15 keer dat we Meredith Gray echt niet mochten

Inhoudsopgave:

15 keer dat we Meredith Gray echt niet mochten
15 keer dat we Meredith Gray echt niet mochten
Anonim

Al 16 seizoenen staan we aan de zijde van Meredith tijdens haar reis. Nu krijg je geen 16 seizoenen (en een aanstaande 17e) als je geen geweldig personage bent. Meredith Gray is in feite een uitstekend personage. Ze is complex, hilarisch, getalenteerd en voor het grootste deel een redelijk goed rolmodel. De show zou echter jaren geleden zijn geannuleerd als ze niet ook haar ondergang had gehad. Ja, Meredith heeft talloze levens gered, ze heeft meer ontberingen doorstaan dan iemand ooit zou moeten hebben en ze heeft het allemaal gedaan terwijl ze er fantastisch uitzag. Ze heeft echter ook een aantal enorme fouten gemaakt.

Van het vreselijke George-incident tot elke keer dat ze ooit met Amelia heeft gesproken, heeft Meredith bewezen dat ze niet alleen complex is, maar ook slecht is in het maken van oordelen. Hier zijn 15 momenten waarop Meredith gewoon niet ons favoriete personage was.

15 Haar eerste behandeling van Lexie was niet verdienstelijk

Grey's Anatomy - Lexie
Grey's Anatomy - Lexie

Lexie Gray was de liefste kleine engel die ooit in het Seattle Grace Hospital heeft gewerkt. Als dat het geval was, was het buitengewoon moeilijk om te zien hoe Meredith haar hard behandelde toen ze voor het eerst aankwam. We weten dat we het weten, Meredith heeft een heleboel moeder- en vaderproblemen, maar die op Lexie zetten was gewoon niet eerlijk.

14 Hoe kon ze met George slapen?

Meredith en George - Grey's Anatomy
Meredith en George - Grey's Anatomy

Als we moesten raden, zouden we denken dat dit ook het minst favoriete moment van Ellen Pompeo is. Meredith naar bed gaan met George was een onuitsprekelijke daad van wreedheid. Hij had van haar gehouden vanaf het moment dat hij haar ontmoette en dat wist ze maar al te goed. Om te doen wat ze deed en dan in zijn gezicht te huilen, was zo laag als de dieptepunten van Meredith ooit zijn geweest.

13 Weet je nog dat ze Dereks familie niet eens gedag liet zeggen?

Grey's Anatomy - Meredith en Amelia
Grey's Anatomy - Meredith en Amelia

Nu zijn we natuurlijk geen dokters, maar van wat we op de show hebben gezien, kunnen patiënten dagenlang aan machines worden aangesloten terwijl hun vrienden en familie afscheid nemen. Toen Derek stierf, kwam het echter nooit bij Meredith op om zijn moeder of een van zijn vier zussen afscheid te laten nemen voordat ze de stekker eruit zouden trekken. Hoe kon ze dat doen?

12 Wat Meredith en Derek allebei deden op het schoolbal van het ziekenhuis was verkeerd

Grey's Anatomy - Prom - Derek en Meredith
Grey's Anatomy - Prom - Derek en Meredith

Natuurlijk wilden we op dit moment allemaal Derek en Meredith samen zien, maar laten we eens naar de feiten kijken. Derek was getrouwd en had veel met Addison, terwijl Meredith een relatie had met Finn. Terwijl hun dates tot in de puntjes gekleed zaten om plannen te maken voor hun toekomst, renden ze naar een examenruimte. Ze zagen er geweldig uit, maar het was geen stijlvolle zet.

11 Haar hand op de bom steken was een heel slechte beslissing

Grey's Anatomy - Bom - Christina Ricci
Grey's Anatomy - Bom - Christina Ricci

Wat zou erger zijn: Meredith zijn en alles meemaken wat ze heeft meegemaakt, of een van de mensen zijn die zo intens van haar houden en haar leven voortdurend op het spel moeten zetten? Het is een moeilijke. Het bomincident was ondoordacht. Het was een van de eerste keren dat we zagen hoe weinig respect Meredith heeft voor het leven.

10 Meredith's verdrinkingsdood deed iedereen pijn en ze weigerde hun zorgen serieus te nemen

Grey's Anatomy - Meredith Drowning
Grey's Anatomy - Meredith Drowning

Zodra Derek Meredith in bad aantrof, was hij zeer alert op zoiets als dit. Terwijl Meredith voortdurend zei dat ze in orde was, zwom ze toen ze in het water werd gegooid in totaal 15 seconden voordat ze het opgaf. De hele verhaallijn was frustrerend. Haar tijd in het hiernamaals was vervelend en zelfs nadat ze bijkwam, ging ze nauwelijks in op de serieuze onderliggende problemen.

9 Die keer koos ze de kant van een moordenaar over Cristina en Derek

Meredith Gray - Lab
Meredith Gray - Lab

Hoewel we begrijpen dat Meredith en zelfs Miranda de organen van de man wilden beveiligen voor een kind dat ze nodig had, toonde Meredith vrijwel geen sympathie of respect voor het feit dat Dereks vader voor zijn ogen was vermoord toen hij een kind was. kind. Meredith heeft een heleboel jeugdtrauma's, maar ze overtreffen niet automatisch die van alle anderen.

8 Liegen tegen Maggie over Riggs was niet cool en super onnodig

Grey's Anatomy - Nathan Meredith Maggie
Grey's Anatomy - Nathan Meredith Maggie

We zijn nog steeds behoorlijk in de war met de keuze van Meredith in deze. De tweede keer dat Maggie zei dat ze geïnteresseerd was in Nathan, had Meredith haar moeten vertellen dat ze ook gevoelens had. Maggie zou op geen enkele manier tussen Mer en de eerste man in wie ze echte interesse toonde na Derek hebben gestaan. Om het nog erger te maken, zei Meredith tegen Nathan dat hij Maggie moest afwijzen! Zo gemeen!

7 Haar vrienden een jaar lang negeren na Dereks overlijden was niet juist

Grey's Anatomy - Derek Meredith
Grey's Anatomy - Derek Meredith

Hoewel we volledig begrijpen dat ze weg moest om haar baby alleen te krijgen, hoe moeilijk zou het zijn geweest om af en toe een sms te sturen? Iedereen maakte zich echt zorgen om haar en ze leek zelfs boos dat ze contact met haar probeerden te krijgen.

6 Toen ze absoluut geen respect toonde voor de relatie tussen Alex en Jo

Grey's Anatomy - Jo Alex - Meredith Wedding
Grey's Anatomy - Jo Alex - Meredith Wedding

Na het vertrek van Christina werd Alex haar persoon. Dit was zowel een ontroerende als absoluut verbazingwekkende schakelaar waarmee elke fan aan boord was. De manier waarop ze Alex' toenmalige vriendin, Jo Wilson, behandelde toen deze overgang plaatsvond, was echter echt brutaal. Het was duidelijk de meest stabiele relatie die Alex in lange tijd had gehad, maar Meredith geloofde oprecht dat ze belangrijker was.

5 Ze had in het begin aardiger kunnen zijn voor de arme Maggie

Grey's Anatomy - Meredith Maggie
Grey's Anatomy - Meredith Maggie

In ieder geval werd niemand door deze overrompeld (behalve Maggie zelf natuurlijk). Toen Maggie arriveerde met het nieuws dat ze de zoveelste verrassingszus van Meredith was, behandelde onze hoofdrolspeelster de situatie ongeveer zoals ze deed toen Lexie jaren eerder was gearriveerd. Ze is niet iemand voor onverwachte familiereünies, dat is zeker.

4 Meredith en Cristina's gevecht over wie de belangrijkste carrière had, was belachelijk

Grey's Anatomy - Cristina Meredith - Ziekenhuis
Grey's Anatomy - Cristina Meredith - Ziekenhuis

Hoewel Cristina niet helemaal onberispelijk was in dit kinderachtige gevecht, nam Meredith zeker de leiding. Nadat Cristina de bom had laten vallen dat Merediths focus was verschoven van geneeskunde naar moederschap, was het game over. Ze had niet eens ongelijk, Meredith voedde nu twee kinderen op, natuurlijk moest ze haar tijd verdelen! Maar Meredith kon gewoon niet omgaan met deze harde waarheden.

3 De schutter eisen dat ze achter haar aan gaat (terwijl ze zwanger was) in plaats van Derek was niet heldhaftig, het was egoïstisch

Grey's Anatomy - schieten - Jackson Avery
Grey's Anatomy - schieten - Jackson Avery

Nogmaals moest Meredith bewijzen dat ze, ongeacht de situatie, klaar is om te sterven. Stel je voor dat Derek wakker wordt van een operatie om erachter te komen dat Meredith zichzelf voor hem heeft opgeofferd, terwijl ze niet minder zwanger was?! Daar zou hij nooit vanaf zijn gekomen. Laten we niet eens ingaan op het feit dat Cristina en Jackson er getuige van hadden moeten zijn…

2 Ze heeft Amelia nooit als familie behandeld

Grey's Anatomy - Amelia Meredith - Badkamer
Grey's Anatomy - Amelia Meredith - Badkamer

Is Amelia super irritant? Ja absoluut. Meredith's behandeling van haar is echter altijd veel harder geweest dan alles wat ze ooit heeft verdiend. Ook al begon dit voordat Derek stierf, nadat hij weg was, werd het alleen maar erger. Het is alsof ze geen idee had dat Amelia haar broer had verloren.

1 Meredith had aan het begin van de show geen zaken met geneeskunde

Grey's Anatomy - Seizoen 1
Grey's Anatomy - Seizoen 1

We houden van Meredith. Altijd hebben altijd willen. We vinden het echter moeilijk te geloven dat iemand haar in die vroege seizoenen als arts zou hebben aangenomen. Ze was niet alleen mentaal volledig instabiel en probeerde constant zichzelf van het leven te beroven, maar ze was ook extreem afgeleid door haar liefdesleven en dronk elke avond al haar problemen weg.

Aanbevolen: