ook bekend om het portretteren van zichzelf in zijn komedie genaamd Curb Your Enthusiasm, die debuteerde in het jaar 2000. Larry David bevestigt dat de show wordt verlengd voor een 12e seizoen.

3 Ashley Underwood's carrière

Ashley Underwood maakte naam in de filmindustrie als producer. Ze werkte aan Sacha Baron Cohen's tv-serie Who is America? in 2018 en ze produceerde onlangs een mockumentary-film genaamd Borat Subsequent Moviefilm, die in 2020 werd uitgezonden, te midden van de pandemie.

2 Wat de kinderen van Larry David nu doen

Cazzie David heeft echt de voetstappen van haar vader, Larry David, gevolgd toen ze Hollywood als actrice en als schrijfster aanpakte. Het gerucht gaat dat ze zal verschijnen in het laatste seizoen van Umbrella Academy.

Ondertussen is haar zus Romy David een heel andere weg ingeslagen. Als ze door haar Instagram kijkt, lijkt het alsof ze geniet van haar tijd weg van het showbizz-leven. Ze houdt zich graag bezig met politiek en sociale hervormingen, net als haar moeder.

1 Larry David en Ashley Underwood: Zal het duren?

In het begin, toen de datinggeruchten over David en Underwood naar voren kwamen, waren niet alle fans zo blij. Er werden bepaalde kwesties aan de orde gesteld met betrekking tot de financiële status van de twee (met name de immense rijkdom van David), evenals hun aanzienlijke leeftijdsverschil.

De twee leven momenteel echter gelukkig samen in David's Pacific Palisades met hun twee huisdieren. Ze heten Elwood - Ashley's kat die ze meebracht toen ze in 2019 met David verhuisde - en hun pas geadopteerde Australische herder Bernie Sanders.

Aanbevolen: