Chrissy Teigen krijgt weinig sympathie nadat ze onthult dat ze 'depressief is

Chrissy Teigen krijgt weinig sympathie nadat ze onthult dat ze 'depressief is
Chrissy Teigen krijgt weinig sympathie nadat ze onthult dat ze 'depressief is
Anonim

Chrissy Teigen heeft een zij-oog gekregen nadat ze toegaf dat ze "depressief" en "verdwaald" was sinds ze een stap terug had gedaan uit het openbare leven.

De 35-jarige moest zich in juni verontschuldigen voor haar eerdere pestende tweets; waaronder een die vertelde dat ze een toen 16-jarige Courtney Stodden vertelde zelfmoord te plegen.

Michael Costello van Project Runway kwam ook naar voren om te zeggen dat hij "zelfmoordgedachten" had na vermeende pesterijen door het voormalige model.

Teigen ligt de afgelopen weken onder vuur vanwege eerdere berichten op Twitter gericht op Lindsay Lohan, Quvenzhané Wallis, Demi Lovato en anderen.

De kookboekauteur sprak woensdag voor het eerst sinds haar verontschuldiging in juni het schandaal uit toen ze een Instagram-foto deelde van haar uitzicht vanuit 'cancel club'.

In haar bijschrift vertelde Chrissy haar 34,9 miljoen volgers hoe het "zo raar voelt om te doen alsof er niets is gebeurd", terwijl ze het gevoel heeft "volslagen in het echte leven", en legt uit hoe ze het contact met haar fans mist.

"Iiiii weet niet echt wat ik hier moet zeggen … voelt gewoon zo raar om te doen alsof er niets is gebeurd in deze online wereld, maar het gevoel te hebben dat het in het echte leven volslagen st is ", de verklaring, die onder een primeur stond -Perspectieffoto van een persoon genomen vanuit de woonkamer van Teigen.

"Naar buiten gaan is klote en voelt niet goed, alleen thuis zijn met mijn geest doet mijn depressieve hoofd sneller kloppen."

Chrissy was klaar om toe te geven dat haar manier niet veel hielp en zei: "Maar ik weet wel dat hoe ik dit nu ook aanpak, niet het juiste antwoord is."

"Ik voel me verloren en moet mijn plek weer vinden, ik moet hier uit zien te komen, ik wil heel graag met jullie communiceren in plaats van te doen alsof alles in orde is," legde ze uit, eraan toevoegend: "Ik ben niet anders gewend!!"

De ster grapte verder dat "Club annuleren" "fascinerend" was, maar dat ze "heel veel heeft geleerd" van de ervaring.

"Slechts enkelen begrijpen het en het is onmogelijk om het te weten totdat je erin zit," ging ze verder. "En het is moeilijk om er in die zin over te praten, want je klinkt natuurlijk zeurderig als je duidelijk iets verkeerd hebt gedaan."

"Het is gewoon klote. Er is geen winnen. Maar hier is het toch nooit."

Naar een positievere noot, vertelde Chrissy haar fans: "Alles wat ik weet is dat ik van jullie hou, ik mis jullie, en ik had gewoon een eerlijk moment met jullie nodig, want ik ben gewoon… moe van het zijn de hele dag ziek van mezelf."

Vraag me af of delen verstandig was, ging ze verder: "Ik weet niet eens of het goed is om dit te zeggen, want het zal op brute wijze uit elkaar worden gehaald, maar ik weet het niet. Ik kan deze stille s niet doen t niet meer!"

Vervolgens nam ze contact op met iemand anders die is "geannuleerd", en schreef: "Als jij of iemand die je kent ook is geannuleerd, laat het me dan weten als er een clubreünie is, want ik zou wat vrije tijd kunnen gebruiken mijn bank!" voordat je je afmeldt met liefde en bedankt.

Chrissy's post werd met liefde ontvangen door haar fans, maar de meesten voelden geen sympathie voor de moeder van twee.

"Ik denk dat dit karma op zijn best is. Ik vraag me af hoe Courtney Stodden zich als tiener voelde toen Chrissie haar vertelde zichzelf te doden? laat haar zich niet helemaal warm en donzig voelen van binnen…", schreef een fan online.

"Ze is zo'n engerd. Wat maakt het uit hoe ze zich voelt, hoe zit het met het nemen van verantwoordelijkheid voor hoe je anderen liet voelen!" een tweede toegevoegd.

"Je kunt niet gewoon doorgaan. Je mag niet één verontschuldigingsbriefje plaatsen en verwachten dat iedereen verder gaat. Je maakt al jaren systematisch misbruik van mensen online!" een derde stemde in.

Aanbevolen: