15 van Netflix' meest verslavende originele serie

Inhoudsopgave:

15 van Netflix' meest verslavende originele serie
15 van Netflix' meest verslavende originele serie
Anonim

In de geschiedenis van de Amerikaanse televisie is er nog nooit een tijd geweest waarin een hele natie vastzit in hun huizen, met hun hele gezin, terwijl deze COVID-19-pandemie zich blijft verspreiden. Er zijn miljoenen mensen die niet meer kunnen werken en wettelijk verplicht zijn thuis te blijven. Dus wat is een betere tijd dan nu om ten volle te profiteren van alle geweldige streamingdiensten die voor het grootste deel van de wereld beschikbaar zijn gesteld?

Netflix, de wereldleider als het gaat om op abonnementen gebaseerde streamingdiensten, blijft hun tegenstanders vernietigen met hun verbazingwekkende selectie van originele inhoud die begon in 2013 toen ze House of Cards debuteerden. Die première veranderde het spel en opende de doos van Pandora met wat mogelijk was met Netflix.

Sindsdien heeft Netflix ons maar liefst 2.000 uur originele programmering gegeven, waaronder acht Academy Awards, 12 Golden Globes en 43 Primetime Emmy-awards, waardoor we ons afvragen welke series het meest verslavend zijn.

15 15) Reality-tv zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij The Circle

Joey complot tegen zijn concurrentie op The Circle
Joey complot tegen zijn concurrentie op The Circle

Hoe vaak ben je voorbij The Circle gesprongen? De meeste Netflix-kijkers deden precies dat en wisten niet eens dat ze een van de beste realityshows ooit misten. De Cirkel stelt ons in staat om voyeurs te worden van deze groep mensen die allemaal proberen de anderen ervan te overtuigen dat ze het verdienen om de winnaar te zijn.

14 14) American Vandal is de grappigste nepdocumentaire ooit op Netflix

Peter en Sam plannen hun volgende scène voor American Vandal
Peter en Sam plannen hun volgende scène voor American Vandal

De eerste keer dat je American Vandal zag, dacht je waarschijnlijk dat het echt was. Dat wil zeggen, tot het punt waarop het verhaal echt uit de hand liep. Als je er nog nooit van hebt gehoord, stel je dan de film What We Do In The Shadows voor in combinatie met Riverdale en MTV's Jackass. Graffiti gaat al eeuwen mis in een mockumentary.

13 13) Russian Doll is de breakout-performance van Natasha Lyonne geworden

Natasha Lyonne verliest haar verstand in Russian Doll
Natasha Lyonne verliest haar verstand in Russian Doll

Televisiekijkers zijn altijd op zoek naar iets dat ze nog nooit eerder hebben gezien. Russian Doll geeft ze niet alleen wat originaliteit met zijn Groundhog Day-premisse, het toont ook echt de acteercapaciteiten van Natasha Lyonne. Ze is niet langer alleen Tara Reid's trashy vriendin uit de American Pie-serie, ze is een Emmy-genomineerde actrice.

12 12) Seksuele voorlichting zag er nog nooit zo goed uit

Maeve en Otis praten op een bankje in Sex Education
Maeve en Otis praten op een bankje in Sex Education

Weet je nog hoe moeilijk het was om een tiener te zijn en om te gaan met al deze gevoelens die zowel verwarrend als nieuw waren? Stel je nu eens voor dat je moeder een sekstherapeut was die niets verhult en in feite de hele tijd onaangename opmerkingen over seks tegen je maakt. Dat is seksuele voorlichting en het is een show die je al zou moeten zien.

11 11) Lieve blanke mensen klinkt veel erger dan de show

Coco en Samantha lachen in Dear White People
Coco en Samantha lachen in Dear White People

De meeste critici gebruiken het woord tijdig om te beschrijven hoe geweldig Dear White People is als een Netflix-serie. De show volgt een groep Afro-Amerikaanse studenten op een Ivy League-school terwijl ze zich bezighouden met problemen die we allemaal om de dag op het nieuws zien. Het is een geweldige manier om bepaalde problemen op de voorgrond te plaatsen en ons allemaal aan het lachen te maken.

10 10) Aziz Ansari's talent schijnt door op Master Of None

Aziz Ansari in de hoofdrol in zijn eigen serie
Aziz Ansari in de hoofdrol in zijn eigen serie

Aziz Ansari is een briljante komiek omdat hij het vermogen heeft om zijn publiek het gevoel te geven dat ze gewoon rond het huis van hun vriend zitten en elkaar in de haren vliegen. Toen besloot hij Master of None te creëren en ons te verbazen met hoe ongelooflijk getalenteerd hij ook is als schrijver.

9 9) Oranje is het nieuwe Zwart veranderde onze kijk op vrouwelijke gevangenen

Ruby Rose praat met Piper op de binnenplaats van de gevangenis
Ruby Rose praat met Piper op de binnenplaats van de gevangenis

Hoewel Orange is the New Black een komedie op Netflix is, heeft het miljoenen mensen over de hele wereld een kans gegeven om te zien hoe moeilijk het leven kan zijn voor de vrouwen in de gevangenis en dat niet elke persoon in de gevangenis slecht - ze hebben gewoon iets slechts gedaan en zijn gepakt. Er zal gewoon nooit meer zo'n show zijn.

8 8) Gloed is glorieus

Alle Women of Glow inclusief Alison Brie
Alle Women of Glow inclusief Alison Brie

Professioneel worstelen is nep. Iedereen weet dat, maar toch blijven miljoenen mensen over de hele wereld kijken en raken emotioneel betrokken bij deze fictieve drama's vol nepgevechten en slechte stoten. Glow geeft ons echter een grappige kijk op die wereld door terug te gaan naar de jaren 80 toen vrouwelijk professioneel worstelen gewoon niets was.

7 7) Er gaat niets boven Narcos

Pablo Escobar staart naar zijn bezittingen
Pablo Escobar staart naar zijn bezittingen

Om de een of andere reden zijn mensen geïntrigeerd door de waargebeurde verhalen van Pablo Escobar, de beruchte drugsbaron van Columbia, en Narcos heeft drie seizoenen lang diep in die put gegraven. De show behandelde hoe hij een miljardair werd door over de hele wereld cocaïne te verkopen en zijn vele gevechten met de DEA en rivaliserende drugsdealers.

6 6) Ozark blijft elk seizoen stijgen in de ranglijst

Laura Linney richt een pistool op Ozark
Laura Linney richt een pistool op Ozark

Het uitgangspunt voor Ozark is bijna te moeilijk uit te leggen, maar de reden dat het een geweldige show op Netflix is geworden, is omdat Jason Bateman en Laura Linney ons allemaal kunnen laten geloven dat een normaal gezin uit de buitenwijken kan veranderen in witwassers voor een Mexicaans drugskartel.

5 5) BoJack Horseman is voor iedereen, niet alleen tieners

BoJack Horseman voelt zich depressief
BoJack Horseman voelt zich depressief

BoJack Horseman ziet er gek uit, het klinkt belachelijk en het is geanimeerd, dus de meeste mensen zullen waarschijnlijk aannemen dat het voor kinderen is. Niets is echter minder waar, want het is eigenlijk een geweldige show op zich vermomd met deze geanimeerde antropomorfe dieren die nog steeds een manier vinden om ons hart te raken.

4 4) Mindhunter zet je in de geest van een echte seriemoordenaar

Jonathan Groff en Anna Torv bespreken seriemoordenaars in Mindhunter
Jonathan Groff en Anna Torv bespreken seriemoordenaars in Mindhunter

Seriemoordenaars zullen altijd verkopen, ongeacht wat ze deden of hoe ze het deden. Mensen zijn geobsedeerd door het kijken naar waargebeurde verhalen over seriemoordenaars en Mindhunter geeft hen de kans om te zien waar het idee achter seriemoordenaars vandaan kwam en het team van FBI-agenten die de taskforce begonnen om ze neer te halen.

3 3) Het leven is moeilijk, maar op mijn blok geeft ons hoop

De cast van On My Block loopt de trap af
De cast van On My Block loopt de trap af

Normaal gesproken zal een televisieshow die uitsluitend gericht is op een groep jonge vrienden die naar de middelbare school gaan niet een enorme hit worden bij alle kijkers, maar On My Block heeft kijkers uit alle lagen van de bevolking kunnen vermaken en is een van de beste shows van Netflix geworden, ook al is het pas in zijn derde seizoen.

2 2) Liefde is blind is misschien wel het meest schuldige plezier ooit

Giannina Gibelli staart naar Damian Powers nadat hij haar had afgewezen op hun bruiloft
Giannina Gibelli staart naar Damian Powers nadat hij haar had afgewezen op hun bruiloft

Op het eerste gezicht is Love is Blind verschrikkelijk en zou niet nog een seizoen moeten terugkeren. Maar nadat je de eerste aflevering hebt doorstaan, word je meegenomen op een reis die meer lijkt op een treinwrak waar je letterlijk niet mee kunt stoppen. Deze show is de belichaming van wat het woord verslaving betekent.

1 1) Als vreemde dingen ooit eindigen, moeten we rellen

The Stranger Things Gang complotteert met Eleven
The Stranger Things Gang complotteert met Eleven

Er zijn twee soorten mensen op deze wereld: degenen die van het horrorfilmgenre houden en degenen die er een hekel aan hebben. Er is nooit een middenweg geweest, tot nu toe. Stranger Things heeft die muur doorbroken en heeft met gemak zowel de horrorfilmfans als degenen die een ander pad in het leven hebben gekozen, kunnen grijpen.

Aanbevolen: