Ariana Grande's werkelijke lengte en andere bijna geheime feiten die haar grootste fans niet eens weten

Inhoudsopgave:

Ariana Grande's werkelijke lengte en andere bijna geheime feiten die haar grootste fans niet eens weten
Ariana Grande's werkelijke lengte en andere bijna geheime feiten die haar grootste fans niet eens weten
Anonim

Ariana Grande verbaasde de wereld toen ze haar soulvolle vocale talent liet zien met haar debuutalbum, Yours Truly. Ze ging van ditzy Cat Valentine naar een artiest die meteen werd vergeleken met legendes zoals Mariah Carey in vocale vaardigheden en R&B-stijlmuziek. Op haar tweede album, My Everything, begon ze echt momentum te krijgen in haar carrière, waarbij ze smash na smash uitbracht. Haar derde album, Dangerous Woman, dat door fans vaak als haar beste album wordt beschouwd, bevorderde haar succes, maar kwam op sommige gebieden commercieel tekort. Dit was ook een tijdperk waarin een tragedie Ariana en haar fans trof met de aanval in Manchester.

De artiest nam een pauze van muziek en keerde terug als een kracht om rekening mee te houden met Sweetener. Het schoot recht omhoog in de hitlijsten en was een heel andere richting voor Ariana, en werd het keerpunt van haar meest succesvolle tijdperk, in de aanloop naar haar vijfde album Thank U, Next, dat pas na een paar maanden werd uitgebracht Sweetener werd uitgebracht. Ariana behaalde haar eerste nummer één hit met Thank U, Next en haar tweede nummer één hit met 7 Rings. Haar laatste album, Positions, deed het behoorlijk goed in de hitlijsten. Omdat fans geen genoeg kunnen krijgen van dit popicoon, volgt hier haar werkelijke lengte en andere minder bekende feiten over Ariana Grande.

8 Ariana Grande's lengte is verwarrend

Ariana Grande is 1.80 meter lang, maar ze lijkt groter dankzij haar hoge hakken en de manier waarop ze poseert op rode lopers, waardoor ze een hoekig silhouet creëert dat de illusie van lengte creëert. In een interview met de Zach Sang Show, toen Grande werd gevraagd waarom ze er altijd voor kiest om op zulke hoge hakken op te treden, antwoordde de zangeres: Ik heb geen keus. Ik ben, zoals, 5…5. Ik ben pas vijf. Nee, ik ben 1.80.' Ariana heeft een geweldig gevoel voor humor en ze maakt meestal graag grapjes over haar lengte. De zangeres is misschien klein van stuk, maar haar impact is allesbehalve dat.

7 Ariana Grande heeft eigenlijk nooit een formele zangtraining gehad

In tegenstelling tot andere popiconen zoals Britney Spears, heeft Ariana nooit een muziekschool bezocht. In feite heeft ze geen professionele zanglessen gehad. Het enige wat ze had was een fantastische stem en een diepe passie. Die prachtige toon en ongelooflijke bereik zijn alleen van haar. De zangeres was dapper genoeg om haar acteercarrière af te breken voor iets waar ze een sterke passie voor had. Ariana verliet de Nickelodeon-serie vanwege haar passie voor muziek.

6 Ariana Grande heeft iets met horrorfilms

Het is veilig om te zeggen dat de superster dol is op horrorfilms. Maar hoe diep is haar bewondering voor dit genre? Ze heeft een grote obsessie met enge dingen. Een van haar favorieten is American Horror Story. Ariana's moeder, Joan, heeft al onthuld dat de zangeres al sinds haar kindertijd een obsessie heeft met enge dingen. In plaats van Looney Tunes of iets dat met Barbie te maken heeft, was Jaws Ariana's favoriete kinderfilm. Joan herinnert zich dat ze een verjaardagsfeestje met Jaws-thema voor Ariana gaf toen ze nog een klein kind was.

5 Ariana Grande is hoogtevrees

Ariana is geobsedeerd door horrorfilms, maar heeft hoogtevrees. De kunstenaar wordt gek van hoogtes, maar het grappige is dat ze dol is op achtbanen en themaparken. Ariana onthulde ooit in een interview dat haar nacht bij Universal's Halloween Horror Nights een onvergetelijke was dankzij het horrorthema en de achtbaan.

4 Ariana Grande is een Potterhead

Naast enge films heeft Ariana een zwak voor één bepaalde titel. Ze is vaak open geweest over haar extreme liefde voor de Harry Potter-serie. De zanger is de ultieme Potterhead. Grande heeft ooit onthuld dat ze Harry Potter-boeken meerdere keren heeft gelezen. Daarnaast verzamelt ze veel dingen met een Harry Potter-thema. Haar op maat gemaakte Dumbledore-jasje toont bijvoorbeeld haar liefde voor de serie. Iedereen rond de ster kent haar genegenheid voor de magische wereld van Hogwarts. Een jaar lang organiseerden haar vrienden een Harry Potter-themafeest voor een van haar verjaardagen. En alsof die feiten nog niet overtuigend genoeg waren, noemde ze ook een van haar honden Sirius Zwarts.

3 Ariana Grande is veganistisch

De zangeres is sinds 2013 veganist. Sommige mensen werden om deze reden echter boos op haar. In een interview beweerde Ariana dat ze meer van dieren houdt dan van mensen, en daarom is veganist zijn geen verrassend nieuws voor mensen die haar goed kennen. Ariana leeft nu op een volledig plantaardig dieet. Groenten, fruit en salades zijn haar hoofdgerechten. Meelevend en gezond zijn terwijl ze haar slanke figuur behoudt, is een win-win-oplossing.

2 Ariana Grande gelooft sterk in Kabbalah

Ariana werd geboren in een katholiek gezin en groeide op in die religie. Maar samen met haar oudere halfbroer vond ze Kabbalah, een oude joodse mystiek. De kunstenaar had zo haar redenen om voor dit geloof te kiezen, maar vond er vooral een diepe spirituele verbinding in. Ariana gaf toe dat Kabbalah heeft geholpen haar leven op een aantal mooie manieren te ontvouwen.

1 Ariana Grande is een getalenteerde impressionist

De ster is niet alleen een geweldige zanger; ze is een gezegende impressionist met een breed vocaal bereik. Ariana heeft gewonnen door de stem van enkele beroemde artiesten te imiteren, waaronder Shakira, Britney Spears en Celine Dion. Twitter is de laatste tijd geobsedeerd door Ariana Grande's impressie van Kristin Chenoweth. De artieste heeft haar imitatietalenten laten zien in shows zoals Saturday Night Live en The Tonight Show.

Aanbevolen: