The Strange Reason Johnny Depp's 'City Of Lies' is al 3 jaar niet uitgebracht in Amerika

Inhoudsopgave:

The Strange Reason Johnny Depp's 'City Of Lies' is al 3 jaar niet uitgebracht in Amerika
The Strange Reason Johnny Depp's 'City Of Lies' is al 3 jaar niet uitgebracht in Amerika
Anonim

Er zijn niet veel acteurs op de planeet die zo bekend staan als Johnny Depp, en sinds hij in de jaren 80 uitbrak, heeft de acteur ijverig gewerkt om zijn plaats aan de top van de industrie te behouden terwijl hij toevoegde aan zijn indrukwekkende nalatenschap. Desondanks is hij niet gevrijwaard van controverse.

In 2018 leek alles goed te gaan voor de release van Depps film City of Lies. De releasedatum van de film is nu echter drie jaar verschoven, en hoewel hij in 2021 zou kunnen uitkomen, zou hij heel goed weer kunnen worden teruggedrongen.

Dus, wat is hier gebeurd en waarom is deze film achtergehouden voor het publiek? Laten we eens kijken en zien.

City Of Lies zou in 2018 uitkomen

City of Lies-film
City of Lies-film

Zeldzaam is het om een film met in de hoofdrol een grote ster op de A-lijst als Johnny Depp jarenlang op een laag pitje te zien zetten, maar er gebeuren zo nu en dan vreemde dingen in Hollywood. In het geval van City of Lies heeft het Amerikaanse publiek drie jaar gewacht voordat deze film in de bioscoop zou verschijnen, en het verhaal achter de vertraging is duister.

Het zaadje voor deze film werd in 2013 geplant toen studio's de rechten voor het project probeerden te verwerven. Gebaseerd op het boek van Randall Sullivan, LAbryrinth, werd Good Films de studio om de rechten op de film te verwerven. Van daaruit begonnen ze langzaam samen te vatten wat ze nodig hadden om de film tot leven te brengen en financieel en kritisch een succes te worden.

Drie jaar later meldde Johnny Depp zich aan om in het project te schitteren, wat geweldig nieuws moet zijn geweest voor de studio. Depp was een grote ster en had veel aantrekkingskracht aan de kassa. Natuurlijk, hij had behoorlijk wat missers, maar het v alt niet te ontkennen dat het een onfeilbare manier is om hem bij een project te betrekken om aandacht en pers te genereren.

Van december 2016 tot mei 2017 vond de belangrijkste fotografie voor de film plaats. Het is gedurende deze tijd dat het grootste deel van de film werd gefilmd en daarna kwam de volgende productiefase in gang. In plaats van een typische release te krijgen, zou het snel mis gaan voor het project.

Johnny Depp's vermeende woordenwisseling vertraagde de release

City of Lies-film
City of Lies-film

Voorafgaand aan de release van City of Lies in augustus 2018, brak het nieuws uit dat Johnny Depp naar verluidt in een ernstige woordenwisseling was terechtgekomen terwijl hij de film tot leven bracht. Dit nieuws kwam op de hielen van een rechtszaak die werd aangespannen tegen de acteur, wat slechts een van de juridische problemen is waarmee de acteur de afgelopen jaren te maken heeft gehad.

De vermeende woordenwisseling vond plaats tussen Depp en locatiemanager, Gregg "Rocky" Brooks. Na te zijn verteld Depp te laten weten dat er een 23:00 uur was. limiet voor het filmen van een bepaalde scène waaraan hij werkte, moest de locatiemanager de toorn van de beroemde acteur verduren.

“Wie ben jij in godsnaam? Je hebt niet het recht om me te vertellen wat ik moet doen', schreeuwde Depp. Vanaf hier probeerde Brooks de situatie tevergeefs te verspreiden.

“Het kan me geen reet schelen wie je bent en je kunt me niet vertellen wat ik moet doen,” vervolgde Depp.

Terwijl hij tegen Brooks schreeuwde, eindigde Depp naar verluidt de locatiemanager meerdere keren aan te vallen voordat hij wegstormde. Brooks beweert dat Depp alcohol aan zijn adem had tijdens de woordenwisseling, en dit werd een groot stuk negatieve pers voor de film vlak voor de release.

Het kan dit jaar uitkomen

City of Lies-film
City of Lies-film

Sinds het nieuws over het incident bekend werd, heeft City of Lies nog steeds geen echte release gezien. Het is drie jaar geleden sinds dat nieuws bekend werd en filmfans hebben geduldig gewacht om het eindproduct te zien.

Zoals het er nu uitziet, staat de film gepland voor release dit jaar, en hopelijk zal er geen nieuwe vertraging optreden. Iedereen die aan het project heeft gewerkt, heeft veel tijd en moeite gestoken om het tot leven te brengen, en het zou zonde zijn als dit project opnieuw vertraging oploopt.

In tegenstelling tot de film zelf, is het proces tussen Depp en Brooks meerdere keren uitgesteld. Dit betekent dat Brooks al 3 jaar probeert gerechtigheid te zoeken en een oplossing te vinden, wat een pijnlijk en langdurig proces moet zijn. We zijn er zeker van dat zodra een beslissing in een rechtbank is genomen, het nieuws zich snel zal verspreiden om te zien of Depp schuldig is en wat de straf in de weg staat.

City of Lies heeft jaren vertraging opgelopen, en de woordenwisseling die heeft plaatsgevonden kan daar een grote rol in hebben gespeeld.

Aanbevolen: