15 dingen die de Ice Road Truckers Cast over de baan heeft gezegd

Inhoudsopgave:

15 dingen die de Ice Road Truckers Cast over de baan heeft gezegd
15 dingen die de Ice Road Truckers Cast over de baan heeft gezegd
Anonim

Ice Road Truckers was een realityshow die de dappere meesters van grote booreilanden volgde door bevroren toendra terwijl ze voorraden leverden aan koude en afgelegen uithoeken van de wereld. Het werk dat deze keiharde Kings and Queens of the wheel wisten te realiseren, zorgde vaak voor intense reality-momenten. Niets zal de bloeddruk van kijkers zo doen stijgen als het kijken naar hun favoriete reality-castleden die in snel rijdende voertuigen over ijzige kliffen glijden.

Fans van de show waren verdrietig om te zien dat het in 2017 eindigde na elf intense seizoenen, maar een speling van het lot heeft de reality-serie terug naar het kleine scherm gebracht. Oh ja, IRT is klaar voor een comeback, en we kunnen niet wachten. Bekijk in de tussentijd alles wat de cast heeft gezegd over de show en de baan sinds ze ermee ophielden.

15 Steph Custance zei dat vrachtvervoer een levensveranderende kans was

Steohanie Custance bestuurt een Mack Truck
Steohanie Custance bestuurt een Mack Truck

Stephanie Custance kwam op de show als de tweeëntwintigjarige alleenstaande moeder met een fris gezicht en bijna geen rijervaring. Niet iedereen was een fan van de mooie coureur, maar Steph leek niet veel aandacht te schenken aan de mening van mensen. Ze was veel meer gefocust op haar werk. Over de mogelijkheid om met een vrachtwagen te rijden, zei Cutance dat deze baan een 'droom' en 'levensveranderend' was.

14 Lisa Kelly zei dat het trage tempo van het filmen het werk moeilijk maakte

Lisa Kelly, ster van Ice Road Truckers
Lisa Kelly, ster van Ice Road Truckers

Lisa Kelly werd beschouwd als de doorbraakster van de show en onderscheidde zich van haar medespelers met haar geslacht en uiterlijk. Naarmate haar ster groeide, nam ook de vraag toe om haar in meer afleveringen te hebben. De roem was te veel voor Kelly, ze zei dat ze afstand moest doen van reality-tv en "opnieuw geaard moest worden."

13 Rick Yemm beweerde dat de vrachtwagenchauffeurs niet zo veel risico's nemen op het werk als de show lijkt

Mack Truck rijden in gevaarlijke omstandigheden
Mack Truck rijden in gevaarlijke omstandigheden

Bij deze show gaat het erom kijkers te laten happen naar de gevaren en intensiteit rond de realitysterren achter het stuur, maar is al dat drama echt? Rick Yemm zei nee. Hij heeft gezegd dat veel van wat fans zien er veel gevaarlijker uitziet dan het is. Hij liet kijkers weten dat de chauffeurs geen risico's nemen met hun leven en geen dwaze bewegingen maken.

12 David Redmond zei dat zijn houding de oorzaak was van zijn vrijlating uit de show

Big Rig vast op gebroken ijs
Big Rig vast op gebroken ijs

David Redmon was slechts vijftien afleveringen te zien in Ice Road Truckers voordat hij uit de show werd ontslagen. Tijdens zijn tijd op televisie werd hij al snel bekend als de 'slechterik'. Gewoonlijk zorgt de slechterik voor goede reality-televisie, dus wat is hier gebeurd. Volgens Redmon schilderde de productie hem bewust af als een zure kerel en ontsloeg hem vervolgens vanwege zijn slechte houding.

11 Cinematograaf Patrick Kligel onthulde de gevaren van filmen

Filmploeg op Ice Truckers
Filmploeg op Ice Truckers

Sommige castleden hebben officieel gezegd dat veel van wat ze in de show doen veel veiliger is dan het lijkt, maar dat geldt misschien niet voor het productieteam. Cinematograaf Patrick Kligel is de man die verantwoordelijk is voor het vastleggen van de beste actiefoto's, en hij heeft zijn leven vaak op het spel gezet om die foto's te maken. Hij heeft zelfs uit een rijdend voertuig gehangen om alles op film vast te leggen.

10 Alex Debogorski vertrok vanwege zijn gezondheidsproblemen

Alex Debogorski van Ice Road Truckers
Alex Debogorski van Ice Road Truckers

De gezondheid van de vrachtwagenchauffeurs wordt zeer serieus genomen en soms worden ze uit het filmen en rijden verwijderd vanwege hun afnemende gezondheid. Om deze reden vertrok Alex Debogorski, een ervaren vrachtwagenchauffeur, tijdens seizoen 2. Het bleek dat de realityster leed aan een ernstige aandoening die een longembolie wordt genoemd.

9 Show Creator Thom Beers zei dat hij de cast minder beta alt om het authentieker te laten voelen

Thom Beers, maker van Ice Road Truckers
Thom Beers, maker van Ice Road Truckers

Sommige reality-sterren harken serieuze hoeveelheden geld binnen, maar niet alle reality-castleden zijn even geschapen als het gaat om het verdienen van een salaris. Thom Beers, het brein achter shows als Ice Road Truckers, Deadliest Catch en Storage Wars, beta alt de sterren van zijn shows niet veel geld. Hij heeft zijn bezorgdheid geuit dat het laden van ze met moolah de authenticiteit van de arbeiders zou wegnemen.

8 Ronald "Porkchop" Mangum werd ontslagen wegens gebrek aan inspanning achter het stuur

Ronald Mangum van Ice Road Truckers
Ronald Mangum van Ice Road Truckers

Ronald "Porkchop" Mangum hield het niet lang vol in de serie en werd losgelaten voordat het zesde seizoen was afgelopen. Hij leek nooit zijn best te doen als de camera's aan het rollen waren. Mangum leek altijd afgeleid, weigerde een veilige afstand te bewaren tot andere voertuigen en deed niet eens zijn best om zijn eigen installatie te repareren.

7 Lisa Kelly geeft de voorkeur aan dit soort rijden over de schoolbus die ze vroeger deed

Lisa Kelly van Ice Road Truckers in grote vrachtwagen
Lisa Kelly van Ice Road Truckers in grote vrachtwagen

Lisa Kelly heeft gezegd dat ze veel gelukkiger is nu ze rond vracht rijdt die niet schreeuwt en huilt. Voordat ze dit optreden deed, verdiende ze haar brood met het besturen van een schoolbus vol onhandelbare kinderen. Het leven op de ijzige weg is gevaarlijker, maar ook een stuk rustiger, zouden we aannemen.

6 Cast-leden zeiden dat Thom Beers hen verbood goedkeuringsdeals te accepteren

Cast van Ice Road Truckers
Cast van Ice Road Truckers

Veel realitysterren verdienen hun brood door in onze favoriete shows te acteren, maar ook door lucratieve endossementdeals aan te gaan. De sterren van Ice Road Truckers kunnen het geld echter niet binnenhalen via aantekeningen. Hun contracten verbieden hen hiervan, evenals het deelnemen aan voice-overwerk voor videogames en zelfs televisieadvertenties.

5 Sommige wegen zijn niet welkom voor de vrachtwagenchauffeurs en de filmploeg

Grote scheur uitglijden op ijzige weg
Grote scheur uitglijden op ijzige weg

Niet alle wegen zijn gastvrij voor de Ice Road Truckers en hun grote platforms. De rijbaan die in seizoen één werd gebruikt, bekend als de Tibbitt to Contwoyto Road, werd gebouwd en gebruikt door mijnbouwbedrijven. Die bedrijven besloten uiteindelijk dat de realityshow andere chauffeurs afleidde en gaven de filmproductie een boost.

4 Rick Yemm zei onsmakelijke dingen over zijn co-sterren

Cast van Ice Road Truckers
Cast van Ice Road Truckers

Ice Road Truckers-ster Rick Yemm was niet verlegen om zijn minachting te uiten over een paar van zijn reality-collega's. Hij maakt duidelijk dat niet iedereen op IRT de beste maatjes is. Hij onthulde in een interview dat zijn populaire tegenhanger Lisa Kelly nauwelijks haar truck bestuurde en dat anderen er negentig procent van de tijd in reden. Hij noemde ook G. W. Bowles een show-made coureur.

3 Rick Yemm zweert dat de show gescript was

Rick Yemms van Ice Road Trcukers
Rick Yemms van Ice Road Trcukers

Veel realityshows zijn onder vuur komen te liggen wegens gebrek aan authenticiteit, en Ice Road Truckers is niet anders. Castlid Rick Yemm heeft beweerd dat de show behoorlijk gescript is. Yemm zegt dat ruzies tussen castleden in scène werden gezet en dat bepaalde realitysterren in hun rol werden begeleid.

2 Hugh Roland zei dat hij van de show was verwijderd omdat hij de waarheid sprak over zijn blessure

Leden van de cast van Ice Road Trucker
Leden van de cast van Ice Road Trucker

Hugh Roland, beter bekend als Polar Bear, moest de show verlaten vanwege verwondingen die hij opliep. Hij raakte niet gewond tijdens de productie, maar was bij een lid van het team toen het incident plaatsvond. Hij sprak zich uit en probeerde een rechtszaak aan te spannen vanwege zijn pijn en lijden, zei zijn vrouw, en hij kon niet langer huwelijksplichten uitvoeren vanwege het ongeval.

1 Echte vrachtwagenchauffeurs zeggen dat de show niet zo interessant zou zijn als het het echte leven van vrachtwagens zou weergeven

Mack Truck op de weg
Mack Truck op de weg

Ice Road Truckers heeft veel fans verzameld, maar echte truckers die zonder camera's op de wegen werken, worden niet in die groep geteld. De website, The Trucker, staat vol met commentaar van chauffeurs die beweren dat de show vol staat met negatieve stereotypen. Anderen zweren dat de show de baan er abnormaal interessant uit laat zien.

Aanbevolen: