15 Leuke weetjes die de meeste fans niet weten over de community

Inhoudsopgave:

15 Leuke weetjes die de meeste fans niet weten over de community
15 Leuke weetjes die de meeste fans niet weten over de community
Anonim

Community draait om de uitgesloten advocaat Jeff Winger (Joel McHale) die teruggaat naar de gemeenschapsuniversiteit en een behoorlijk bachelordiploma beha alt. Hij vormt een Spaanse studiegroep om samen met Britta (Gillian Jacobs) te komen en ontmoet Annie (Alison Brie), Shirley (Yvette Nicole Brown), Pierce (Chevy Chase), Troy (Donald Glover) en Abed (Danny Pudi), en vormt een onbreekbaar band. Op een gegeven moment was de show zo zelfreferentieel dat het een liefdesbrief aan de fans werd.

Life at Greendale Community College is een ode aan de populaire cultuur. Thema-afleveringen, gewijd aan iconische films als Pulp Fiction en My Dinner with Andre. Genre parodieën. Iconische flesafleveringen. Schoolbrede paintball shoot-outs. De serie staat bekend om zijn fanatieke fanbase, toegewijd aan het in de lucht houden van de sitcom. Fans hopen nog steeds op SixSeasonsAndAMovie. In de tussentijd zijn hier 15 weetjes die de meeste fans van Community niet weten.

15 De criminologie-instructeur van seizoen 5, Buzz Hickey, zou Ray Liotta zijn in plaats van Jonathan Banks

Het werd aangekondigd door Dan Harmon en Chris McKenna op het PaleyFest van 2014 dat het paar in gesprek was met Ray Liotta, hun eerste keuze voor het personage Buzz Hickey in het vijfde seizoen. Er waren verschillende telefoontjes met Liotta, maar na veel discussies besloten Harmon en McKenna uiteindelijk om Jonathan Banks te casten, die fantastisch werk heeft geleverd in de rol!

14 De serie is een semi-autobiografisch verslag van de eigen ervaring van maker Dan Harmon op Community College

Dan Harmon, geboren in Wisconsin, baseerde het Greendale Community College op zijn ervaring met het bijwonen van Glendale Community College in Zuid-Californië (hoewel de show zich afspeelt in Colorad0.) Hij volgde een Spaanse les, net als de personages in het eerste seizoen, met zijn vriendin, De basis voor het personage Abed, gespeeld door Danny Pudi is een vriend met dezelfde naam.

13 Abed bezorgt een baby op de achtergrond van een aflevering, en het blijft SEASONS onvermeld

Tijdens het eerste seizoen van Community organiseren Dean Pelton (Rash) en Annie (Alison Brie) een SOA-beurs met defecte condooms. Kijkers zien een stel uitgaan om wat "plezier" te hebben en negen maanden later, in de derde aflevering van seizoen twee, levert Abed hun baby op de achtergrond, buiten medeweten van de bende.

12 Er is een community en Cougar Town Crossover

Ondanks uitzendingen op verschillende netwerken, zijn NBC's Community en Cougar Town op ABC overgestoken. Abed wordt een diehard fan nadat hij aan het einde van een enkel seizoen de Britse show Cougarton Abbey in elkaar stortte en de Amerikaanse "spin-off" vond, zoals die in de show wordt genoemd.

11 Dan Harmon schreef Annie als een Aziatisch personage voordat hij auditie deed voor Alison Brie

Harmons korte tijd bij Glendale Community College bleek vormend te zijn voor de personages op Community. Bij het schrijven van de pilot was Annie een Aziatisch-Amerikaans personage gebaseerd op een vrouw in zijn klas. Na het zoeken naar Annie deelde Alison Brie op Dax Shepard's Armchair Expert Podcast dat Harmon de rol veranderde nadat ze auditie had gedaan.

10 The Network Fired Series-maker en showrunner Dan Harmon na het derde seizoen

Het is bekend dat Dan Harmon na het derde seizoen werd ontslagen vanwege problemen met alcohol die van invloed waren op zijn werk. NBC probeerde een meer toegankelijke show te creëren en stelde showrunners aan om deze inspanningen uit te voeren. Gelukkig verzamelden Joel McHale en Community-fans zich en vochten ze voor de terugkeer van Harmon. Het vierde seizoen werd het jaar "The Gas Leak", en Harmon keerde terug voor seizoen vijf.

9 The Boat Troy Leaves On is een knipoog naar zijn rappersonage

Donald Glover, ingehuurd om Troy Barnes te spelen, schreef voor en maakte gastoptredens op 30 Rock. Vijf seizoenen lang was hij de helft van het iconische duo Troy en Abed voordat het personage op een boot met de toepasselijke naam vertrekt. Destijds speculeerden mensen dat zijn vertrek te maken had met zijn ontluikende rapcarrière als Childish Gambino.

8 De filmlocatie van het laatste seizoen was in de kelder onder de set voor parken en recreatie

Een andere onthulling uit Alison Brie's interview op Armchair Expert is hoe de cast het laatste seizoen van Community filmde in de kelder van CBS Studio Center in Los Angeles, Californië, onder de plek waar Parks and Recreation is opgenomen. De decorontwerpers werkten in de kleine ruimte, maar de schrijvers voegden eraan toe dat de school in aanbouw was om de nagebouwde sets uit te leggen.

7 Een aflevering in seizoen vijf knipoogt naar Troy's reis met Levar Burton

In seizoen vijf, aflevering zes, "It's A Bear Dance", zendt een shot van de lokale nieuwszender informatie uit over de reizen van Troy en Levar Burton (een aflevering na zijn vertrek.) Het is een paasei met een knipoog en je mist het, maar een bewijs van de zorg die de communityschrijver aan verrassende fans besteedt.

6 De Russo Brothers regisseerden meerdere films in het Marvel Cinematic Universe dankzij hun werk aan de gemeenschap

De Russo Brothers zijn prominent aanwezig in Hollywood dankzij hun bijdragen aan het Marvel Cinematic Universe, maar begonnen te schrijven voor Arrested Development. Elke aflevering eindigt met credits, A Dan Harmon/Russo Brothers _.

De laatste woorden zijn "Fiasco", "Parade of Tears", "Diorama", "Bruidsbui" en "Tantrum."

5 makers beschouwden Sir Patrick Stewart voor de rol van Pierce Hawthorne

Patrick Stewart was een van de acteurs die in aanmerking kwamen voor de rol van Pierce Hawthorne. Hoewel het voor een rustigere filmomgeving zou hebben gezorgd, is het moeilijk voor te stellen dat iemand die de rol van aangespoelde man speelt beter is geweest dan Chevy Chase.

4 Nadat de derde keer dat "Beetlejuice" in de serie wordt gezegd, loopt het personage voorbij op de achtergrond

Er zijn zoveel grappen in de community die seizoenen nodig hebben om te renderen! Een voorbeeld is het Beetlejuice-bit. In seizoen één, 'Communicatiestudies', zegt de professor Jeff aan het daten: 'De blondine in je Spaanse klas. Hoe heet ze? Boter? Bitter? Beetlejuice?' In 'Cooperative Calligraphy' van seizoen twee is het Britta die Jeff vraagt naar zijn ondergoed, ook wel 'het turquoise gestreepte Beetlejuice-nummer' genoemd. In "Horror Fiction In Seven Spooky Steps, in seizoen drie, vertelt Annie de groep over de "spooky Beetlejuice", en een man verkleed als het driemaal genoemde personage verschijnt voor een seconde, terwijl hij buiten Study Room F loopt.

3 Het dekenfort met een Letse onafhankelijkheidsdagparade uitgezonden op de onafhankelijkheidsdag van Letland

De meeste shows profiteren van uitzendingen op Halloween of een andere feestdag. De gemeenschap vierde het uitzenden van haar uitzenddatum van 18 november 2010, knikkend naar de Letse Onafhankelijkheidsdag. In "Conspiracy Theories and Interior Design" van seizoen drie bouwen Troy en Abed een enorm dekenfort dat zo enorm wordt dat het zijn eigen Letse Onafhankelijkheidsdagparade heeft. Maak je geen zorgen, ze hadden de juiste vergunningen!

2 De pestkop in seizoen 1 Aflevering 12 was de nerd in de ontbijtclub, waar de hele eerste aflevering om draait

De eerste aflevering van Community eindigt met een In Memoriam voor Ted Hughes, een krachtpatser in de jaren '80 en '90. De piloot verwijst ontelbare keren naar zijn meest iconische film, The Breakfast Club. Een tiental afleveringen later verschijnt Anthony Michael Hall (de nerd in The Breakfast Club) als een pestkop en daagt Jeff uit voor een gevecht!

1 Er zijn verschillende zullen ze wel/niet subplots op de show, de meest centrale zijn Jeff en Annie

Het uitgangspunt van de show is dat Jeff de studiegroep opzet om met Britta te daten, het originele "zullen ze/zullen ze niet" koppel van de show. Het subplot bleef veranderen, waardoor Annie bij Troy kwam, de jock waar ze van hield tijdens de middelbare school. Maar toen leidde de natuurlijke chemie tussen de acteurs achter Annie (Alison Brie) en Jeff (Joel McHale) de schrijvers ertoe het subplot te veranderen, ondanks het leeftijdsverschil van de personages.

Aanbevolen: