Het kantoor: 5 keer Jim & Pam waren relatiedoelen (& 5 keer dat ze uit elkaar hadden moeten gaan)

Inhoudsopgave:

Het kantoor: 5 keer Jim & Pam waren relatiedoelen (& 5 keer dat ze uit elkaar hadden moeten gaan)
Het kantoor: 5 keer Jim & Pam waren relatiedoelen (& 5 keer dat ze uit elkaar hadden moeten gaan)
Anonim

De relatie tussen Pam en Jim is door zoveel mensen bestempeld als de definitie van relatiedoelen. In werkelijkheid hadden ze nogal wat problemen die niet genegeerd hadden mogen worden. Sommigen zullen zelfs zeggen dat Jims relatie met Karen beter was dan zijn relatie met Pam!

Anderen zouden kunnen zeggen dat hij wat harder zijn best had moeten doen met Katy terwijl Pam tijd aan het verspillen was met Roy. Aan het eind van de dag eindigde hun relatie nog steeds als een van de beste tv-showrelaties aller tijden. Hun nabijheid en hun verbondenheid begonnen als een vriendschap en ontwikkelden zich tot iets dat zoveel groters en beters was.

10 Relatiedoelen: toen Jim Pam ondersteunde op de kunstacademie

Toen Pam Beesly 3 maanden in New York City wilde doorbrengen in het kunstprogramma waar Jan Levinson oorspronkelijk met haar over sprak, moest ze ver weg zijn van Jim. In plaats van dat Jim Halpert zich daar aan ergerde, vond hij het prima dat ze met z'n tweeën het langeafstandsding deden. Ze bezochten elkaar vaak en bleven net zo close als ze altijd waren toen ze op de kunstacademie zat.

9 Niet bedoeld om te zijn: toen Pam te dicht bij Brian The Boom Operator kwam

Pam ontwikkelde een super hechte vriendschap met Brian, een van de boomoperators die hielp bij het filmen van de documentairereeks. Terwijl Jim tijd doorbracht in Philadelphia, nam ze Brian in vertrouwen. Op een gegeven moment troostte Brian haar zelfs terwijl ze huilde. Ze waren erg close, maar toch, Pam bedroog Jim niet echt. Toen Jim daar later achter kwam, was hij er boos over omdat hij wilde dat Pam naar hem toe zou komen als ze emotioneel was.

8 Relatiedoelen: toen Jim haar de theepot kocht

Tijdens een kerstaflevering kocht Jim een theepot voor Pam en stopte er een paar leuke grappen en herinneringen in. Dwight kreeg uiteindelijk de theepot nadat Michael de cadeau-uitwisseling had omgezet in een cadeau-ruilspel. Michael was boos dat hij een ovenwant van Phyllis kreeg en hij veranderde de hele dag rond. Pam deed uiteindelijk het slimme en verruilde haar video-iPod voor de theepot van Dwight.

7 Niet bedoeld om te zijn: toen Pam jaren verspilde met Roy

Pam heeft een jaar te veel verspild met Roy als zijn vriendin en verloofde. De hele tijd wist iedereen dat ze bij Jim had moeten zijn, maar ze bleef bij Roy in haar saaie comfortzone. Haar mentaliteit van een kleine stad hield haar in haar relatie met Roy. Ze bleef een kleine-stad-mentaliteit hebben terwijl ze bij Jim was, wat later ook voor ontwrichting voor hen zorgde.

6 Relatiedoelen: toen Jim Pam de videocollage gaf

Toen Jim de cameraploeg vroeg om hem kostbare beelden en herinneringen aan de relatie van hem en Pam te geven, gaven ze hem alles wat hij nodig had om Pam terug voor zich te winnen en haar ervan te overtuigen dat hij nog steeds verliefd op haar was. Dit was absoluut een van de leukste momenten van hun relatie.

5 Niet bedoeld om te zijn: toen Jim per ongeluk iedereen vertelde dat Pam zwanger was

Toen Jim op hun bruiloft per ongeluk iedereen vertelde dat Pam zwanger was, schaamde ze zich er echt voor.

Ze wilde niet dat haar grootmoeder erachter zou komen dat ze zwanger was omdat haar grootmoeder ouderwetse opvattingen had, maar Jim gleed uit en liet weten dat Pam hun eerste kind al verwachtte voor hun trouwdag!

4 Relatiedoelen: Jim's voorstel

Toen Jim Pam ten huwelijk vroeg, was het super schattig en lief. Ze waren het erover eens dat ze zich een tijdje niet wilden verloven, zodat ze niet nog een lange verloving te maken zou krijgen, zoals ze in haar relatie met Roy had. In plaats van nog langer te wachten met voorstellen zoals ze oorspronkelijk hadden gepland, besloot Jim haar toch voor te stellen terwijl ze bezig was met haar kunstprogramma in New York. Ze wisten dat ze nog een tijdje op afstand zouden zijn, maar besloten zich toch te gaan verloven.

3 Niet bedoeld om te zijn: toen Jim schaamteloos loog tegen Pam

Het was helemaal niet schattig voor Jim om tegen Pam te liegen over het achter haar rug om bij een nieuw bedrijf gaan werken. Ze was hierdoor diep gekwetst en enorm beledigd omdat ze dacht dat ze de meest open en eerlijke relatie ooit hadden.

Het blijkt dat hij niet zo eerlijk was als hij haar deed geloven. Ze waren het erover eens dat het geen goed idee was om verder te gaan met Athlead, maar toen besloot hij het toch te doen.

2 Relatiedoelen: hun trouwdag bij Niagara Falls

De trouwdag tussen Jim en Pam bij Niagara Falls was ongelooflijk! De bruiloft tussen Dwight en Angela was ook geweldig en fans hadden graag de trouwdag tussen Michael en Holly gezien, maar voor nu spant de bruiloft van Pam en Jim zeker de kroon omdat het een van de beste tv-bruiloften ooit is. Het bevatte zelfs een dansnummer met een nummer van Chris Brown.

1 Niet bedoeld om te zijn: toen Pam bijna Jim's Athlead-carrière verpestte

Jim wilde bij Athlead in Philadelphia werken, maar Pam deed er alles aan (met haar mentaliteit van een kleine stad) om hem van succes te weerhouden. Hij had ze in een positie kunnen brengen waarin ze een thuisblijfmoeder had kunnen worden voor hun twee kinderen, de hele dag canvassen schilderend terwijl Jim de kostwinner was die werkte voor een bedrijf waarin hij floreerde… maar in plaats daarvan wilde ze de twee van hen verblijven in Dunder Mifflin, waar ze papier verkopen. Ze wist dat Jim zich ellendig voelde bij Dunder Mifflin, maar ze wilde dat ze hun leven hetzelfde zouden houden in Scranton. Pam was om deze reden eigenlijk de SLECHTSTE in seizoen 9 van The Office.

Aanbevolen: