BTS-feiten uit de grootste rollen van Camila Mendes (inclusief 'Riverdale')

Inhoudsopgave:

BTS-feiten uit de grootste rollen van Camila Mendes (inclusief 'Riverdale')
BTS-feiten uit de grootste rollen van Camila Mendes (inclusief 'Riverdale')
Anonim

Getalenteerd, jong, mooi en succesvol. Dit zijn woorden die Camila Mendes beschrijven. Ze is een ongelooflijke actrice die op het toneel explodeerde nadat ze meerdere regels had ingevoerd die de weg hebben vrijgemaakt voor haar intens succesvolle Hollywood-carrière. In het echte leven is Camila Mendes goed bevriend met enkele van haar medespelers, waaronder Lili Reinhart en Madelaine Petsch.

Op 26-jarige leeftijd doet Camila Mendes grote dingen en blijft ze in de goede richting streven. Ze heeft meer dan 25 miljoen volgers op Instagram die het leuk vinden om haar dagelijkse leven bij te houden. De feiten en weinig bekende details achter enkele van haar grootste rollen zijn te interessant om te negeren.

10 Het was een proces van zes maanden voor Camila om haar 'Riverdale'-rol te bemachtigen

Als zes maanden klinkt als een lange tijd om een bepaalde tv-rol te krijgen, is dat omdat het zo is. Zo lang duurde het proces voordat Camila Mendes bevestigde dat ze de rol van Veronica Lodge in Riverdale zou gaan spelen. Zes maanden van haar tijd bracht ze door met haar op het randje, zich afvragend of ze haar zouden accepteren of niet! Uiteindelijk wisten de castingdirectors dat ze de perfecte keuze was en besloten ze met haar verder te gaan. Gelukkig wisten ze wat ze deden.

9 Camila verbond 'The New Romantic' met duizendjarige datingpraktijken

Daten in de huidige tijd is raar en moeilijk. Camila Mendes weet dat The new Romantic daar licht op werpt. Ze zei: "Ik denk dat iedereen tegenwoordig worstelt met dit nieuwe soort daten. Het is niet zo dat we advies van onze ouders kunnen aannemen. Er is een geheel nieuwe manier van communiceren. Hoewel millennials zo gewend zijn aan deze vorm van communicatie, is het verrassend moeilijk om iemand die je ontmoet via een app te daten." Daten via apps is een lastig iets waar veel jonge volwassenen tegenwoordig meer dan ooit op vertrouwen.

8 Noah Centineo dacht dat Camila intelligent en getalenteerd was tijdens het filmen van 'The Perfect Date'

Noah Centineo en Camila Mendes werkten samen voor The Perfect Date. Hij sprak zeer lovend over haar na het ervaren van tijd op de set met de schoonheid. Hij zei: Cami is superintelligent. Ze studeerde af aan NYU en ging van daaruit rechtstreeks naar Riverdale, wat zo'n gek toeval is met Cole Sprouse. En ik denk dat een andere persoon op Riverdale net zo goed is afgestudeerd aan NYU, dus ze zaten allemaal op dezelfde school, dus ze is echt heel intelligent en ze is ook enorm getalenteerd. Ze nam haar Riverdale acteertalenten mee en bracht haar verbazing naar de set van The Perfect Date naast Noah.

7 Camila kent haar karakter in 'Dangerous Lies' geconfronteerd met morele dilemma's

Volgens Hollywood Reporter had Camila Mendes veel te zeggen over het personage dat ze speelde in Dangerous lies. Ze zei: Ik zou Katie omschrijven als heel lief en een harde werker… Plots krijgt ze onverwachts dit ding waar ze onvermoeibaar voor heeft gewerkt, namelijk dit idee van veiligheid.

Maar het komt met al die andere rare morele dilemma's en verantwoordelijkheden en leugens die een domino-effect hebben. Van het een komt het ander, en ze zoekt het een beetje uit. Degenen die de angstaanjagende film hebben gezien, weten dat Katie vast komt te zitten tussen een rots en een harde plek.

6 Camila dacht niet dat ze haar 'Palm Springs'-rol zou bemachtigen

In een interview met Nylon Magazine werd Camila Mendes echt over haar twijfels over haar rol in Palm Springs. Ze zei: "Ik kreeg net de auditie in mijn inbox, las het script en werd er verliefd op. Ik dacht niet dat ik de rol zou krijgen omdat ik het niet zeker wist, ik speelde een personage uit de middelbare school in Riverdale en alles, ze zouden me kunnen zien als een ouder personage - of in ieder geval als bruid." Ze had het zeker bij het verkeerde eind. De castingdirectors hielden van haar en kozen haar.

5 Camila's personage in 'Coyote Lake' is naïef en wild voor haar

Bij het bespreken van de rol die ze speelt in Coyote Lake, beschreef Camila Mendes haar karakter als "jong, naïef, [en] tomboyish." Ze vervolgde: "Het is gewoon zo'n andere rol. Ik kom uit een theaterachtergrond en ik hou er echt van om in dit soort personages te graven." (Teen Vogue.) Deze specifieke film is veel dieper en serieuzer dan andere rollen die ze in het verleden heeft gespeeld.

4 Camila Mendes & Cole Sprouse kenden elkaar voor 'Riverdale'

Camila Mendes en Cole Sprouse kenden elkaar al voordat ze hun hoofdrollen in Riverdale belandden. In Riverdale speelt zij de rol van Veronica Lodge en hij de rol van Jughead Jones.

Voordat ze co-sterren werden, gingen ze samen naar de universiteit in New York City. Voor alle duidelijkheid, ze waren niet bepaald goede vrienden of iets dergelijks. Ze werden pas bevriend met elkaar toen ze werden gecast als costars in de waanzinnig populaire CW-show.

3 Camila waardeert de bevrijding van 'The New Romantic'

Camila Mendes was erg uitgesproken over het personage dat ze speelde in The New Romantic (Morgan.) Ze zei: "Morgan is voor mij schaamteloos zichzelf, veel vertrouwen in wie ze is en wat ze wil. Dat is wat me het meest aantrok aan haar karakter… Ik denk dat we allemaal vrijheid zouden moeten hebben… Als mensen meer bevrijd zouden zijn als ze zichzelf zouden bevrijden, dan zouden mensen gelukkiger zijn." Vrijheid in de wereld van daten en romantiek betekent echt alles.

2 Camila genoot van het werken met Noah Centineo & Laura Marano in 'The Perfect Date'

Volgens Teen Vogue was het werken met Noah Centineo en Laura Marano best geweldig voor Camila Mendes. Ze zei: Het was echt leuk. Ik hou van Noah, ik hou van Laura. De eerste dag dat we elkaar ontmoetten, bleven we allemaal tot 8 uur 's ochtends in onze hotelkamer. We hadden het over van alles en het was zo'n mooi gesprek, gewoon een geweldige manier om elkaar te leren kennen. Dat zette de toon voor de rest van de film.” Vrienden worden met degenen met wie je moet werken, maakt werkdagen zoveel aangenamer!

1 Ze vond het leuk dat 'Dangerous Lies' volwassener was in vergelijking met andere rollen

Camila Mendes wist dat haar rol in Dangerous Lies een stuk serieuzer was dan andere rollen die ze heeft gespeeld. Ze legde uit: "Het was heel leuk om te weten dat ik op die manier gezien kon worden, om een meer volwassen rol te spelen. Het is duidelijk dat ik ook graag op de middelbare school speel. Het is ook niet zo dat ik er tegen ben. Het voelde leuk om af te studeren naar een ouder personage." Ze kan het aan om een middelbare scholiere, een studente, een getrouwde vrouw of iets anders te spelen dat op haar pad komt als actrice.

Aanbevolen: