Rangschikking van alle moderne familiepersonages, van irritant tot lief

Inhoudsopgave:

Rangschikking van alle moderne familiepersonages, van irritant tot lief
Rangschikking van alle moderne familiepersonages, van irritant tot lief
Anonim

Series als Modern Family komen niet vaak voor. Modern Family is een van die tv-programma's waarbij kijkers zich van binnen warm en gelukkig voelen. De eerste aflevering werd uitgezonden op 23 september 2009 en de laatste aflevering werd uitgezonden op 8 april 2020. Elf seizoenen van deze show lijken niet genoeg te zijn, maar dat is wat we konden krijgen en we zijn er nog steeds dankbaar voor! In Modern Family spelen acteurs als Sofía Vergara, Sarah Hyland, Julie Bowen, Eric Stonestreet en Ariel Winter. Deze cast van acteurs maakte de show zo geweldig als het bleek te zijn.

Elke aflevering van Modern Family lijkt grappiger dan de vorige en ongeacht het onderwerp was elke aflevering altijd gevuld met veel oprechte momenten. Modern Family is een geweldige show die zwaar zal worden gemist. Er zijn op dit moment veel andere "familie"-shows te zien en er zullen er nog veel meer volgen, maar geen van hen zal de leegte opvullen die Modern Family heeft gecreëerd! De show is gewoon veel te hilarisch, verwarmend, herkenbaar, oprecht en al het andere.

12 Joe Pritchett– Het jongste familielid

Als het gaat om vervelende familieleden, zou Joe Pritchett zeker bovenaan onze lijst moeten staan. Hij is misschien de jongste, maar er is niet veel dat we over hem te zeggen hebben! Als hij ouder was en betere verhaallijnen had, zou dit misschien anders zijn.

11 Alex Dunphy– Het intelligente genie dat past bij het nerd-stereotype

Alex Dunphy is een van de dochters van Claire en Phil. Ze is een intelligent genie en ze past absoluut in het stereotype van wat nodig is om een totale nerd te zijn. Ze komt soms over als een alleskunner, maar dat betekent niet dat ze niet ook een geweldig personage uit Modern Family is. Ariel Winter is de beeldschone actrice achter deze rol en dat maakt haar karakter naar onze mening zoveel cooler!

10 Jay Pritchett– De vader van iedereen die moest leren aardiger te zijn

Jay Pritchett is een vaderfiguur voor iedereen en in de loop van de vele seizoenen van de show leerde hij wat er nodig was om een aardiger persoon te worden voor de mensen om hem heen. Ooit was hij wat ruwer aan de randen, maar na verloop van tijd leek hij de dingen te verzachten en zijn dierbaren voorzichtiger te behandelen.

9 Mitchell Pritchett– de perfectionist met veel energie

Ja, Mitchell Pritchett is lief, maar er zijn ook momenten waarop hij een beetje vervelend kan zijn. Hier is een perfectionist met veel energie en vaak kan hij wel een chillpil gebruiken! Als hij af en toe zou ontspannen en langzamer zou gaan, zou hij een veel sympathieker personage zijn. Hij is zeer gedetailleerd georiënteerd, wat een goede zaak kan zijn als het gaat om het inrichten van een huis, maar het kan vervelend zijn op andere gebieden van het leven.

8 Manny Delgado– Grappig maar soms pretentieus

Manny Delgado is super grappig en natuurlijk heel lief, maar soms kan hij pretentieus zijn! Er zijn tal van scènes waarin hij zijn pretentieuze kant tentoonspreidt en om eerlijk te zijn, dat is niet echt de meest vertederende of sympathieke karaktereigenschap die een persoon kan hebben, zelfs niet in een tv-show!

7 Lily Tucker-Pritchett– The Sassy Sweetheart

Lily is de dochter van Cameron en Mitchell en we zien haar absoluut als lief omdat ze een super brutale lieverd is. Ze begon dingen op de show als een jongere en we konden haar langzaam zien opgroeien vlak voor onze ogen. Haar pittige persoonlijkheid is even lief.

6 Luke Dunphy– Inherent lief ondanks occasionele luchtigheid

Luke Dunphy is van nature lief, ondanks het feit dat hij af en toe erg koppig kan zijn. Hij is misschien niet het scherpste gereedschap in de schuur, maar dat neemt niet weg dat fans van de show hem super vertederend vinden.

5 Haley Dunphy– Het personage dat een ongelooflijke persoonlijke groei doormaakte

Haley Dunphy is een Modern Family-personage dat tijdens de seizoenen van de show behoorlijk wat persoonlijke groei heeft doorgemaakt. Ze is erg veranderd! Meer dan dat, ze veranderde ten goede. We zagen haar opgroeien en een meer volwassen jonge volwassene worden in vergelijking met hoe ze was als tiener.

4 Gloria Delgado-Pritchett– Verbazingwekkend overdreven persoonlijkheid

Gloria is misschien overdreven met haar capriolen en acties, maar voor het grootste deel houden we helemaal van haar. Het is gemakkelijk om geobsedeerd te raken door haar karakter omdat ze niemand minder dan Sofia Vergara wordt gespeeld. Sofia Vergara is een van de best betaalde tv-actrices en dat komt omdat ze zo lief is. Tv-actrices zoals Sofia Vergara, die ook gemakkelijk in grote films kunnen schitteren, komen niet vaak voor!

3 Claire Dunphy– De ongelooflijke moeder die er helemaal voor gaat

Claire Dunphy is een ongelooflijke moeder die alles op alles zet als het gaat om ouderschap. Ze is er op veel manieren voor haar kinderen. De grootste manier is het feit dat ze haar familieleden ondersteunt en aanmoedigt met alles waar ze om geven in hun individuele leven. Claire Dunphy is superlief en attent… ze is het type moeder dat kinderen zouden willen hebben! Ze weet hoe ze moet disciplineren zonder te hard of kritisch te zijn.

2 Cam Tucker– wild theatraal en gepassioneerd

Cam staat bovenaan onze lijst omdat hij een van de meest geliefde Modern Family-personages is, omdat hij alles naar een ander niveau van hilariteit tilt. Alles wat hij doet is zo "extra" bij gebrek aan betere woorden. Hij is een geweldige vader, broer en echtgenoot. Hij herinnert ons aan waar familie echt om draait!

1 Phil Dunphy– De vader die we allemaal zouden willen hebben

De meeste mensen beschouwen Phil Dunphy als het meest sympathieke personage in Modern Family. De reden waarom we denken dat dit is, is omdat iedereen het geluk zou hebben om Phil Dunphy als hoofd van het huishouden te hebben. Hij is super hilarisch, hij is een geweldige vader, hij is een geweldige echtgenoot en hij is super optimistisch.

Aanbevolen: