10 Juicy Reality-series en waar je ze kunt bekijken (5 om helemaal over te slaan)

Inhoudsopgave:

10 Juicy Reality-series en waar je ze kunt bekijken (5 om helemaal over te slaan)
10 Juicy Reality-series en waar je ze kunt bekijken (5 om helemaal over te slaan)
Anonim

Een sappige realityshow kan ervoor zorgen dat alles in de wereld goed voelt. Met een paar afleveringen beschikbaar voor streaming, een comfortabele bank, wat snacks en een vrije avond, gaan we helemaal niet klagen.

Het probleem met dit tv-genre is natuurlijk dat shows soms zogenaamd drama bevatten om hoge kijkcijfers te halen of mensen aan het praten te krijgen. En dat drama kan nep of moeilijk te zien zijn. Net als sitcoms en drama's, hebben realityshows boeiende mensen nodig die veel te doen hebben in hun leven. Het is zelfs nog belangrijker dat de mensen die worden weergegeven interessant zijn.

Blijf lezen om erachter te komen welke realityshows de moeite van het bekijken waard zijn en welke we niet aan onze lijst hoeven toe te voegen.

15 Bekijk: liefde is blind doet ons de vraag stellen of fysieke aantrekkingskracht het enige is dat ertoe doet

liefde is blind
liefde is blind

We hebben inmiddels zeker gehoord van Love Is Blind. Deze Netflix-realityshow is waanzinnig populair… en met een goede reden: het is zo interessant.

We zouden deze show moeten bekijken om erachter te komen of fysieke aantrekkingskracht het enige is dat ertoe doet, aangezien de koppels via pods "date" zonder elkaar eerst te zien.

14 Overslaan: daten in de buurt is weer een lastige eerste date-show

daten in de buurt
daten in de buurt

Als het echt verschrikkelijk is om op een ongemakkelijke eerste date te zijn (en we weten dat dat zo is), dan is het nog erger om mensen op tv door deze situatie te zien gaan.

We kunnen Dating Around op Netflix helemaal overslaan, omdat we ons te raar gaan voelen als we vreemden zien gaan op dates die niet goed gaan.

13 Kijk: vang het nieuwe seizoen van de echte huisvrouwen van New York voor nog meer fantastische vetes

echte huisvrouwen van new york
echte huisvrouwen van new york

Een andere sappige realityserie om naar te kijken is The Real Housewives of New York. Seizoen 12 gaat in april in première op Bravo, en als we ons nog niet op deze populaire franchise hebben afgestemd, is dit het moment. We zullen het geweldig vinden om te zien hoe de vrienden in de show dramatisch met elkaar vechten. En natuurlijk zien ze er daarbij altijd fantastisch uit.

12 Bekijk: Love Island geeft het publiek de kans om op en naast de show te stemmen

liefdes eiland
liefdes eiland

Het is altijd gaaf als kijkers betrokken kunnen raken bij een show. In het geval van Love Island stemmen kijkers op mensen op en buiten het prachtige eiland waar het plaatsvindt (Mallorca).

We kunnen deze Britse show op Hulu bekijken, en de kans is groot dat we net als iedereen verslaafd raken.

11 Kijk: TLC's 90 dagen verloofde zorgt er altijd voor dat fans zich afvragen wiens liefde echt is en wie het doet alsof

90 dagen verloofde
90 dagen verloofde

TLC's reality-serie 90 Day Fiance is erg populair en het is tijd voor ons om het te bekijken.

Aangezien koppels beslissen of ze al dan niet in het huwelijksbootje stappen zodat een van hen in Amerika kan blijven, weten fans dat sommigen van hen niet echt verliefd zijn. Wie zou bij elkaar moeten zijn en wie doet alsof? Laten we afstemmen om erachter te komen.

10 Overslaan: Benedendeks is net als andere dramatische realityshows, alleen op een cruiseschip

benedendeks
benedendeks

Moeten we Below Deck kijken of overslaan?

Het is absoluut een realityserie om van onze lijst af te strepen, omdat het teveel op andere dramatische realityshows lijkt. Het feit dat het zich afspeelt op een schip maakt het voor ons niet echt uniek genoeg om het te bekijken. Er zijn genoeg sappige realityshows om rond te komen en deze is gewoon niet zo geweldig.

9 Bekijk: Val voor de leuke vriendengroep over Bravo's zuidelijke charme

zuidelijke charme
zuidelijke charme

Veel realityshows hebben een vriendengroep, maar de vrienden van Bravo's Southern Charm zijn iets speciaals en geweldigs. De mensen in de show trekken je echt naar binnen omdat ze grappig, charmant en meeslepend zijn.

We moeten deze show zeker kijken, die is opgenomen in het supermooie Charleston, South Carolina.

8 Bekijk: Very Cavallari is voor iedereen die de koningin van Laguna Beach mist

erg cavallair
erg cavallair

Hebben we Very Cavallari gezien? Misschien herinneren we ons Kristin Cavallari van Laguna Beach.

Dit is het moment om haar in te halen en te zien hoe haar leven is. Dit is een unieke realityserie omdat het haar familie- en werkleven combineert en de balans leuk is om naar te kijken. We kunnen deze aan onze lijst toevoegen en hem bekijken op de E! netwerk.

7 Kijk: Spy Games heeft een fascinerend uitgangspunt van mensen die elkaar bespioneren en proberen $ 100.000 te winnen

spionage spelletjes
spionage spelletjes

Hebben we gehoord van Bravo's reality-serie Spy Game s ?

Misschien niet, want het is een relatief nieuwe show. Mensen bespioneren elkaar en proberen $ 100.000 te winnen, wat een heel fascinerend uitgangspunt is. Het is ook iets dat we nog niet eerder hebben gezien. Het is absoluut een sappige show om naar te kijken, en we kunnen niet wachten om erin te duiken.

6 Overslaan: Summer House is een van de vele shows waarin jonge volwassenen met elkaar vechten en daten

zomerhuis
zomerhuis

Hoeveel realityshows bevatten jonge volwassenen die vechten, met elkaar uitgaan en in hetzelfde huis/stad/dorp/gebied wonen?

Veel van hen … daarom hoeft Summer House, dat wordt uitgezonden op Bravo, geen show te zijn die we toevoegen aan onze reality-rotatie. Er zijn zoveel andere shows die dit soort dingen veel beter doen.

5 Bekijk: RuPaul's Drag Race is net zo leuk als reality-tv wordt

rupauls dragrace
rupauls dragrace

We moeten RuPaul's Drag Race kijken, want de serie is erg leuk. We kunnen het bekijken op Netflix. Er zijn tot nu toe 12 seizoenen geweest en de realityshow ging in première in 2009. RuPaul is de gastheer en elk seizoen wordt een dragqueen gekroond tot winnaar.

4 Bekijk: Netflix's The Circle biedt iets nieuws en spannends

de cirkel
de cirkel

Like Love Is Blind, Netflix' realityserie The Circle heeft veel aandacht gekregen, en het is een sappige show die we willen zien.

Mensen doen alsof ze verschillende mensen zijn en zijn eigenlijk elkaar aan het catfishen, en iedereen woont in aparte appartementen terwijl de show wordt gefilmd.

3 Overslaan: we zijn gewend aan de leugens, dus er zijn geen verrassingen meer op MTV's Catfish

meerval
meerval

Toen MTV's Catfish: The TV Show in november 2012 in première ging, was dat een groot probleem. Niemand kende de omvang van catfishing en fans van de documentaire waarmee het allemaal begon, waren enthousiast om de show te zien.

Nu is het saai geworden omdat fans weten wat ze kunnen verwachten. We moeten deze overslaan, want er zijn geen verrassingen meer (en geliefde co-host Max Joseph is weg).

2 Bekijk: Vanderpump Rules levert altijd het drama

vanderpomp regels
vanderpomp regels

Vanderpump Rules is een spin-off van The Real Housewives of Beverly Hills en het is zeker een sappige show om naar te kijken.

Het levert altijd het drama dat fans willen en het achtste seizoen wordt momenteel uitgezonden op Bravo. Er zijn veel afleveringen om naar te kijken, dus laten we zo snel mogelijk beginnen.

1 Overslaan: we hebben het bijna allemaal gezien na 18 seizoenen van het bijhouden van de Kardashians

Kim Kardashian
Kim Kardashian

We hebben inmiddels veel afleveringen van Keeping Up with the Kardashians gezien. Er zijn tenslotte 18 seizoenen geweest. Dus het lijkt redelijk om te zeggen dat wat sappige realityshows betreft, dit er een is die we zeker kunnen overslaan.

We hebben het zo'n beetje allemaal gezien als het om deze familie gaat, en het is gewoon niet zo spannend meer.

Aanbevolen: