Het kantoor: 15 dingen die de meeste fans niet weten over Michael Scott BTS

Inhoudsopgave:

Het kantoor: 15 dingen die de meeste fans niet weten over Michael Scott BTS
Het kantoor: 15 dingen die de meeste fans niet weten over Michael Scott BTS
Anonim

Steve Carell is de reden waarom The Office zo'n onmiskenbaar ongelooflijke tv-show is om naar te kijken. Hij speelde de rol van Michael Scott en dat deed hij feilloos. Andere acteurs deden auditie voor de rol, maar degene die verantwoordelijk was voor de casting maakte de best mogelijke beslissing die ze hadden kunnen maken door Steve Carell te kiezen als Michael Scott. Andere acteurs op The Office die Steve Carell omringden, zijn John Krasinski, Jenna Fischer, Rainn Wilson, Angela Kinsey, Mindy Kaling, Ed Helms en BJ Novak. Deze cast van hilarische acteurs kaatste hun komische humor natuurlijk regelmatig van aflevering tot aflevering af van Steve Carell.

Het is interessant om te horen dat sommige van de beste scènes op The Office eigenlijk voortkwamen uit improvisatie. Dat betekent dat Steve Carell en de andere acteurs in het team enkele van de grappigste momenten uit hun hoofd hebben bedacht!

15 Rashida Jones vreesde dat ze zou worden ontslagen omdat ze niet kon stoppen met lachen om de improvisatie van Steve Carell

Rashida Jones is de beeldschone actrice die de rol van Karen Filippelli op zich nam tijdens seizoen drie van The Office. Ze gaf toe dat ze er niets aan kon doen om te lachen om de constante improvisatie van Steve Carell. Ze was bang dat ze ontslagen zou worden omdat ze geen strak gezicht kon houden wanneer hij grappen zonder script zou maken.

14 Steve Carell improviseerde die kus met Oscar

De beruchte kus tussen Michael Scott en Oscar Nunez was eigenlijk geïmproviseerd. Steve Carell zette door met de kusscène en Oscar ging erin mee. Die scène is misschien wel een van de grappigste scènes uit The Office ooit. Het is absoluut een scène die niemand kan vergeten.

13 "Dat is wat ze zei" werd meer dan vijftig keer gezegd

Michaels Scott's meest bekende regel uit de show is "Dat is wat ze zei". Wie wist dat deze regel meer dan 50 keer werd gebruikt op The Office? Michael Scott vond altijd snel iets ongepasts in de meest onschuldige opmerkingen, daarom gebruikte hij deze regel zo vaak.

12 De set moest ijskoud blijven zodat Steve Carell niet zo veel zou zweten

Blijkbaar had Steve Carell overactieve zweetklieren en met alle beweging die een personage als Michael Scott zou doen, zweette Steve Carell soms een beetje te veel. Hierdoor moest de set van de show ijskoud blijven, zodat Michael Scott niet constant door zijn pak zweette.

11 Steve Carell's vrouw speelde een gastrol op kantoor

Steve Carell's vrouw speelde een gastrol op The Office als een kortstondige vriendin van Michael Scott, Carol. De relatie tussen Michael Scott en Carol ging heel snel in vlammen op omdat Michael het een goed idee vond om haar ten huwelijk te vragen toen ze nog maar net begonnen waren met daten.

10 Steve Carell gebruikte zijn propcomputer voor echte internetzoekopdrachten tijdens het filmen

Steve Carell en de rest van de cast gebruikten hun propcomputers om echte internetzoekopdrachten uit te voeren en hun e-mail te checken terwijl ze scènes filmden en tussen de opnames door. Alle computers die op de set werden gebruikt, waren werkende computers met wifi en alles.

9 Steve Carell speelde in de 40-jarige maagd tussen seizoen 1 en 2

Tussen de opnames van seizoen één en seizoen twee van The Office, speelde Steve Carell in de populaire film The 40-year-old Virgin. Het eerste seizoen van The Office was niet zo'n succes, maar door Steve Carells beslissing om in zo'n kaskraker te spelen, werd seizoen twee van The Office steeds populairder.

8 Paul Giamatti deed auditie voor Michael Scott

Paul Giamatti is een van de acteurs die auditie deed voor de rol van Michael Scott. Het is duidelijk dat we vanaf vandaag weten dat Michael Scott werd gespeeld door Steve Carell. Het zou interessant zijn geweest om iemand als Paul Giamatti in die rol te zien in plaats van Steve Carell. Steve Carell deed het echter het beste.

7 Creed had bijna de laatste afleveringsregel van Michael Scott

Het personage van Michael Scott zei deze regel in de laatste aflevering: "Het is alsof al mijn kinderen zijn opgegroeid en met elkaar zijn getrouwd". Het is best interessant dat het personage van Creed Bratton bijna deze laatste regel had om te zeggen in plaats van het personage van Michael Scott in het geval dat Carell niet kon deelnemen. Tabelleesscripts voor de finale schreven de regel toe aan Creed, niet aan Michael.

6 Ze hebben het nummer van Steve Carell op de oproeplijst gezet

Toen Steve Carell stopte met de show, hebben ze ook zijn nummer op het oproepformulier gezet. Deze keuze is gemaakt uit respect voor Steve Carell. Hij had het nummer 'één' en nadat hij wegging, kon geen enkele andere acteur in de show dat nummer claimen. Ze begonnen gewoon vanaf nummer twee en gingen vooruit.

5 Steve Carell wist niet dat ze "9, 986, 000 Minutes" zouden zingen

Steve Carell had geen idee dat de cast van The Office het prachtige nummer uit de musical Rent zou zingen in zijn laatste aflevering van de show voor "Goodbye, Michael". Het nummer is al zo emotioneel en de manier waarop ze de woorden hebben veranderd, maakte het moment nog indrukwekkender; voor alle betrokkenen.

4 Steve Carell en Jenna Fischer hebben nog nooit onthuld wat Michael op de luchthaven tegen Pam fluisterde

Tijdens de luchthavenscène waar Pam afscheid neemt van Michael Scott, fluisterde Steve Carell iets in het oor van Jenna Fischer. Geen van de sterren van The Office heeft ooit onthuld wat hij haar tijdens die scène fluisterde. Tot op de dag van vandaag zijn fans nog steeds nieuwsgierig naar de geheime boodschap.

3 Steve Carell wist dat Michael Scott zijn meest memorabele rol ooit zou worden

Steve Carell wist weliswaar dat Michael Scott zijn meest memorabele rol ooit zou worden. Steve Carell speelde in de loop der jaren in tal van andere films, maar zijn tijd bij The Office is absoluut onvergetelijk. Michael Scott is hilarisch en zal altijd een van de meest geliefde fictieve personages aller tijden zijn.

2 Niemand wist dat Steve Carell terugkeerde voor de finale

Niemand in de cast wist dat Steve Carell zou terugkeren voor de finale. Toen ze er eindelijk achter kwamen, was iedereen heel enthousiast om hem daar te zien! De finale van The Office zou gewoon niet goed zijn zonder Michael Scott erbij. Het feit dat hij naar Dwights huwelijk met Angela kwam, was magisch.

1 Steve Carell is de enige acteur die niet terugkomt voor een reboot

Helaas is Steve Carell niet van plan om te schitteren in een reboot van The Office. Vrijwel elke andere acteur is bereid zich aan te melden voor een reboot… Behalve Steve Carell. Het is absoluut jammer dat hij niet bereid is deel te nemen aan een reboot, want fans van The Office zouden dat opeten en er enorm dankbaar voor zijn.

Aanbevolen: