15 acteurs die we nooit meer op SNL willen zien

Inhoudsopgave:

15 acteurs die we nooit meer op SNL willen zien
15 acteurs die we nooit meer op SNL willen zien
Anonim

Het hosten van Saturday Night Live is geen gemakkelijke klus. Toch lijkt het een overgangsrite te zijn voor velen die hopen een week lang iets leuks en anders te doen dan hun gebruikelijke werk.

Ondanks de vele zeer getalenteerde komische artiesten die in de show zijn verschenen als presentatoren, muzikale gasten of gewoon als gasten, zijn er ook meerdere beroemdheden geweest die hebben bewezen complete blindgangers te zijn als het gaat om het tonen van hun grappige kant. Of ze nu duidelijk van cue-kaarten lezen, door regels strompelen of karakter te gemakkelijk en te vaak breken, velen hebben tijdens dit optreden gefaald.

Van acteurs, tot muzikanten en atleten, tot reality-tv-persoonlijkheden, hier zijn 15 mensen die de sketch-komedieshow heel goed nooit meer zou kunnen uitnodigen en dat zouden we prima vinden.

15 Paris Hilton kon het gewoon niet voor elkaar krijgen

Paris Hilton over SNL's 'Weekend Update&39
Paris Hilton over SNL's 'Weekend Update&39

Paris Hilton stond nooit bekend als bijzonder grappig. Ze was gewoon oppervlakkig en zei het woord 'hot' vaak, zowel in haar show The Simple Life als in andere contexten. In haar aflevering in 2005 had Hilton moeite om bijna al haar regels te onthouden en haar optreden resulteerde in een absoluut fiasco.

14 Charles Barkley was absoluut "Turrible"

Charles Barkley en Kate McKinnon op SNL
Charles Barkley en Kate McKinnon op SNL

NBA-legende Charles Barkley heeft in totaal vier keer SNL gehost, maar hij heeft in geen van die gevallen indruk gemaakt. De TNT-commentator strompelde door de jaren heen door zoveel verschillende schetsen, het is echt moeilijk om te bepalen welke precies de meest ineenkrimpende was. Zal hij ooit terugkeren naar studio 8H?

13 Adrien Brody werd verbannen van SNL voor het doen van een Jamaicaans accent

Adrien Brody host SNL
Adrien Brody host SNL

Oscar-winnaar Adrien Brody stond meer bekend als een dramatische acteur dan als een komische, en dat bleek toen hij in 2003 SNL presenteerde na zijn prijsuitreiking voor The Pianist. Brody droeg naar verluidt dreadlocks en deed een Jamaicaans accent om muzikale gast Sean Paul te introduceren (zonder toestemming) en werd vervolgens verbannen uit de show.

12 Tom Brady fumbled zijn hosting optreden, Big Time

Tom Brady en Maya Rudolph op SNL
Tom Brady en Maya Rudolph op SNL

Tom Brady is misschien wel een van de beste quarterbacks aller tijden, maar hij wist in 2005 zeker niet eens hoe hij grappig moest zijn op SNL. Deze foto is afkomstig van een schets waarin hij verscheen fa alt jammerlijk in het gooien van een voetbal door hoepels op een kermis met zijn vrienden. Volgende keer meer geluk!

11 De dominee Al Sharpton zag er totaal onaangedaan uit

Kenan Thompson en Al Sharpton op SNL
Kenan Thompson en Al Sharpton op SNL

Kenan Thompson heeft dominee Al Sharpton vaak op hilarische wijze gespeeld tijdens zijn 16-jarige ambtstermijn bij SNL, maar toen de burgerrechtenactivist zelf in de show kwam, kon hij niet ongeïnteresseerd lijken om daar te zijn. Je kunt je alleen afvragen of Sharpton het niet eens was met de betrokkenen of dat het gewoon niet zijn ding was.

10 januari Jones vertrouwde vanaf het begin te veel op cue-kaarten

Januari Jones en Jason Sudeikis op SNL
Januari Jones en Jason Sudeikis op SNL

January Jones heeft misschien jarenlang de aandacht van veel fans getrokken door de huisvrouw Betty Draper uit de jaren 50 te spelen in Mad Men, maar ze kon die acteervaardigheden gewoon niet vertalen naar komedie toen ze in 2009 SNL presenteerde. Vanaf de openingsmonoloog leek Jones heel schaamteloos te vertrouwen op cue-kaarten.

9 Lindsay Lohan was even emotieloos als altijd

Lindsay Lohan en Kenan Thompson op SNL
Lindsay Lohan en Kenan Thompson op SNL

Lindsay Lohan was meerdere keren gastheer van SNL na haar beruchte inzinking in het midden van de jaren 2000. In deze sketch werkte ze samen met Kenan Thompson om zichzelf te spelen en drie opstandige tieners een harde les te leren als voormalig gevangenisgevangene van het "Scared Straight"-programma. De lijnleveringen van Lohan hadden niet vlakker kunnen zijn in vergelijking met die van Thompson.

8 Lance Armstrong kon niet helemaal door zijn optreden heen trappen

Lance Armstrong en Seth Meyers op SNL
Lance Armstrong en Seth Meyers op SNL

Het is zeldzaam om een atleet te vinden die echt hardop lacht. Net als in het geval van Tom Brady, leek de gedecoreerde wielrenner Lance Armstrong gewoon overdreven cartoonachtig en stijf toen hij SNL in 2005 presenteerde. Gelukkig heeft Armstrong nooit aangegeven ooit acteur te willen worden. Nu maar hopen dat hij het bij het fietsen houdt!

7 Justin Bieber was niet zo schattig als een komische acteur

Justin Bieber en Vanessa Bayer op SNL
Justin Bieber en Vanessa Bayer op SNL

Justin Bieber heeft misschien tientallen vrouwelijke fans die hem aanbidden vanwege zijn zachte stem en hartverscheurende teksten, maar de popmegastar kon gewoon niet veel lachen tijdens zijn optreden in 2013 op SNL. Bieber werd meerdere keren voor de gek gehouden en trad op in de hierboven getoonde "Californianen"-schets.

6 Ryan Gosling kon niet stoppen met lachen tijdens een van de eerste sketches

Ryan Gosling, Kate McKinnon en Cecily Strong op SNL
Ryan Gosling, Kate McKinnon en Cecily Strong op SNL

Ryan Gosling heeft de afgelopen vijf jaar twee keer SNL gehost: een keer in 2015 en een keer in 2017. Beide keren nam hij deel aan een schets van een "buitenaardse ontvoering" waarin het personage van Kate McKinnon, Ms. Rafferty, vertel enkele extreem ranzige anekdotes over haar vermeende ontmoetingen met andere soorten. Beide keren brak Gosling karakter (hoewel minder de tweede keer).

5 Deion Sanders was helemaal niet grappig

Deion Sanders host SNL
Deion Sanders host SNL

Deion Sanders zal voor altijd bekend staan om zijn vele prestaties, maar komedie is daar zeker niet een van. De voormalige NFL-ster presenteerde zich in 1995 (kort nadat hij een Super Bowl won met de 49ers) en leek veel te hard zijn best te doen om grappig te zijn. Hij probeerde zelfs op een gegeven moment te rappen en faalde hier ook in!

4 Colin Farrell worstelde met verschillende accenten

Colin Farrell en Chris Parnell op SNL
Colin Farrell en Chris Parnell op SNL

Colin Farrell zou zich moeten houden aan dramatische rollen na zijn ervaring met het hosten van SNL in 2004. De Ierse acteur grapte in zijn monoloog dat zijn accent "nep" was en probeerde vervolgens tijdens zijn aflevering verschillende andere accenten uit. De resultaten waren op zijn zachtst gezegd nogal teleurstellend. We zullen hem daar waarschijnlijk niet snel weer zien.

3 Louis C. K. Pedofilie op een ongevoelige manier aangepakt

Louis CK hosts SNL
Louis CK hosts SNL

Afgezien van zijn beschuldigingen van wangedrag jegens vrouwen, heeft Louis C. K. bewees op SNL (zoals hij deed in verschillende andere settings) dat hij gewoon niet weet waar hij de grens moet trekken als het gaat om grappen maken over controversiële onderwerpen zoals pedofilie. De stand-upcomic is gewoon grof zonder reden en zou nooit meer mogen terugkeren.

2 Martin Lawrence werd verbannen voor het maken van seksistische grappen

Martin Lawrence host SNL
Martin Lawrence host SNL

Martin Lawrence werd een grote ster na zijn verschijning in films als Bad Boys, Do The Right Thing en Big Momma's House, evenals zijn sitcom Martin uit de jaren 90. In 1994 presenteerde hij SNL en, per cheatsheet.com, werd verbannen nadat hij grappen had gemaakt over de hygiëne van vrouwen en over douchen. Verkeerde zet, Martin.

1 Kristen Stewart was net zo stoïcijns als in de schemering

Kristen Stewart host SNL
Kristen Stewart host SNL

Kristen Stewart is al lang belachelijk gemaakt omdat ze eendimensionaal was in haar optreden als Bella in de Twilight-sagafilms, en haar hosting-optreden in 2017 (dat kwam kort nadat ze als homo uit de kast kwam). Aan de andere kant zeiden sommige recensies van de nieuwste remake van Charlie's Angels dat ze verrassend grappig was in die film, dus wie weet?

Aanbevolen: