15 Feiten uit Ariana Grande's grootste acteerrollen

Inhoudsopgave:

15 Feiten uit Ariana Grande's grootste acteerrollen
15 Feiten uit Ariana Grande's grootste acteerrollen
Anonim

Ariana Grande is een uitstekende zangeres met een enorme fanbase om het te bewijzen. Ze won de Grammy Award voor Best Pop Vocal Album, MTV Europe Music Award voor Best Song en de American Music Award voor Artist of the Year. Ze won ook de Billboard Music Award voor Top Female Artist en nog veel meer prijzen voor haar muziek. De wereld kent haar als een geweldige zangeres omdat haar stem zo ongelooflijk mooi is. Wat de wereld soms vergeet, is het feit dat ze ook een geweldige actrice is!

Terugkijken op de grootste en beste rollen van Ariana Grande is leuk om te doen, omdat we veel respect hebben voor hoe veelzijdig en getalenteerd ze is op verschillende gebieden. Haar grootste rol tot nu toe is Victorious, een Nickelodeon-tv-show waarin ze speelde met Victoria Justice en Elizabeth Gillies. Dat was echter niet haar enige rol. Blijf lezen om een aantal interessante feiten van achter de schermen te ontdekken.

15 Victorious: Ariana Grande Vibe niet met een vrouwelijke co-ster op de set

Volgens Hollywood Life zei Ariana Grande: Ik werkte met iemand die me vertelde dat ze me nooit leuk zouden vinden. Maar om de een of andere reden had ik het gevoel dat ik haar goedkeuring nodig had. Dus begon ik mezelf te veranderen om haar te plezieren. Het zorgde ervoor dat ik niet meer sociaal en vriendelijk was. Ik was zo ongelukkig.” We vragen ons af naar wie ze verwees.

14 Sam & Cat: Ariana Grande en Jennette McCurdy waren (soort van) vrienden

Er deden geruchten de ronde dat deze twee jonge schoonheden bij veel gelegenheden drama met elkaar hadden. Bij meer gelegenheden sprak Ariana Grande zich uit met positieve dingen over Jennette McCurdy, waardoor we dachten dat de twee op zijn minst beleefd tegen elkaar waren op de set.

13 Scream Queens: Emma Roberts weigerde te zeggen of Lea Michele of Ariana Grande de grotere diva op de set was

Op de vraag wie een grotere diva was op de set van Scream Queens, behield Emma Roberts haar kalmte en weigerde te reageren. Ze zou niet zeggen of Lea Michele een grotere diva was of Ariana Grande. Het was slim van haar om te weigeren mee te spelen in het drama dat de media proberen te creëren.

12 Men In Black International: Ariana Grande's nummer "NASA" verbond haar met haar buitenaardse rol

Ariana Grande bracht het nummer "NASA" uit in 2019 en haar fans konden gemakkelijk merken dat ze interesse heeft in de ruimte, astronauten en dergelijke. Haar fans konden het feit dat haar interesses in de ruimte rondkwamen in verband brengen met haar buitenaardse personage in Men in Black International.

11 Sam & Cat: Ariana Grande moest zichzelf loskoppelen van het personage dat ze speelde

Volgens Hollywood Reporter zei Ariana Grande: Toen ik jonger was, hielden mensen zoveel van Cat dat ik deed alsof ik meer op haar leek. Het heeft lang geduurd voordat ik dapper genoeg was om mezelf af te scheiden en mensen te laten zien hoe verschillend we eigenlijk zijn.” Veel acteurs denken er waarschijnlijk hetzelfde over.

10 Zoolander 2: Ariana Grande vond haar cameo de coolste ervaring

Volgens Twitter tweette Ariana Grande: In totaal 10 seconden in Zoolander 2 zijn, maakte mijn leven letterlijk compleet. coolste ervaring…” Haar fans waren blij haar tien seconden te zien, want het is geweldig om haar voor een bepaalde tijd in een film te zien! Ariana Grande heeft een aantal die-hard fans.

9 Victorious: Show Creators waren gericht op Hannah Montana-fans

Hannah Montana was in die tijd een geweldige show, te zien op Disney Channel met Miley Cyrus in de hoofdrol en haar echte vader Billy Ray Cyrus. De makers van Victorious hoopten veel van die muziekliefhebbers aan te trekken toen ze Victorious tot leven brachten, gevuld met al zijn aanstekelijke nummers.

8 Scream Queens: Ariana Grande deelde haar Nickelodeon-geschiedenis met Emma Roberts en Keke Palmer

Ariana Grande speelde in twee grote Nickelodeon-shows… Victorious en Sam & Cat. Haar tijd op Nickelodeon was succesvol vanwege haar keuze om deel uit te maken van die geweldige tiener-tv-shows. Emma Roberts was ook ooit een Nickelodeon-ster in een show genaamd Unfabulous. Keke Palmer was ook een Nickelodeon-ster in een show genaamd True Jackson, VP.

7 Sam & Cat: Ariana Grande houdt het karakter van een kat dicht bij haar hart

In haar interview met Hollywood Reporter zei Ariana Grande: Ik zal Cat altijd dicht bij mijn hart houden en haar hulp waarderen bij mijn persoonlijke groei van tiener tot volwassene. Ik weet dat ze een eenvoudige, dwaze lijkt karakter (en dat is ze) maar ze speelde zo’n grote rol in mijn leven.”

6 Zoolander 2: Ariana Grande wiegde een strakke, zwarte latex bodysuit voor haar cameo

Ariana Grande's cameo op Zoolander 2 was vrij kort, maar de impact die ze maakte was zwaar genoeg! Ze verscheen in een strak latexkostuum dat zowat ieders mond deed openvallen! Ariana Grande is een prachtige vrouw en ze verborg dat feit niet of liet niet veel aan de verbeelding over met deze!

5 Scream Queens: Ariana Grande kreeg haar rol nadat ze probeerde spoilers te krijgen van de maker van de show

Ryan Murphy is de maker van de Scream Queens-show. Ariana Grande ontmoette hem om te vragen naar spoilers voor de komende afleveringen van de show en in plaats van haar spoilers te geven, nodigde hij haar uit om zich bij de cast aan te sluiten en deel uit te maken van de show! Hoe geweldig is dat? Ze was waarschijnlijk extreem opgewonden.

4 Victorious: Ariana Grande heeft haar natuurlijke haar beschadigd om een roodharige te zijn

Ariana Grande moest haar van nature bruine haar in een felle rode kleur verven om de rol van Cat on Victorious te spelen. De schade aan haar haar zorgde ervoor dat ze in de jaren die volgden haar iconische paardenstaart droeg terwijl ze haar zangcarrière nastreefde. De meeste fans herkennen haar met haar hoge paardenstaart.

3 Sam & Cat: Ariana Grande waardeerde Cats gevoel voor verwondering

Volgens Hollywood Reporter zei Ariana Grande: "Een van mijn favoriete dingen aan Cat was dat ze haar gevoel voor verwondering nooit verloor. Naarmate we ouder worden, worden we meer en meer afgemat en bang voor hoe we overkomen… Hoewel Cat dezelfde spot doormaakt als ieder ander opgroeit, is ze nooit veranderd of haar kinderlijke verwondering verloren."

2 Scream Queens: Ariana Grande schreeuwt niet echt op de set

Lea Michele onthulde in een interview: Ik was daar met Ariana Grande en we hadden zoiets van: 'We kunnen niet schreeuwen, dit is ons geschenk.' Dus ik schreeuw niet, ze dub het er gewoon in. Maar ze zeggen dat ik een heel goed schreeuwgezicht maak zonder te hoeven schreeuwen.' Als geschenk verwees ze naar de zangstemmen van haar en Ariana Grande.

1 Victorious: Critici beschuldigden de show van teveel focussen op roem

Critici of Victorious beweerden dat de show te veel focuste op zaken als roem en fortuin. Ze zeiden dat het ongezond was voor kinderen om naar een show te kijken die zo sterk was gecentreerd rond oppervlakkige onderwerpen. Ariana Grande bleef deel uitmaken van de cast van de show, ondanks alle kritiek die de show ontving.

Aanbevolen: