13 Kleine details van achter de schermen van 2 kapotte meiden

Inhoudsopgave:

13 Kleine details van achter de schermen van 2 kapotte meiden
13 Kleine details van achter de schermen van 2 kapotte meiden
Anonim

De sitcom 2 Broke Girls was een onverwacht succes toen het voor het eerst op het kleine scherm verscheen in 2011, met het eerste seizoen dat gemiddeld 5 miljoen kijkers per aflevering trok.

De sitcom draait om Max en Caroline, de twee brak-meisjes van de titel, en speelt zich voornamelijk af in de Williamsburg Diner, een eenvoudig restaurant waar ze als serveersters werken naast een groot aantal kleurrijke personages. Max is een straatwijs, slim meisje uit de arbeidersklasse, terwijl Caroline net blut is - haar familie is al hun geld kwijt toen haar vader betrapt werd op het runnen van een Ponzi-plan.

Gecreëerd door komiek Whitney Cummings en gefilmd voor een studiopubliek, genoten 2 Broke Girls van een soort cult-aanhang, hoewel zelfs de meest fervente fans misschien niet alles weten wat er achter de schermen gebeurde.

13 De rol van Max is geschreven met Kat Dennings in gedachten

Het team achter 2 Broke Girls heeft gezegd dat het personage van Max heel erg is geschreven met Kat Dennings in gedachten. Schrijver Michael Patrick King heeft zelfs gezegd dat hij en mede-bedenker Whitney Cummings in wezen Dennings achtervolgden toen het tijd was voor hen om 2 Broke Girls te casten in 2011.

12 Dennings werkte al samen met de producenten aan seks en de stad

Een van de redenen waarom Michael Patrick King zo graag wilde dat Kat Dennings Max speelde, was dat hij eerder met haar had samengewerkt toen hij schrijver was voor Sex and the City. In 2000 speelde een jonge Kat een brakke 13-jarige die Samantha inhuurde om haar Bat Mitswa te plannen in een aflevering van de populaire show.

11 Beth Behrs had drie banen voordat ze de rol van Caroline kreeg

Beth Behrs mag dan wel de verwende Caroline spelen in 2 Broke Girls, maar voordat ze in de rol werd gecast, leek haar echte leven veel meer op dat van de straatarme serveersters. In feite had ze drie banen terwijl ze ook auditie deed voor acteerrollen op het moment dat ze in de sitcom werd gecast.

10 Dennings en Behrs zijn zelfs beste vrienden in het echte leven

Een van de redenen voor het succes van 2 Broke Girls is de geweldige chemie die Dennings en Behrs op het scherm hebben. Natuurlijk is het gemakkelijk om te acteren als je elke dag met je beste vriend werkt, en de twee meisjes delen een oprechte vriendschap die verder gaat dan hun tv-serie.

9 Vier netwerken waren in een biedingsoorlog voor de show

Het maken van een nieuwe sitcom kan een stressvolle tijd zijn voor de schrijvers, maar 2 Broke Girls op onze schermen krijgen was een makkie voor Whitney Cummings en Michael Patrick King. Hoewel de show uiteindelijk werd opgepikt door CBS, waren er op een gegeven moment vier verschillende netwerken die geïnteresseerd waren in de show.

8 Sommige valse accenten van de personages hebben voor controverses gezorgd

2 Broke Girls is een succes geweest voor CBS, maar het heeft ook meer dan een behoorlijk deel van de controverses veroorzaakt en is beschuldigd van racisme en vreemdelingenhaat. Acteurs Jennifer Coolidge en Jonathan Kite zijn allebei Amerikaans, maar zetten komische Oost-Europese accenten aan omwille van de show.

7 Han wordt afgeschilderd als Koreaans, maar de familie van Matthew Moy komt uit China

Op dezelfde manier werd acteur Matthew Moy geboren in San Francisco, maar op 2 Broke Girls wordt van de acteur verwacht dat hij met een Aziatisch accent spreekt en zich nogal verwijfd gedraagt. Misschien wel het ergste van alles, zijn karakter Han Lee zou eigenlijk Koreaans moeten zijn, ondanks het feit dat Moy's familie oorspronkelijk uit China komt.

6 Kat Dennings heeft geleerd hoe ze cupcakes moet ontdooien voor de show

Hoewel de 2 Broke Girls misschien beginnen als serveersters, ontwikkelen ze al snel hun eigen bedrijf door cupcakes te maken en te verkopen. Om ervoor te zorgen dat alles er zo authentiek mogelijk uitzag, nam Kat Dennings zelfs lessen om te leren hoe ze taarten op de juiste manier kon schaatsen, zodat ze op het scherm kon 'werken'.

5 2 Broke Girls is 12 keer genomineerd voor een Emmy

Hoewel de show populair is bij zijn fans, heeft hij niet altijd de critici gewonnen. Ondanks zijn reputatie als iets dat alleen de kleinste gemene deler aanspreekt, is 2 Broke Girls in de loop der jaren 12 keer genomineerd voor een Emmy, voornamelijk voor cinematografie, art direction en montage.

4 Het heeft een keer gewonnen, ondanks zijn edgy komedie

Glenda Rovello en Amy Feldman wonnen zelfs een Emmy voor Outstanding Art Direction voor een serie met meerdere camera's, als erkenning voor hun werk aan 2 Broke Girls, ondanks de reputatie van de show voor edgy comedy. De serie won in 2012 ook de People's Choice Award voor favoriete nieuwe tv-komedie.

3 De FCC had 90 klachten ontvangen over 2 kapotte meisjes in seizoen 6

De show heeft niet alleen de grenzen verlegd als het ging om twijfelachtige accenten. Veel van de grappen waren geladen met seksuele toespelingen die niet erg subtiel waren. In feite had de Federal Communications Commission, of FCC zoals het beter bekend is, 90 klachten ontvangen over 2 Broke Girls tegen de tijd dat seizoen zes werd uitgezonden.

2 Kat Dennings mocht als kind niet eens tv kijken

Kat Dennings is misschien een hit geworden dankzij 2 Broke Girls en haar ondersteunende rol in de Thor-films, maar als kind mocht ze niet eens tv kijken. De thuisgeschoolde Kat kreeg ook van haar ouders te horen dat acteren een slechte carrièrekeuze was, hoewel ze nu erg trots zijn op het succes van hun dochter.

1 Cher stond in de rij om de moeder van Max te spelen

Hoewel de moeder van Max vaak werd genoemd in 2 Broke Girls, inclusief verwijzingen naar haar chaotische levensstijl en veel vriendjes, hebben we haar nooit echt op het scherm gezien. Het blijkt dat de producenten in gesprek waren met Cher om de moeder van Max te spelen, wat een geweldige score voor de show zou zijn geweest.

Aanbevolen: