KUWTK: elke Kardashian-spin-off en waar je ze kunt bekijken

Inhoudsopgave:

KUWTK: elke Kardashian-spin-off en waar je ze kunt bekijken
KUWTK: elke Kardashian-spin-off en waar je ze kunt bekijken
Anonim

Tv-shows waren nooit meer hetzelfde nadat Keeping Up With the Kardashians in première ging. Geen enkele andere realityshow heeft het kunnen vergelijken, omdat Keeping Up With the Kardashians zo'n baanbrekende tv-show is die tot nu toe met succes 18 seizoenen heeft gedraaid! Het zou ons helemaal niet verbazen als deze show zou blijven draaien tot het 20 seizoenen of zelfs 25 seizoenen bereikte!

Kardashian-fans hebben zeker niet genoeg gehad en niemand lijkt het beu om deze beroemde familie voor de camera te zien. Ze hebben nog steeds allemaal enorme aantallen volgers op hun sociale media-accounts, wat betekent dat mensen over de hele wereld geïnteresseerd zijn in wat ze in hun leven doen. Iedereen lijkt zich af te stemmen op deze familie!

14 'Keeping Up With the Kardashians' (The Original Show) is beschikbaar op E

Keeping Up With the Kardashians is het originele tv-programma waar iedereen van houdt op de E! Netwerk. Het richt zich op het hele gezin, van Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner tot Kris Jenner. Elk gezinslid krijgt zendtijd.

13 'Kourtney And Khloé Take Miami' is beschikbaar op Amazon Prime

Kourtney en Khloe Take Miami is een van de populaire spin-offs die tegenwoordig te bekijken zijn op Amazon Prime. Het richt zich op Khloe en Kourtney terwijl ze samen tijd doorbrengen in de stad Miami, Florida. Ze richten zich op het bedrijfsleven, maar ze hebben ook veel plezier samen.

12 'Kourtney And Kim Take Miami' is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime

Kourtney en Kim Take Miami is een andere spin-offshow die beschikbaar is op zowel Hulu als Amazon Prime. Oorspronkelijk speelden Kourtney en Khloe samen in de show, maar in deze spin-off zijn het Kourtney en Kim samen. De show geeft ons een kijkje in hun leven als het om zaken gaat.

11 'Kourtney And Kim Take New York' is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime

Kourtney en Kim Take New York is een andere spin-offshow die beschikbaar is op zowel Hulu als Amazon Prime. Terwijl ze in de Big Apple zijn, verwerken Kourtney en Kim de strijd achter het openen van hun nieuwe boetiek en hun persoonlijke relaties en vriendschapsproblemen voor de camera.

10 'Khloé And Lamar' is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime

Khloe en Lamar is een andere spin-offshow van de originele Keeping Up With the Kardashians-show waar iedereen van houdt. Khloe en Lamar is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime. De show geeft kijkers inzicht in hoe het huwelijk van Khloe en Lamar was toen ze nog samen waren.

9 ‘Kourtney And Khloé Take The Hamptons’ is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime

Kourtney en Khloe Take the Hamptons is een andere interessante spin-off die zich alleen richt op Kourtney en Khloe terwijl ze een nieuwe boetiek openen en de verschillende obstakels die daarmee gepaard gaan, beheren. Ze proberen zich te concentreren op het zakelijke aspect van dingen zonder persoonlijk drama in de weg te laten staan.

8 ‘Dash Dolls’ is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime

Dash Dolls is een spin-off van Kardashian die zich richt op de beste vrienden van Khloe Kardashian, Malika en Khadijah, terwijl ze proberen de Kardashian Dash-boetieks te runnen. De winkelmedewerkers die worden ingehuurd om op de Hollywood-locatie te werken, krijgen ook de kans om A-lijstfeesten bij te wonen en andere beroemdheden te ontmoeten.

7 'I Am Cait' is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime

I Am Cait is een Kardashiaanse spin-off die zich richt op Caitlyn Jenner. Caitlyn Jenner maakte een transformatie door waarbij ze veranderde van Bruce Jenner in Caitlyn Jenner. Dit tv-programma richt zich op hoe het leven was voor haar en haar beste vrienden onmiddellijk na haar overgang.

6 ‘Revenge Body With Khloé Kardashian’ is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime

Revenge Body with Khloe Kardashian is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime. Deze show gaat over mensen die proberen af te vallen om zich zelfverzekerder en beter over zichzelf te voelen. Khloe Kardashian steunt de mensen in haar show super tijdens hun reis naar gewichtsverlies.

5 'Rob And Chyna' is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime

Rob en Chyna is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime en volgt de relatie van Blac Chyna en Rob Kardashian. Hun relatie was gevuld met veel ups & downs en veel van wat sommigen zouden kunnen bestempelen als toxiciteit, maar uiteindelijk gingen ze samen door zwangerschap en Blac Chyna beviel van een schattig klein meisje.

4 'Life Of Kylie' is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime

Life of Kylie is een andere spin-off van Kardashian die zich uitsluitend op Kylie Jenner richt. Kylie Jenner is tegenwoordig een van de meest gevolgde social media-sterren op internet en ze is ook de jongste zelfgemaakte miljardair in leven! Het is voor ons volkomen logisch dat ze speelde in haar eigen solo-spin-off.

3 'Flip It Like Disick' is beschikbaar op Hulu en Amazon Prime

Flip it Like Disick is een Kardashiaanse spin-off die zich richt op Scott Disick terwijl hij omgaat met het leven in de vastgoedwereld. De vastgoedsector is waar hij gedijt met het omdraaien van huizen en het is absoluut iets waar hij getalenteerd in is. De show volgt hem terwijl hij beslissingen neemt in de wereld van onroerend goed en het omdraaien van huizen.

2 'Kris' is beschikbaar op de website van TV Guide

Kris is beschikbaar op de website van TV Guide en het is een talkshow-achtige show met Kris Jenner zelf als presentator van de talkshow. Ze interviewt gasten en stelt interessante vragen als ze bij haar op haar talkshowbank zitten! Helaas deed de spin-off het niet zo goed en kwam hij nooit verder dan het eerste seizoen.

1 'Kocktails With Khloé' is beschikbaar op de website van TV Guide

Kocktails met Khloe is ook beschikbaar op de TV Guide-website. Het is weer een talkshow-achtige show zoals Kris. Khloe nodigt terloops mensen uit om samen met haar cocktails te drinken om interessante onderwerpen te bespreken. Ze nodigt interessante mensen uit voor de show, zodat ze kan praten over wat hen bezighoudt.

Aanbevolen: