15 Kleine details over tienermoeder die de meeste fans niet weten

Inhoudsopgave:

15 Kleine details over tienermoeder die de meeste fans niet weten
15 Kleine details over tienermoeder die de meeste fans niet weten
Anonim

Er zijn genoeg shows om naar te kijken, dus waarom kiezen zoveel mensen ervoor om regelmatig op Teen Mom af te stemmen? Het antwoord op die vraag is simpel. De verhaallijnen zijn interessant, oprecht, herkenbaar en nog veel meer. Deze reality-tv-show volgt de levens van meerdere jonge vrouwen die zwanger werden toen ze nog in hun tienerjaren leefden.

Deze MTV-show richt zich op de beproevingen en beproevingen waarmee elk van deze jonge vrouwen wordt geconfronteerd. Teen Mom is een interessante show om naar te kijken die tot in detail ingaat op hoe moeilijk het is om een tienermoeder te zijn. In diezelfde zin laat Teen Mom ook zien hoe mooi moederschap echt kan zijn, hoe jong of oud een vrouw ook is.

15 De meeste sterren hebben geen andere baan

Hier is iets dat veel Teen Mom-fans misschien niet weten… De meeste sterren hebben eigenlijk geen andere baan! Ze komen rond op basis van de salarissen die ze verdienen door in de show te verschijnen. Het is best geweldig dat ze dat kunnen doen, omdat het voor hen gemakkelijker wordt om zich op het moederschap te concentreren.

14 Producenten praten meer met de sterren dan kijkers beseffen

Producenten van Teen Mom praten veel meer met de sterren van de show dan kijkers weten. In de show is de camera vaak op de moeders zelf gericht zonder veel backstage-gesprekken. In werkelijkheid hebben de producenten van de show veel te zeggen en delen ze vaak hun input met de Teen Mom-cast wanneer ze dat nodig vinden.

13 Maci Bookout stopte in 2015 en kwam toen terug

Hoe verrassend het ook mag klinken, Maci Bookout stopte in 2015 met Teen Mom… Maar toen besloot ze terug te komen! Het is best geweldig dat ze besloot terug te komen omdat haar scènes in de show meestal erg interessant waren om naar te kijken. Haar keuze om terug te komen was slim!

12 Bemanningsleden mogen niet meedoen

Bemanningsleden mogen zich niet bemoeien met wat er met de tienermoeders voor de camera gebeurt. Of de moeders nu met elkaar omgaan, met hun partners of met haar eigen kinderen, het is bemanningsleden gewoon niet toegestaan om in de mix van dingen te worden verwikkeld.

11 Jenelle probeerde haar tweede zwangerschap te verbergen voor producenten

Dit klinkt misschien heel vreemd, maar Jenelle probeerde haar tweede zwangerschap eigenlijk te verbergen voor producenten. Het lijkt ons heel vreemd dat ze dacht dat ze hiermee weg zou kunnen komen omdat het niet echt mogelijk is om een zwangerschap te verbergen… Zodra de zwangere buik van een vrouw begint te tonen, kan ze niets meer doen om het geheim te houden!

10 tienermoeders verdienen $ 350, 000 per seizoen

Elk lid van de cast bereikte het punt waarop ze ongeveer $ 350.000 per seizoen verdienden! Dat is veel geld om te verdienen. Als vervolg op het eerste detail dat we op deze lijst noemden, is het heel logisch dat zoveel van deze tienermoeders geen aparte banen hebben buiten het tv-programma.

9 De moeders krijgen bonussen voor hoge waarderingen

De moeders kregen vaak bonussen voor hoge beoordelingen! Dat betekent dat hoe beter de show deed, hoe meer de moeders betaald zouden krijgen. Dat gezegd hebbende, het was in het belang van mijn moeder om ervoor te zorgen dat afleveringen interessant zijn, vol dramatische momenten en ook vol grappige momenten.

8 Tyler en Catelynn hadden een filmverbod toen ze op de middelbare school zaten

Taylor en Catelynn hadden eigenlijk een filmverbod toen de show begon, omdat ze minderjarig waren en op de middelbare school zaten. Ze mochten op bepaalde tijden niet filmen om de wet te respecteren. Het is duidelijk dat ze op een gegeven moment allebei niet meer op de middelbare school zaten en oud genoeg waren om de avondklok niet te hoeven volgen.

7 Een bemanningslid beweerde dat de show gescript was

Op een gegeven moment beweerde een van de bemanningsleden dat de hele show gescript was. Hij was misschien gewoon een ontevreden ex-werknemer die de show er slecht uit wilde laten zien, of hij had de waarheid kunnen vertellen! Tot op de dag van vandaag weet niemand echt hoe het script van Teen Mom eigenlijk is.

6 Kailyn's zoon kampte met medische problemen

Kailyns zoon kreeg helaas te maken met medische problemen tijdens Teen Mom. Ze onthulde dat hij een medische aandoening had, maar liet de wereld ook weten dat ze duidelijk nog steeds van haar zoon houdt, wat er ook gebeurt! Het feit dat ze zo open en eerlijk is geweest over wat ze heeft meegemaakt, laat zien hoe geweldig ze is.

5 Maci Bookout behaalde een diploma en begon een modellijn na een tienermoeder

Maci Bookout behaalde een hbo-diploma en begon een modelijn na Teen Mom. Goed voor haar! Ze probeerde niet alleen voor altijd de roem van haar reality-tv-ster te verdrijven. Ze ging zelfs op zoek naar verdere opleiding voor zichzelf om een betere, betere toekomst voor haar hele gezin te creëren!

4 Amber Portwood kreeg een half miljoen dollar aangeboden om te schitteren in een film voor volwassenen

Amber Portwood kreeg een half miljoen dollar aangeboden om in een film voor volwassenen te spelen… Maar ze wees het af! Ze besloot dat het geld het niet waard was en besloot volledig "nee" te zeggen! Dat is veel geld om af te wijzen, maar het was duidelijk dat haar moraal, waarden en eigenwaarde belangrijker voor haar waren dan het ophogen van haar bankrekening.

3 Er werd gemeld dat Leah de voogdij over haar kinderen verloor

Op een gegeven moment verloor Leah naar verluidt de voogdij over haar kinderen. Het is altijd een triest verhaal om te horen dat een ouder de voogdij over hun kinderen verliest. In 2018 ontkende Leah alle beweringen dat ze de voogdij over haar kinderen verloor aan haar ex-man, Corey Simmons. Ze heeft ook openlijk gesproken over haar voogdijgevecht met Corey Simmons.

2 Jenelle's moeder had in het begin voogdij over Jace

Jenelle's moeder had in het begin de voogdij over Jenelle's zoon, Jace. Jace's grootmoeder was duidelijk in staat om voor hem te zorgen en er voor hem te zijn, wat helemaal geen probleem is! Zolang een kind de liefde krijgt die ze nodig hebben en verdienen in hun leven, is dat het belangrijkste.

1 Producenten hadden niet verwacht dat tienermoeder zo enorm succesvol zou zijn

Producenten van Teen Mom hadden absoluut niet verwacht dat de show zo enorm succesvol zou zijn! Ze dachten niet dat de show zulke hoge kijkcijfers en zoveel kijkers zou halen. Mensen die tijd besteden aan het kijken naar Teen Mom en zichzelf als fans van de show beschouwen, stemmen seizoen na seizoen af.

Aanbevolen: