De grootste acteerrollen die Ariana Grande heeft gespeeld sinds 'Victorious

Inhoudsopgave:

De grootste acteerrollen die Ariana Grande heeft gespeeld sinds 'Victorious
De grootste acteerrollen die Ariana Grande heeft gespeeld sinds 'Victorious
Anonim

Misschien een van de meest herkenbare gezichten en bekende namen van de moderne muziekindustrie, Ariana Grande heeft veel succes geboekt in de loop van haar voortdurende carrière. Met 2 Grammy-awards en meer dan 100 andere muziekprijzen op haar naam, is het redelijk veilig om te zeggen dat Grande een van de grootste sterren van haar tijd is.

Maar voordat haar muzikale carrière enorm veel succes boekte, begon Grande haar reis in de schijnwerpers door haar acteerrollen. Met name de rol die haar in de wereld van roem en erkenning schoot, was die in de jonge tienertelevisieserie Victorious uit 2011. Gedurende de hele show portretteerde Grande het karakter van Cat Valentine, een eigenzinnige roodharige met een geweldige stem. Laten we eens kijken naar andere acteerrollen waarin Grande speelde en die fans misschien zijn vergeten.

9 Prinses Diaspro In 'Winx Club'

Tijdens zijn gecompliceerde geschiedenis met nasynchronisatie en productie, zag de Winx Club-serie verschillende stemacteurs komen en gaan in zijn portretten van de magische feeën van Alfea. In 2011 tijdens de Viacom-revival, in de Atlas Oceanic-nasynchronisatie, werd Grande gecast om de verwende antagonist Princess Diaspro in te spreken. Ze bleef de stem van de boze fee uitspreken voor de heropname van de serie van het derde seizoen en later in het vijfde seizoen. Maar kort daarna werd het personage herschikt en werd Grande vervangen door voice-over actrice Cassandra Lee Morris.

8 Cat Valentine In 'Sam And Cat'

Haar rol als Cat Valentine in Victorious bracht Grande in de publieke belangstelling, en fans van zowel Grande als de show waren verdrietig om afscheid te nemen van haar eigenzinnige en sprankelende karakter op de wrap van de show. Fans waren echter blij om het personage weer op hun schermen te verwelkomen in de spin-off-serie Sam And Cat, die slechts 4 maanden na de finale van Victorious werd uitgebracht. Sam And Cat hernam de combinatie van i Carly en Victorious die voor het eerst gebeurde in een speciale crossover-aflevering in 2011.

De show kwam echter snel tot een einde, slechts een jaar na de release vanwege gemelde salarisconflicten en vetes tussen de leidende dames Grande en McCurdy.

7 Amanda Pitch Benson In 'Swindle'

In 2013 voegde Grande zich bij de Nickelodeon-originele film Swindle. De film was een grappige overvalkomedie waarin een slordige groep tieners een waardevolle honkbalkaart probeert te stelen nadat een van hen was opgelicht. In de film portretteert Grande het karakter van Amanda Pitch Benson, de schattige cheerleader die ze nodig heeft voor haar atletische vaardigheden en stunts.

6 Sneeuwvlok In 'Snowflake The White Gorilla'

In september 2013 speelde Grande in de Engelse dub van de Spaanse animatie Snowflake The White Gorilla. Grande speelde de titulaire rol van Snowflake en speelde naast haar mede Nickelodeon-alums iCarly's Jennette McCurdy als Petunia en Nathan Kress als Elvis. Hollywood-namen als David Spade en Christopher Lloyd maakten ook deel uit van de cast in dit hartverwarmende verhaal van acceptatie.

5 Laura In 'Underdogs'

Een van de meest over het hoofd geziene rollen van Grande was misschien die in de film Underdogs uit 2015. Als ze aan Grande en haar acteercarrière denkt, is haar rol in de kinderanimatiefilm misschien niet een rol die velen zich meteen zouden herinneren, ondanks dat haar personage deel uitmaakt van de leidende cast. De op voetbal georiënteerde film volgde het verhaal van Jake (Matthew Morrison) terwijl hij probeerde te slagen in zijn carrière terwijl hij zijn liefdesbelang Laura, het personage van Grande, redde, die was ontvoerd.

4 Chanel Nummer 2 In 'Scream Queens'

Misschien was haar meest opvallende rol in de afgelopen jaren de rol van Grande in de tienerhorrorserie Scream Queens. In de show portretteert Grande het karakter van Sonya Herfmann, beter bekend als "Chanel Number 2", een ditzy minion van de belangrijkste gemene meid, Chanel Oberlin (Emma Roberts). Grande's run op de show duurde niet lang, aangezien haar personage tijdens het eerste seizoen in 2015 werd gedood.

3 Penny Pingleton In 'Hairspray Live!'

In 2016 werd Grande gecast om deel uit te maken van de speciale NBC-productie van Hairspray Live! De productie was een directe bewerking van de Broadway-musical met dezelfde naam en omvatte een met sterren bezaaide cast zoals Maddie Baillio als hoofdrolspeelster Tracy Turnblad, Martin Short en zelfs soul-krachtpatser Jennifer Hudson. Grande portretteerde de rol van Penny Pingleton in de productie.

2 Riley Bina In 'Don't Look Up'

Laatst maakte Grande deel uit van de met sterren bezaaide cast voor de aankomende Netflix-functie Don't Look Up. De rampenkomedie, die in december 2021 wordt uitgebracht, zal een verhaal vertellen over moreel oordeel en klimaatverandering. In de film speelt Grande de rol van Riley Bina.

Tijdens The Tonight Show, november 2021, opende Grande over haar karakter zoals ze zei: Ik speel Riley Bina, die deze afstandelijke en enigszins onbewuste popster is, wiens relatie met DJ Chello, gespeeld door de geweldig Kid CudiHet nieuws over hun relatie fluctueert, verduistert als het ware het nieuws dat de aarde op zijn einde loopt. Dat is geweldig.”

1 Glinda de goede heks in 'Wicked'

En tot slot, een toekomstige acteerrol waar "Arianators" naar uitkijken om Grande te zien vertolken, is Glinda The Good Witch in de aankomende Universal verfilming van de klassieke Broadway-productie, Wicked. Grande kondigde zelf aan dat ze in de film zou spelen via haar Instagram-account, waarop ze een afbeelding van zichzelf plaatste die reageerde op het nieuws onder het bijschrift: "godzijdank? @jonmchu @cynthiaerivo @wickedmovie”.

Aanbevolen: