Dit zijn de grootste acteerrollen van JoJo Siwa

Inhoudsopgave:

Dit zijn de grootste acteerrollen van JoJo Siwa
Dit zijn de grootste acteerrollen van JoJo Siwa
Anonim

JoJo Siwa is al op tv sinds ze 9 jaar oud was. Ze verscheen voor het eerst op tv toen ze meedeed aan Abby's Ultimate Dance Competition en trad vervolgens in 2015 voor een paar seizoenen toe tot Dance Moms. Jarenlang kende men haar gewoon als danseres van Dance Moms. Maar dat veranderde allemaal in 2017.

JoJo begon YouTube-video's te maken en liedjes uit te brengen nadat ze op Dance Moms was en Nickelodeon kon haar talent niet negeren. Ze gaven haar een talentdeal met producten, tv-shows, films, sociale media, muziek en live-evenementen. Ze kreeg zelfs haar eerste tour, D. R. E. A. M. The Tour, in 2019, die eindigt in 2022.

Sinds ze de talentenovereenkomst met Nickelodeon tekende, is ze op 18-jarige leeftijd een enorme popster geworden en inspireert ze kinderen over de hele wereld. Hier zijn alle van de grootste rollen die JoJo (tot nu toe) heeft gehad.

6 ‘The Thundermans’ (2016)

In 2016 kreeg JoJo haar eerste grote acteeroptreden. Tot die tijd kenden de meeste mensen haar alleen als danseres van Dance Moms. Maar nadat ze succes begon te krijgen op YouTube, merkte Nickelodeon haar talent op en gaf haar een klein optreden in hun populaire show, The Thundermans, die gaat over een familie met superkrachten. JoJo speelde "Nora's fan" in de aflevering "Thundermans: Banished!." Volgens IMDb vertelt de aflevering het verhaal van wanneer "de Thundermans gedwongen worden te verhuizen naar een andere stad nadat hun geheim is onthuld. Wanneer er echter een nieuwe dreiging ontstaat in Hiddenville, zetten Phoebe en Max alles op het spel om Hiddenville te redden.” Haar kleine acteerrol leidde tot de grootste deal van haar leven - een jaar later tekende Nickelodeon een talentendeal met haar en maakte haar de beroemde ster die ze nu is.

5 ‘School Of Rock’ (2017 - 2018)

Nadat JoJo haar talentdeal met Nickelodeon tekende, verscheen ze nog een paar keer in een andere show van het bedrijf. Ze speelde Audrey in School of Rock, een tv-spin-off van de gelijknamige film. Volgens IMDb gaat de serie over de "misadventures van Dewey Finn, een rocker die zich voordoet als een vervangende leraar op een prestigieuze prep school terwijl hij zijn onconventionele en overprettige studenten leert rock-'n-roll te spelen en ervan te houden." JoJo speelde slechts in twee afleveringen, "Not Afraid" en "Minimum Wage."

4 ‘Blurt’ (2018)

Blurt is JoJo's eerste speelfilm. Het was geen grote film die in de bioscoop werd uitgebracht, maar het was nog steeds een groot probleem voor JoJo omdat het de eerste keer was dat ze ooit in een film speelde. Volgens Common Sense Media is Blurt “het verhaal van Jeremy Martin (Jace Norman), een sociaal onhandige tiener die gewend is om onopgemerkt te blijven door het populaire publiek op school. Dan ontneemt een noodlottige ervaring met virtual reality-apparatuur zijn vermogen om zijn innerlijke stem te beheersen, en hij merkt dat hij alles en nog wat zegt wat in zijn hoofd opkomt… Hij en zijn zus, Victoria (JoJo Siwa), moeten een manier vinden om dit op te lossen Jeremy's verbale filter door te laten zien dat hij heeft geleerd voor zichzelf op te komen. De film werd in 2018 uitgebracht op Nickelodeon en is nu te bekijken op Paramount+.

3 ‘The JoJo & BowBow Show Show’ (2018 - 2019)

Naast de hoofdrol in haar eerste film, kreeg JoJo datzelfde jaar ook haar eigen show. Ze had een geanimeerde show genaamd The JoJo and BowBow Show Show die ongeveer twee seizoenen duurde. Volgens Fandom gaat de show over "JoJo Siwa en haar geliefde hond BowBow, [die] de wereld rondreizen voor tours op basis van haar eigen Nickelodeon-ervaringen zoals JoJo Siwa: My World, D. R. E. A. M. The Music, JoJo Siwa's 'Boomerang'-hit single en JoJo's Droomverjaardag.” Het was misschien niet echt een populaire show, maar het was een groot probleem voor JoJo omdat het haar hielp grotere acteerrollen te krijgen.

2 ‘The Angry Birds Movie 2’ (2019)

Nadat haar show was afgelopen, kreeg JoJo de kans om te schitteren in The Angry Birds Movie 2. Volgens Rotten Tomatoes vertelt de animatiefilm het verhaal van: "Red, Chuck, Bomb en de rest van hun gevederde vrienden [die] verrast zijn wanneer een groen varken suggereert dat ze hun verschillen opzij zetten en zich verenigen om een gemeenschappelijke bedreiging te bestrijden. Ze speelde Jay, wat een van de kleinere rollen is. Maar dit is een van de meest populaire films waarin ze ooit heeft gespeeld.

1 ‘The J Team’ (2021)

The J Team is een film die is gemaakt door JoJo en het was de grootste rol die ze ooit heeft gehad. Het is geregisseerd door Michael Lembeck, maar JoJo is een van de uitvoerende producenten en zij speelt zichzelf in de film. Volgens Deadline: "De film volgt een jong meisje genaamd JoJo (Siwa) wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer haar geliefde danscoach Val (Soltis) besluit met pensioen te gaan en wordt vervangen door een fonkelende instructeur genaamd Poppy (Campbell-Martin)." JoJo gebruikte haar leven als een beroemde danseres en maakte er een film van die kinderen inspireert om zichzelf te zijn.

Aanbevolen: