15 Kleine details van achter de schermen van Dog The Bounty Hunter

Inhoudsopgave:

15 Kleine details van achter de schermen van Dog The Bounty Hunter
15 Kleine details van achter de schermen van Dog The Bounty Hunter
Anonim

Reality-tv-shows zijn tegenwoordig dertien in een dozijn, en er is iets unieks voor nodig om echt op te vallen en indruk te maken bij fans thuis. Hoewel veel shows gewoon kopieën van andere zijn, zijn er maar weinig die de mal kunnen doorbreken en mensen elke week op een wilde rit kunnen brengen. Gelukkig kregen de jaren 2000 een boost toen Dog the Bounty Hunter ter plaatse kwam.

Debuut in 2004, Dog the Bounty Hunter was een realityserie die het land stormenderhand veroverde. Mensen konden maar geen genoeg krijgen van de premiejager en zijn familie die criminelen op Hawaï opsporen. Het was een verfrissende realityshow met intense afleveringen en de juiste hoeveelheid lichtzinnigheid om alles in balans te houden.

Mensen weten misschien wat er op het scherm is gebeurd, maar weinigen weten wat de feiten achter de schermen zijn. Vandaag gaan we kijken wat er gebeurde tijdens het maken van Dog the Bounty Hunter.

15 Hondenshow begon nadat hij verscheen op Take this job

Alles moet ergens beginnen, en voordat Dog zijn eigen show kreeg, verscheen hij in de serie Take This Job. Er was duidelijk iets interessants aan Dog en zijn bemanning, en deze verschijning zou plaats maken voor wat een lucratieve run op het kleine scherm zou worden.

14 Hond werd naar verluidt neergeschoten tijdens het filmen in 2009

Dit is iets dat ongelooflijk intens was, en we kunnen ons alleen maar voorstellen wat er door ieders hoofd ging toen het gebeurde. Er wordt beweerd dat Dog werd neergeschoten tijdens het filmen van zijn serie. Dit is slechts een van de vele gevaren die komen kijken als premiejager gevaarlijke mensen opspoort.

13 Hondenzonen stoppen met show na ruzie met Beth

De details van Dogs verleden zijn goed gedocumenteerd en veel mensen weten dat hij een overvloed aan kinderen heeft bij verschillende vrouwen. De grote familie heeft geprobeerd samen te werken in het belang van hun bedrijf, maar een ruzie met Beth leidde ertoe dat zijn zonen het bedrijf verlieten en showen.

12 De show werd geannuleerd vanwege creatieve verschillen

Dog the Bounty Hunter rolde prima toen het uiteindelijk van het kleine scherm werd gehaald. Er was enige speculatie over wat dit zou kunnen hebben veroorzaakt, en het lijkt erop dat "creatieve verschillen" uiteindelijk de druppel waren die de emmer deed overlopen voor de serie.

11 Hond werd beroofd van $5.000

Stel je voor dat je iemand probeert te beroven wiens taak het is om criminelen op te sporen en te jagen. Nou, dit is precies wat er enige tijd geleden gebeurde. Dog en zijn vrouw werden beroofd van $ 5000. Natuurlijk verdienden ze veel geld op televisie, maar er is geen manier dat dit hen niet van streek maakte.

10 Hond werd aangeklaagd wegens laster

Rechtszaken kunnen lastig zijn, en dit is niet de enige keer dat Dog is aangeklaagd. Terugkerend naar zijn vermeende schietpartij, werd Dog uiteindelijk aangeklaagd wegens smaad door de man die hem naar verluidt had neergeschoten! De rechtszaak zelf was voor maar liefst $ 30 miljoen, wat geen klein stukje verandering is.

9 Hond mag geen geweer gebruiken

Dus, mensen hebben zeker gemerkt dat Dog nooit wapens gebruikte tijdens zijn show, en ze dachten misschien dat het alleen voor de camera's was en om het thuis wat minder gewelddadig te maken voor het publiek. Welnu, het blijkt dat het criminele verleden van Dog de reden is dat hij geen vuurwapen kan hebben.

8 Het inheemse erfgoed van de hond ligt onder vuur

Mensen die deze serie hebben bekeken, weten dat Dog trots is op zijn inheemse afkomst, maar dit is in het verleden onder vuur komen te liggen. Er wordt beweerd dat hij helemaal niet van inheemse afkomst is en dat hij het gewoon gebruikt om meer aandacht te krijgen.

7 Hond kreeg bedreigingen tegen zijn leven

Hond speelt een gevaarlijk spel met het bedrijf waar hij bij betrokken is, en hij heeft zeker veel mensen boos gemaakt. Dit kwam tot een hoogtepunt in 2012 toen hij bedreigingen tegen zijn leven begon te ontvangen. Er is een onderzoek gestart, maar niemand is aangehouden en neergehaald.

6 Dog And The Bar Brawl

Proberen iemand in hechtenis te krijgen is een zware klus, en soms vechten mensen terug om degenen van wie ze houden te beschermen. Dog en zijn bemanning waren op zoek naar de vader van een bareigenaar en ze kwamen het etablissement binnen, klaar om te rocken. Er volgde geschreeuw, er werden stoten gegooid, waarbij Dog uiteindelijk zijn taser tevoorschijn haalde.

5 Hond werd veroordeeld voor het nemen van iemands leven

Dit was een van de meest cruciale momenten in het leven van Dog, en het is belangrijk om hier door te gaan, omdat het heeft bijgedragen aan de manier waarop hij criminelen neerha alt. Hij werd jaren geleden veroordeeld voor het nemen van iemands leven, en dit is wat hem inspireerde om dingen om te draaien en geweldig te zijn.

4 De show werd opgeschort na een racistische tirade

Het leek goed te gaan toen dit nu beruchte moment uit het niets naar het publiek werd uitgelekt. Dog werd opgenomen met racistische opmerkingen terwijl hij aan de telefoon was, en toen de audio openbaar werd gemaakt, werd zijn show opgeschort door het netwerk. Het filmen zou uiteindelijk worden hervat.

3 Hond heeft te maken gehad met drugsmisbruik

Misbruik van middelen is nooit gemakkelijk om mee om te gaan en het kan een diepgaande impact hebben op wie we zijn als mensen. Dit is iets waar Dog in de loop van de tijd mee te maken heeft gehad, en het hielp hem de man te maken die we elke week op het kleine scherm zagen. Gelukkig heeft hij zijn leven veranderd.

2 Hond werd aangeklaagd voor roy alty's

Mensen die ongelooflijk veel werk verzetten en niet betaald worden, is nooit mooi, en Dog werd uiteindelijk om deze reden aangeklaagd door Bobby Brown (nee, niet die). Bobby verscheen in 30 afleveringen van de serie en bracht talloze uren door als de camera's niet draaiden. De show verdiende miljoenen, maar hij kreeg slechts $ 6.000.

1 Dog's tweede show werd geannuleerd na wettelijke wijzigingen

Nadat zijn eerste serie ten einde was, zou Dog uiteindelijk nieuw leven vinden op CMT, en deze show was niet zo lang op het kleine scherm te zien als zijn eerste. Er wordt gespeculeerd dat veranderingen in het borgtochtsysteem ervoor zorgen dat de show bergafwaarts gaat.

Aanbevolen: