Courteney Cox's dochter Coco onthult met welk jong 'Friends'-personage ze zou uitgaan

Inhoudsopgave:

Courteney Cox's dochter Coco onthult met welk jong 'Friends'-personage ze zou uitgaan
Courteney Cox's dochter Coco onthult met welk jong 'Friends'-personage ze zou uitgaan
Anonim

Vrienden ster Courteney Cox en haar dochter Coco bewezen dat ze elkaar goed kennen tijdens een sessie van "wie weet wie het beste".

In het spel stelt elke persoon de andere een snelle reeks vragen die ze moeten beantwoorden, in een poging te bewijzen hoeveel ze elkaars voorkeuren kennen. Natuurlijk bevatte de game ook een Friends-thema-vraag voor Coco, die verklapte welke jongere versie van de mannelijke personages van de show haar type zou zijn.

Courteney Cox's dochter Coco moest kiezen tussen een jongere Joey en een jongere Chandler in Instagram-game

In een recente Instagram-video stelden Cox en Coco elkaar vragen over hun voorkeuren en smaak en bewaarden ze het sappigste onderwerp voor het laatst.

De actrice vroeg haar tienerdochter, die ze deelt met haar ex-man David Arquette, met welke jongere versie van twee mannelijke Friends-personages ze op date zou gaan.

"Als je op een date moest, zou je dan liever een date hebben met de jonge Chandler of de jonge Joey?" Cox stelde Coco als bonusvraag.

Cox antwoordde toen voor haar dochter, ervan uitgaande dat ze de jongere Joey zou verkiezen. Coco bevestigde dat haar moeder gelijk had en brak de harten van fans van Chandler, ook bekend als Matthew Perry.

“Ik ga met de jonge Chandler, hou van jullie allebei”, zei een fan.

Matt LeBlanc-fans leken het daarentegen eens te zijn met Coco's antwoord en reageerden met vuur- en hartemoji's.

"jonge Joey, ik begrijp je Coco", luidt een opmerking van een Joey-fan.

Wie zou Courteney Cox kiezen?

Cox heeft de vraag niet zelf beantwoord, maar fans zijn er vrij zeker van dat ze haar echtgenoot op het scherm zou kiezen.

“En jij Courteney? Je zou toch voor de jonge Chandler kiezen?!” vroeg een fan.

“Chandler is haar man, het antwoord ligt voor de hand hehe,” was een andere opmerking.

Het derde mannelijke personage van de show, Ross, gespeeld door David Schwimmer, was niet betrokken bij het spel. De reden hiervoor is dat Ross Cox' personage Monica's broer is, wat de vraag nog lastiger zou hebben gemaakt.

“Ross Geller reageerde boos omdat hij hier niet aan meedeed”, merkte een fan van de show op.

"het doet me denken aan het spel van Monica en Rachel die hun huis verloren", zei een andere Friends-liefhebber, verwijzend naar het spel dat Cox en Jennifer Aniston's personages speelden tegen Chandler en Joey in seizoen vier.

Wat deze ronde betreft, won Cox van Coco en scoorde zes goede antwoorden, terwijl haar dochter slechts vijf punten kreeg. We zijn er zeker van dat de zeer competitieve Monica trots zou zijn op het resultaat.

Aanbevolen: