Alle nieuwe meisjespersonages gerangschikt van irritant tot lief

Inhoudsopgave:

Alle nieuwe meisjespersonages gerangschikt van irritant tot lief
Alle nieuwe meisjespersonages gerangschikt van irritant tot lief
Anonim

Shows zoals New Girl komen niet vaak langs en als ze dat doen, houden fans zich stevig vast! New Girl is een ongelooflijke show met in de hoofdrollen Zooey Deschanel, Jake Johnson, Hannah Simone, Max Greenfield en Damon Wayans Jr. Het bevat ook Lamorne Morris, Nasim Pedrad en Megan Fox. De personages in New Girl zijn geweldig. De show zou niet hetzelfde zijn zonder alles wat deze personages op tafel brengen!

New Girl is natuurlijk een geweldige show omdat het zeven seizoenen kon duren. Shows worden meestal geannuleerd na het eerste seizoen als ze het niet goed doen … Deze show liep van 2011 tot 2018 en werd alleen maar beter. De finale was een van de mooiste afleveringen om te zien. Blijf lezen om te zien hoe we elk personage uit de show hebben gerangschikt.

12 Sam– Gedroeg zich te hoog en machtig

Het meest irritante personage op New Girl zou Sam moeten zijn. Hij gedroeg zich te hoog en machtig toen hij hoorde over Jess en Nick. In werkelijkheid is hij degene die Jess in de eerste plaats heeft afgewezen door haar te vertellen dat hij nog niet klaar was voor een relatie terwijl ze vanaf het begin echt een relatie met hem wilde hebben!

11 Sadie– Cool maar soms onaangenaam

Sadie is een geweldige vriendin van Jess & Cece en ze is erg cool, maar ze kan soms behoorlijk onaangenaam zijn. Ze is een van die personages die een beetje te luid en nieuwsgierig kan zijn. We houden nog steeds van haar als personage en ze is nog steeds zeker een van de aangenamere personages in de show, ondanks haar incidentele onaangenaamheid.

10 Reagan– Nuchter maar niet in staat om haar gevoelens te uiten

Reagan kwam naar de show terwijl Jess weg was voor jurydienst. Een van de positieve dingen die we aan haar hebben opgemerkt, is het feit dat ze erg nuchter is. Een van de negatieve dingen die we aan haar hebben opgemerkt, is het feit dat ze haar gevoelens niet kan uiten. Helaas was het erg moeilijk voor Reagan om zich emotioneel open te stellen voor Nick toen ze een stel waren.

9 Paul– Hij was een aardige vriend voor Jess

Paul was eigenlijk een heel leuk vriendje voor Jess! Als hij meer een hoofdpersoon was, zou hij hoger op onze lijst hebben gestaan omdat we hem niet echt vervelend vonden. Soms kwam hij over als een beetje onvolwassen, maar voor het grootste deel was hij eigenlijk een heel sympathieke man en hij behandelde Jess met veel respect als ze samen waren.

8 Robby– Adorably Dorky Fellow

Robby is een adorable sukkelige kerel die zichzelf slechts een beetje vervelend toonde in de aflevering waarin we erachter kwamen dat hij familie was van Jess. Ze waren even vervelend tijdens die aflevering omdat ze erachter kwamen dat ze veel te veel dingen gemeen hadden. Het feit dat ze eigenlijk bloedverwant waren, maakte de situatie meer dan griezelig… Maar ook een beetje hilarisch.

7 Coach– Hilarisch en bereid om ten goede te veranderen

Coach is een van de meest hilarische personages op New Girl en we vinden het leuk dat hij bereid was om ten goede te veranderen. Hij was iemand die graag met verschillende vrouwen omging, maar tegen het einde besefte hij dat hij zich wilde settelen met iemand die eigenlijk veel voor hem betekende. Het was leuk om zijn karaktergroei te zien toen hij terugkeerde naar de show in seizoen 3.

6 Aly– Volwassen, verantwoordelijk en betrouwbaar

Aly staat op de zesde plaats op deze lijst omdat ze zo volwassen, verantwoordelijk en betrouwbaar is. Ze heeft van Winston een heel gelukkig man gemaakt en daarom zijn we grote fans van haar! Ze werd voorgesteld als de politiemedewerker van Winston en ze kreeg uiteindelijk een liefdevolle en romantische relatie met hem, wat het schattigste was om te zien.

5 Nick– Meer dan loyaal aan zijn vrienden

Nick belandt op de vijfde plaats omdat hij meer dan loyaal is aan zijn vrienden. Hij is misschien niet de beste kamergenoot omdat hij zijn rekeningen laat beta alt en weigert mee te werken aan legitieme reparaties, maar dat neemt niet weg dat hij een geweldige vriend is! Het is supergemakkelijk om met iemand als Nick om te gaan.

4 Cece– Ondersteunt haar vrienden en is echt mooi

Cece steunt haar vrienden heel erg en is echt mooi. Cece staat bekend als model en barman! Buiten wat ze voor haar werk doet, is ze een oprecht goede vriendin en ook een geweldige echtgenote voor haar man. Iedereen zou geluk hebben om haar als vriend te hebben. Een van de coolste dingen aan haar is het feit dat hoewel ze weet dat ze mooi is, ze er geen groot hoofd over heeft of zich te eigenwijs gedraagt.

3 Jess– Eigenzinnig, excentriek en kinderachtig

Jess belandt op de derde plaats omdat ze eigenzinnig, excentriek en kinderlijk is. Ze gedraagt zich soms een beetje te onvolwassen, maar voor het grootste deel is ze super geweldig. Ze is het type persoon dat mensen als een echte vriend zien, omdat ze diep van binnen – wat er ook gebeurt – altijd zal doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat haar vrienden in orde zijn. Bovendien zou bijna iedereen dankbaar zijn om haar als lerares in een academische setting of klaslokaal te hebben.

2 Schmidt– Hardwerkend, detailgericht en super betrouwbaar

Schmidt krijgt de tweede plaats omdat hij hardwerkend, gedetailleerd en super betrouwbaar is. Uiteindelijk is hij degene die voor alle rekeningen zorgt en elke maand geld verzamelt van al zijn vrienden vanwege hoe betrouwbaar hij is! Hij is een geweldige kerel en als het op romantiek aankomt, is hij superlief en toegewijd. Wat wil je nog meer?

1 Winston– De meest sympathieke man in de hele loft

Winston is zonder twijfel de meest sympathieke man op het hok! Hij is schattig, zachtaardig en ongemakkelijk op de beste manieren. Zijn gevoel voor humor is het beste ooit! Het zien van zijn relatie met Aly was een van de beste verhaallijnen in de hele serie! Hij was zo'n gelukkige kerel die altijd de zilveren voering in alles zag en daarom houden we zoveel van hem.

Aanbevolen: