Shawn Mendes deed een aantal zeer persoonlijke bekentenissen over zijn strijd om geestelijke gezondheid

Inhoudsopgave:

Shawn Mendes deed een aantal zeer persoonlijke bekentenissen over zijn strijd om geestelijke gezondheid
Shawn Mendes deed een aantal zeer persoonlijke bekentenissen over zijn strijd om geestelijke gezondheid
Anonim

Beroemdheden voelen zich de laatste jaren steeds meer op hun gemak bij het bespreken van hun problemen met de geestelijke gezondheid, en velen openen zich in interviews en op hun sociale mediapagina's over hun strijd tegen pijn. 'Stitches'-zanger Shawn Mendes is de laatste die alles vertelt over zijn problemen met werkdruk, roem en relatiebreuken, nadat hij vorige week een notities-app-bericht op zijn sociale media had gedeeld waarin hij legde zijn gevoelens uit.

Mendes kreeg een stortvloed aan steun van zowel toegewijde fans als vreemden voor zijn biechtstuk, en velen haastten zich om de muziekster te feliciteren met zijn openheid en eerlijkheid over wat nog steeds een taboe-onderwerp is. Dus wat heeft hij gezegd over zijn geestelijke gezondheid? Lees verder om erachter te komen.

7 Shawn ziet een therapeut

In een interview dat Shawn gaf met Wonderland Magazine, vertelde hij hoe hij regelmatig een professional in de geestelijke gezondheidszorg bezoekt: Twee keer per week. Waar ik momenteel in mijn leven ben, gaat het er vooral om dat je je realiseert dat je gewoon je menselijkheid moet laten stromen, weet je?

“Je moet het er gewoon laten zijn. Ik probeer er gewoon voor mezelf te zijn en dat te accepteren. Het is moeilijk. Soms is het alsof ik niet weet wat ik wil zeggen.

“Soms heb ik ook iets raars als ik muziek maak, ik wil een beetje gestoord zijn.

"Omdat je uit een plaats van angst komt en je maakt muziek en je bent angstig, maar het creëert ook emotionele dingen. Het is raar."

6 Maar hij beschouwt ook veel activiteiten als vormen van therapie

Shawn heeft deze informatie ondersteund door te stellen dat therapie op veel plaatsen te vinden is: "Therapie is luisteren naar muziek en rennen op de loopband, therapie is uit eten gaan met je vrienden - het is iets dat je afleidt, dat helpt je te genezen en het hangt er dus gewoon van af wat je denkt dat therapie is. Ik heb bewust mijn best gedaan om meer verbonden te zijn met de mensen in mijn leven."

5 Hij begrijpt de waarde van mensen binnenlaten

Hij vervolgde: "Ik merkte dat ik mezelf afsloot van iedereen, denkend dat dat me zou helpen ertegen te vechten, en realiseerde me dat de enige manier waarop ik zou gaan vechten was om me volledig open te stellen en mensen binnen te laten."

4 Wat zei Shawn in zijn bericht?

Door een screenshot te delen van een notities-app-bericht op zijn Twitter, onthulde Mendes: "soms vraag ik mezelf af wat ik zou moeten doen met mijn leven en wat ik altijd terug hoor is 'de waarheid vertellen, om de waarheid te zijn', maar ik heb het gevoel dat dat moeilijk is om te doen." Hij vervolgde: "Ik ben bang dat als mensen de waarheid kennen en zien, ze misschien minder over mij denken. Ze zouden me misschien gaan vervelen. dus op die momenten dat ik me down voel, doe ik een show of verberg ik me."

3 Maar zei ook dat hij 'Oké' is

Ondanks dit bevestigde Shawn dat hij hard aan zichzelf werkte: "De waarheid is dat ik echt in de wereld wil verschijnen als mijn 100% echte eerlijke unieke zelf en het kan me niet schelen wat iemand denkt, soms doe ik dat! ! Soms kan het me echt niet schelen wat mensen denken en voel ik me vrij. Meestal is het [sic] een worsteling.”

“Hyper gericht op wat ik niet heb, vergetend te zien wat ik wel doe. De waarheid is dat ik overweldigd en overprikkeld ben lol.” Maar hij besloot door fans te verzekeren dat, “De waarheid is OOK dat ik in orde ben. Ik probeer gewoon de waarheid te vertellen en te zijn. Ik denk graag dat als ik dit zeg misschien resoneert met sommige mensen.”

2 Veel fans vonden de woorden van Shawn inspirerend

Twitter-gebruikers waren er snel bij om Shawn te applaudisseren voor zijn woorden, met één die schreef:

'Hoe meer mensen zoals Shawn praten over geestelijke gezondheid, hoe meer mensen deze gevoelens bij zichzelf zullen zien en hopelijk manieren zullen ontdekken om hun leven ten goede te veranderen. Dat is wat ik een paar jaar geleden deed en anders zou ik hier niet zijn. Shawn Mendes redt levens.'

'We moeten erachter komen dat dit is wat giftige mannelijkheid met mannen doet', schreef een ander. 'Ze hebben deze onnodige behoefte om hun gevoelens te ontwijken en te doen alsof ze oké zijn, terwijl dat niet zo is. Je bent hierin niet de enige, oké? @ShawnMendes, als je een pauze nodig hebt, neem die dan, je mentale gezondheid is belangrijk.'

1 Sommigen interpreteerden zijn woorden echter verkeerd

Twitter barstte kort daarna los met mensen die aannamen dat de woorden van Mendes een gecodeerde coming-outverklaring waren - iets dat over het algemeen is afgewezen. Velen uitten hun woede tegen degenen die dachten dat Shawn homo was.

'Fans fantasieën over de seksuele geaardheid van Shawn Mendes zijn zo ongezond, opdringerig en ongepast', schreef een gebruiker. 'Hij praat over zijn geestelijke gezondheid, maar je bent zo geobsedeerd door zijn intieme leven dat je alle respect verliest. Ik vraag me af waar je bent opgeleid. De aanhalingstekens zijn walgelijk.'

'Mensen die aannemen dat de brief van Shawn Mendes waarin hij zich openstelt over zijn geestelijke gezondheid, is dat hij "uit de kast komt". Ik haat de samenleving zo erg … hij is hier letterlijk een voorbeeld van hoe het oké is om geestelijke gezondheid te openen en jullie veranderen gewoon de hele boodschap 'zei een ander.

Aanbevolen: