15 Kleine details uit de set van Ice Road Truckers

Inhoudsopgave:

15 Kleine details uit de set van Ice Road Truckers
15 Kleine details uit de set van Ice Road Truckers
Anonim

Ice Road Truckers volgt een aantal zeer dappere en bekwame vrachtwagenchauffeurs terwijl ze op avontuur gaan over bevroren meren om goederen af te leveren. Ze rijden over het bevroren water in afgelegen gebieden van arctische gebieden in Alaska en Canada en als dat gevaarlijk voor je klinkt, is dat omdat het zo is! Dit is een taak waarvan velen van ons nooit wisten dat ze bestonden en de meesten van ons nooit zouden kunnen doen.

Hun rol is essentieel. De mensen die in deze afgelegen steden wonen, zijn afhankelijk van de goederen die in deze vrachtwagens worden geladen - dit is de enige manier waarop ze deze items kunnen ontvangen. De vrachtwagenchauffeurs riskeren echt hun leven in een poging om producten af te leveren over een bevroren meer… of dat hopen ze tenminste.

Soms is het meer iets minder bevroren dan ze zouden willen, wat leidt tot een aantal verraderlijke, gevaarlijke situaties en enkele zeer gespannen momenten.

15 De filmploeg is ook in gevaar

Hoewel het duidelijk mag zijn dat de vrachtwagenchauffeurs zelf een groot risico lopen in dit werk, zijn er veel andere onbezongen helden die deze leveringen mogelijk maken. De film- en technische crews die zo integraal deel uitmaken van deze show, riskeren ook lijf en leden op de bevroren meren en nemen extreme maatregelen om hun werk te voltooien.

14 Steph Custance is een nieuweling

Je zou denken dat alleen de best gekwalificeerde vrachtwagenchauffeurs van over de hele wereld met de hand zouden worden uitgekozen voor deze baan. Dat dachten wij ook. De realiteit is dat toen Steph Custance bij het team kwam, ze nog maar een jaar aan commercieel vrachtvervoer had gedaan. Ze was zeker niet hun meest bekwame chauffeur, maar ze leek het gelukkig snel aan te pakken!

13 Talrijke veiligheidsvoertuigen zweven rond de cast en op de set

Dit werk is zo ongelooflijk gevaarlijk dat er te allen tijde medici en veiligheidsvoertuigen rond de vrachtwagens zweven. Paramedici, brandweerlieden, kranen en andere EHBO- en veiligheidsvertegenwoordigers zijn ter plaatse om onmiddellijke hulp te bieden in noodsituaties. Dit is inclusief ontdooibakken voor het lichaam en neuro-cryogene chirurgen. Ze hebben zelfs een zeer zware X-1000 Mack sleepwagen met telescopische arm stand-by.

12 Lisa Kelly is niet alleen een eye-candy

Lisa Kelly's aantrekkingskracht is duidelijk. Haar uiterlijke schoonheid is moeilijk te negeren, en velen geloofden dat ze alleen om die reden naar de show was gebracht. Ze heeft haar waarde bewezen en heeft ervoor gezorgd dat iedereen weet dat ze niet alleen een eye-candy is! Lisa is zelfs degene die moet worden verslagen als het gaat om het oplossen van technische problemen met een vrachtwagen.

11 Lisa en Darrell waren goede vrienden off-set

Darrell verloor op tragische wijze het leven en zijn dood werd zowel op als naast de set van Ice Road Truckers echt gevoeld. Wat velen misschien niet weten, is dat hij en Lisa eigenlijk heel goede vrienden waren. Ze waren misschien rivalen in de show, maar in het echte leven werd Lisa gevraagd om hem te beschrijven in een interview en haar antwoord was: "Hij is net een grote broer."

10 Steph Custance is echt geobsedeerd door monstertrucks en SEMA

Ice Road Truckers is niet alleen een show voor Steph Custance, het is een manier van leven. Deze mooie dame is echt geobsedeerd door rigs en monstertrucks. Ze is actief betrokken bij SEMA en werkte samen met de maker en getalenteerde chauffeur van de Grave Digger Monster Jam-truck, Dennis Anderson. Ze zou een grote fan van hem zijn en laat nooit een kans voorbij gaan om haar passie voor alle soorten vrachtwagens te ontdekken.

9 Tim Zickuhr is een enge misdadiger

De producenten proberen dit te verbergen, en we nemen het ze niet kwalijk, maar het feit blijft dat een van hun castleden een gewelddadige misdadiger is. Tim Zikuhr werd veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf voor het vastbinden en opsluiten van een vrouw in een kast. Het is duidelijk dat hij niet meer in de show is en dat de gevangenis zijn nieuwe thuis is.

8 Een van de producenten heeft Lisa Kelly's puppy

Een van de hoogtepunten van de show is de puppy van Lisa Kelly. Ze ging naar India, kwam terug met de schattige pup en noemde hem Rampur Jackson. Hij was vele reizen aan haar zijde en verdween toen op mysterieuze wijze. Ze profiteerde van de aandacht en schreef een boek met de titel "Whatever Happened to Rampur Jackson?" Er is echter geen mysterie - ze had hem net aan een van de producenten van de show gegeven.

7 Hugh Rowlands tijd op de set inspireerde hem om schrijver te worden

In navolging van de boekentrend ging een ander castlid van Ice Road Truckers een boek schrijven. Hugh Rowlands tijd op de set van deze show inspireerde hem om nog een stap verder te gaan. Zijn boek vertelt het verhaal van white-outs, crashes en bijna-ongevallen terwijl hij zijn truck door dit gevaarlijke terrein manoeuvreerde.

6 De openingscredits van de show zijn nep

De meesten van ons weten dat niet alles wat we op televisie zien, echt is. Helaas zijn de openingscredits van Ice Road Truckers absoluut nep. Hooch meldt zelfs dat "de aftiteling feitelijk is opgebouwd uit 2D- en 3D-modellen" en voornamelijk gebaseerd was op grafische animaties.

5 Lisa Kelly was een tijdje afwezig op de set omdat ze privacy nodig had

Natuurlijk, Lisa Kelly is in een populaire tv-show, maar dat betekent niet dat ze altijd haar leven voor de camera's wil leven. Fans van de show hebben zich misschien gerealiseerd dat ze een tijdje afwezig was, maar vrees niet, er was geen drama of controverse. Lisa wilde alleen wat privacy en had uitstel nodig.

4 De cast wordt slecht betaald en opgesloten

De meesten van ons gaan ervan uit dat roem gelijk staat aan rijkdom, maar helaas is dat niet altijd het geval. Deze show brengt de cast absoluut in gevaar en fans zijn geschokt om te horen dat de beloning voor deelname aan deze show veel minder is dan de meesten zouden denken. In een artikel in de New York Times werd uitgelegd dat de cast gedwongen werd om meerjarige contracten te ondertekenen om ervoor te zorgen dat ze geen hogere lonen konden eisen.

3 Rick Yemm kon niet opschieten met de castleden op de site

We kunnen niet altijd verwachten dat iedereen met elkaar overweg kan, dus het is geen verrassing dat deze show een echt relatiedrama teweegbrengt. Het blijkt dat Rick Yemm het moeilijk had om leuk te vinden, of aardig gevonden te worden door de rest van de castleden. Hij viel vooral Lisa Kelly uit en beschuldigde haar ervan uit de bestuurdersstoel te springen wanneer de omstandigheden gevaarlijk worden.

2 Het gevaar is echt overdreven

Voor alle duidelijkheid, het gevaar bij het filmen van deze show is heel reëel, maar voor alle duidelijkheid: het is ook overdreven. Laten we niet vergeten dat dit televisie is, mensen! Het is waar dat veel van de scènes overdreven en verbeterd waren om ze gevaarlijker en vermakelijker te laten lijken dan ze in werkelijkheid waren.

1 De cast zegt dat de show gescript is

Nou, dat is niet leuk. Dit is een beschuldiging die lijkt op te duiken voor de meeste op reality gebaseerde televisieprogramma's. De cast van Ice Road Truckers houdt vol dat de show veel meer gescript is dan we misschien hadden gedacht of gehoopt. Rick Yemm ging zelfs zo ver om te zeggen dat zijn hele personage een script was, en hij werd afgeschilderd als de "slechterik", en gedwongen om die scriptrol te spelen.

Aanbevolen: