10 dingen die de meeste fans niet weten over Sydney Sweeney

Inhoudsopgave:

10 dingen die de meeste fans niet weten over Sydney Sweeney
10 dingen die de meeste fans niet weten over Sydney Sweeney
Anonim

Zendaya mag dan wel de hoofdrol spelen in Euphoria van HBO, maar Sydney Sweeney is absoluut de doorbraakster. Natuurlijk krijgt Zendaya veel pers, vooral omdat ze een relatie heeft met haar Euphoria-collega Jacob Elordi, maar Sydney's carrière schiet als geen ander omhoog.

Door Euphoria, evenals haar rollen in The Handmaid's Tale, Sharp Objects en Pete Davidson's Big Time Adolescence, heeft Sydney een behoorlijke fanbase gekregen. De helft van haar Instagram-volgers lijken dorstige fans van de prachtige blondine, terwijl de rest wordt weggeblazen door de ongelooflijke stijl van Sydney. Hoe dan ook, er zijn een heleboel dingen die deze fans niet weten over de inwoner van Spokane, Washington.

10 Euphoria's Cassie wordt gecrediteerd met de evolutie van de garderobe van Sydney

Er is geen twijfel dat het internet de thuisbasis is van overvloedige verbluffende foto's van Sydney Sweeney. Ze is ook het gezicht van meerdere kledingmerken en heeft een enorme Instagram-aanhang, die vooral op zoek is naar modetips. Maar de meeste stijl van Sydney komt eigenlijk niet van haar.

Voor Euphoria was Sydney geen fan van roze of pastelkleuren, maar nadat ze Cassie speelde, nam ze veel van deze looks in haar garderobe op. Ze vertelde Instyle zelfs dat ze via Cassie meer over haar eigen stijl had geleerd.

9 Rihanna heeft Sydney uitgekozen als een van de ambassadeurs van haar merk

De afgelopen maanden heeft Rihanna's groeiende lingeriemerk, Savage x Fenty, opmerkelijke modellen en acteurs aangekondigd als merkambassadeurs. Onlangs hebben we vernomen dat Sydney Sweeney met de hand is uitgekozen om een van hen te zijn. Sydney zelf leek meer dan tevreden met het resultaat van haar eerste stomende fotoshoot met de kleding van de megaster.

Tijdens een interview met ET Online beweerde Sydney dat Rihanna's mensen haar persoonlijk benaderden en zelfs Sydney vroegen om in haar show in New York te lopen. Helaas was Sydney een film aan het filmen en kon niet lopen.

8 Misschien verbergt ze een geheime vriend

Volgers van Sydney Sweeney's Instagram weten dat ze helemaal draait om haar geadopteerde hond, Tank. Tijdens de quarantaine zijn er veel foto's van hen samen geweest … met weinig uitleg over wie deze foto's maakt …

Bovendien is Sydney's Instagram bezaaid met foto's van enorme diners die ze voor haar heeft gekookt en een mysterieuze kamergenoot. Omdat Sydney intens privé is, hebben fans gespeculeerd dat ze een inwonend vriendje heeft.

7 Een Titanic Obsession

Toen ze werd gecast in Once Upon A Time In Hollywood, was Sydney dolblij dat ze in dezelfde film kon spelen als Leonardo DiCaprio. Dit komt omdat ze altijd al een obsessie voor Titanic heeft gehad. Ze vertelde In Style dat ze dol is op films die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen, en het verhaal van Titanic is een van de beste; zij het een van de meest tragische.

Hoewel ze van Leo houdt, is het de uitvoering van Kate Winslet die echt het hart van Sydney verovert. Zozeer zelfs dat ze in feite al haar regels uit de hele film heeft onthouden.

6 Ze begon een virtuele boekenclub op haar oma

Een van de manieren waarop Sydney Sweeney haar tijd tijdens de lockdown heeft ingenomen, is door een virtuele boekenclub op haar Instagram te starten. Dit is iets waarvan ze hoopte dat het haar fans bij elkaar zou brengen in deze moeilijke tijd.

Sydney vertelde ET Online dat ze altijd een grote lezer is geweest en anderen wil inspireren hetzelfde te doen. Voor haar eerste boek koos Sydney "We Used To Be Friends" van Amy Spalding. Deze Young Adult-roman past perfect bij de grote fanbase die Sydney aan het groeien is.

5 Haar callback voor Once Upon A Time in Hollywood was buitengewoon ontspannen

Sydney Sweeney staat erom bekend deel uit te maken van enkele van Euphoria's meest controversiële scènes, en dat wil wat zeggen, aangezien de show er vol mee zit. Maar het lijdt geen twijfel dat haar gretigheid om risico's te nemen haar een kleine rol opleverde in een film van Quentin Tarantino.

Sydney deed eerst auditie voor een casting director, maar haar call-back voor Once Upon A Time In Hollywood vond plaats met Quentin zelf, samen met 7 of 8 andere mensen. Meestal at de groep alleen de lunch. Sydney vertelde Chicks In The Office dat het een van de meest informele castingervaringen was die ze heeft gehad.

4 Er is een privé gym op haar dak

Tijdens een interview met ET Online legde Sydney uit dat ze in een heel andere stad is dan de rest van haar familie. Dit betekent dat ze de afgelopen maanden behoorlijk geïsoleerd is geweest van mensen. Gelukkig voor haar kan ze de tijd doden door in vorm te komen op haar dak.

Sydney deelt vaak beelden van haar en Tank die aan het trainen zijn op haar met AstroTurf bedekte dak in Los Angeles. Haar privéruimte is uitgerust met meerdere apparaten die ze gebruikt om zichzelf in topvorm te houden.

3 Ze zou in principe een carrière in de strijd kunnen hebben

Op 14-jarige leeftijd begon Sydney Sweeney een behoorlijk hardcore MMA-training te volgen. In een interview met Marie Claire zei de Euphoria-sterretje dat ze zelfs op de middelbare school meedeed. Op 18-jarige leeftijd deed ze al mee aan een worsteltoernooi tegen jongens die ver boven haar gewichtsklasse zaten. En raad eens? Ze behaalde de eerste plaats.

Als Sydney MMA-gevechten had nagestreefd, lijdt ze geen twijfel dat ze er een carrière in zou kunnen hebben. Het zal haar op zijn minst helpen als ze actierollen moet spelen.

2 Een zakelijk georiënteerde geest komt natuurlijk voor haar

Sydney groeide op met een advocaat, moeder en een vader in de medische wereld. Vanwege hun meer mainstream beroepen, moedigden ze Sydney aan om meer te doen dan alleen maar dromen over haar liefde voor acteren. Het was zelfs vanwege hun begeleiding dat Sydney een businessplan voor vijf jaar presenteerde om hun steun te winnen om auditie te doen voor een film toen ze 12 was.

Volgens een interview met MTV volgt Sydney ook bedrijfscursussen omdat ze elk contract dat voor haar ligt wil kunnen lezen om er zeker van te zijn dat ze zichzelf wettelijk kan beschermen.

1 Sydney wil dat haar fans weten dat ze er niet zo perfect uitziet als op Euphoria

Het is vrij gemakkelijk te begrijpen waarom zoveel mensen Sydney Sweeney willen zijn of bij haar willen zijn. Ze ziet er bijna altijd belachelijk mooi uit, vooral op Euphoria. Maar de acteur vertelde ET Online dat zij, en de rest van de cast, er niet zo perfect uitzien IRL.

Niet alleen laten Sydney en haar castmates hun make-up doen door professionals, maar HBO gebruikt ook CGI om hun huid op te ruimen als ze puistjes hebben. Kortom, verafgood haar niet voor haar uiterlijk, ze zijn verbeterd. Zoals die van iedereen. Sydney is gewoon een mens.

Aanbevolen: