Angelina Jolie's meest interessante BTS-feiten uit haar grootste films

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie's meest interessante BTS-feiten uit haar grootste films
Angelina Jolie's meest interessante BTS-feiten uit haar grootste films
Anonim

Of mensen nu gefocust zijn op haar persoonlijke leven of haar carrière, Angelina Jolie is altijd een interessant figuur geweest om aandacht aan je te besteden. In haar persoonlijke leven staat ze bekend als een gulle filantroop die zich vrijwillig inzet voor liefdadigheidsorganisaties. Ze staat ook bekend als de moeder van zes kinderen en de ex-vrouw van collega-acteur Brad Pitt.

Als het gaat om haar carrière als actrice, heeft ze verschillende prijzen in de wacht gesleept, waaronder de Academy Award voor beste vrouwelijke bijrol en Golden Globe Award voor beste vrouwelijke bijrol. Ze zal de geschiedenis ingaan. De details achter enkele van haar grootste filmrollen zijn net zo interessant als zij.

10 Angelina Jolie heeft betrekking op haar personage in 'Maleficent'

malafide
malafide

Angelina Jolie speelde de angstaanjagende rol van Maleficent en haar fans vonden het geweldig. Ze kan zich verhouden tot het personage, zwaar. Ze legde uit: "Moeder zijn bracht iets in mij naar boven dat me volledig heeft getransformeerd, vergelijkbaar met Maleficent. Ik voelde de verantwoordelijkheid om een beter mens te zijn. Maleficent doet haar best. Ik denk dat waar ze fa alt, is dat ze niet in zichzelf gelooft." Ze doet geweldig werk met betrekking tot het personage op het scherm en daarbuiten.

9 Ze gaf over tijdens het filmen van 'Cyborg 2'

cyborg
cyborg

Films filmen met veel actie kan de druk veroorzaken… en de ziekte! Angelina Jolie gaf toe: "Oh, ik heb overgegeven. Ik deed het. Ik zag het en ik gaf over. Gewoon misselijkheid. Maar het kickboksen was leuk. Het was de eerste keer dat ik werd gestuurd om aan kickboksen te doen. Maar ik was 17…" Ze was zo jong tijdens het filmen van Cyborg 2 en er werd van haar verwacht dat ze veel ongewone lichaamsbewegingen zou doen.

8 Ze was verdrietig om haar karakter in 'Gia'

gia
gia

Angelina Jolie speelde in 1998 in Gia. De film gaat over een mooi model dat worstelt met verslavingen en overlijdt aan aids-complicaties. Angelina Jolie zei: "Ik was zo verdrietig voor haar. Als je een echte persoon speelt met wie je je identificeert en die je kunt voelen, voel je je een verantwoordelijkheid. Dan leef je een tijdje in haar wereld…" De film roept zeker sterke emoties op, dus wees klaar met een doos tissues voordat je gaat kijken.

7 De relatie tussen Angelina en Brad werd getest tijdens het filmen van 'By The Sea'

Angelina & Brad
Angelina & Brad

By the Sea is een extreem emotionele film. Het stelde het huwelijk van Brad Pitt en Angelina Jolie op de proef. Ze legde uit: "Er waren dagen tijdens het filmen vorig jaar dat we ons echt zorgen maakten en het moeilijk was. Als we getrouwd waren en net een relatie begonnen, zou het een ramp zijn geweest, maar omdat we al zo lang samen zijn, wilden we zien hoe ver we onze relatie zouden kunnen pushen…" By the Sea heeft scènes die het talent bewijzen dat zowel Brad Pitt als Angelina Jolie hebben.

6 'Lara Croft: Tomb Raider' vereiste een verandering in haar dieet en training

Lara Croft: Tomb Raider
Lara Croft: Tomb Raider

Volgens Cinema veranderde Angelina Jolie's levens- en gezondheidsregime voor deze specifieke rol. Ze zei: "Toen kwam ik bij de 'Tomb Raider'-set en het grote avontuur begon. Ze hadden me op bunji's. Ik ben aan het hondensleeën. Ze hadden me elke ochtend om zeven uur op en gaven me een eiwitshake. Plotseling, een voedingsdeskundige gaf me vijf ma altijden per dag." Lara Croft: Tomb Raider is gemakkelijk een van haar meest opmerkelijke films.

5 Ze verdedigt het personage dat ze speelt in 'Girl, Interrupted'

Meisje, onderbroken
Meisje, onderbroken

Angelina Jolie speelde de rol van een vrouw die te maken had met psychische problemen in Girl, Interrupted. Ze zei: "Ik dacht echt dat ik het enige personage was dat in de hele film gezond was. En als je het goed bekijkt, is dat precies hoe ik het speelde: ik ben gewoon de enige verstandige persoon hier." Winona Ryder speelde ook in de film naast Angelina Jolie.

4 Haar 'Maleficient' jukbeenderen waren gemaakt van siliconengel

malafide
malafide

Benieuwd hoe de wangen van Angelina Jolie er zo scherp en gestructureerd uitzagen voor de filmfranchise? De dramatische look van het jukbeen was het resultaat van siliconengel. Siliconengel is ook het materiaal dat in borstimplantaten wordt gebruikt voor de augmented look.

Angelina Jolie staat bekend om haar zeer mooie en mooie huid. Ze heeft al een geweldige botstructuur in het gezicht zonder enige toevoegingen.

3 Nicole Kidman speelde bijna in 'Mr. & Mrs. Smith' in plaats van Angelina Jolie

De heer en mevrouw Smith
De heer en mevrouw Smith

Probeer Nicole Kidman voor te stellen in meneer en mevrouw Smith in plaats van Angelina Jolie. Het is moeilijk voor te stellen, maar het is niet onmogelijk om te fotograferen. Nicole Kidman heeft ook een mooie, charmante uitstraling en ze had de rol gemakkelijk kunnen spelen, maar toen alles was gezegd en gedaan, was het duidelijk een rol die perfect bedoeld was voor Angelina Jolie. Angelina Jolie heeft zo'n mooie en gracieuze manier van doen. Het is gewoon logisch dat ze een undercover spion speelt!

2 Angelina Jolie's chemie met Jonny Depp voor 'The Tourist' was niet zo geweldig

De toerist
De toerist

Volgens Cheat Sheet vroeg Angelina Jolie Johnny Depp om zijn mond te spoelen voordat hij op het scherm kuste toen ze The Tourist aan het filmen waren. De film werd uitgebracht in 2010 en richt zich op twee personen die zich in een onwaarschijnlijke situatie bevinden nadat ze elkaar hebben gekruist.

Onschuldige flirts veranderen in een intense achtervolging waarbij verschillende andere externe personen betrokken zijn. Het gerucht gaat dat de chemie tussen Angelina Jolie en Johnny Depp niet al te geweldig was.

1 'S alt' zou een vervolg krijgen

zout
zout

De eerste S alt-film, die in 2010 werd uitgebracht, eindigde met een cliffhanger waardoor fans van de film meer wilden zien. Iedereen wilde weten wat er ging gebeuren. Angelina Jolie verwierp uiteindelijk het script voor het vervolg in 2012 omdat ze er simpelweg niet van onder de indruk was. Daarna lijkt het erop dat alle hoop verloren was op een kans op een vervolg voor de film. Nu is het 2021 en het is vrij duidelijk dat er geen vervolg zal komen.

Aanbevolen: