Hoe ziet kleine Ricky uit 'I Love Lucy' er nu uit?

Inhoudsopgave:

Hoe ziet kleine Ricky uit 'I Love Lucy' er nu uit?
Hoe ziet kleine Ricky uit 'I Love Lucy' er nu uit?
Anonim

Er is misschien geen iconischere show in de Amerikaanse geschiedenis dan I Love Lucy met Lucille Ball en Desi Arnaz, maar weinig mensen weten hoe baanbrekend de show werkelijk was. Het gaf niet alleen een platform aan een van de beste vrouwelijke komieken van het land; de serie heeft eigenlijk veel van de stijlfiguren uit moderne sitcoms uitgevonden. I Love Lucy was bijvoorbeeld de eerste show die werd gefilmd voor een live studiopubliek. Het was ook het eerste programma waarin een zwangere vrouw op het scherm te zien was, deels vanwege het feit dat het woord 'zwanger' zelf niet geschikt werd geacht voor televisie.

Dus, waarom nam CBS uiteindelijk de sprong en schreef een zwangerschap in het script? Was de acteur die de zoon van Lucy en Ricky speelde ook van hen in het echte leven? En wat gebeurde er met 'Little Ricky' na de show? Laten we eens kijken:

The Little Ricky Story

In 1952 bracht CBS een aflevering uit van I Love Lucy genaamd 'Lucy Is Enceinte'. Het idee was om aan te kondigen dat het personage van Lucille Ball zwanger was, hoewel het netwerk dit liever in het Frans deed om controverse te voorkomen. Helaas faalde hun masterplan en de aflevering veroorzaakte zoveel drama onder conservatieve kijkers dat het bijna werd verboden, volgens een rapport van Ranker.

Desalniettemin, voor zover het de makers van de show Lucy en Desi betrof, moest de zwangerschap met nogal wat spoed aan het script worden toegevoegd. De twee verwachtten in het echt samen een kind, en Lucy was al te zien.

Gelukkig kon het komische machtspaar onderhandelen met het netwerk om het 'oké' te krijgen om mee te gaan met de zwangerschapsverhaallijn. Dankzij hun grootse idee om de echte zwangerschap van een vrouw in het script te schrijven, werd het personage van hun zoon Little Ricky geboren.

Richard Keith redt de dag

Sinds Lucy's echte zwangerschap overeenkwam met haar zwangerschap op het scherm, hebben veel fans zich afgevraagd of Little Ricky werd gespeeld door haar en Desi's eigen kind. In feite is niets minder waar. Om te beginnen bracht Lucy's echte geboorte eigenlijk een dochter ter wereld. Bovendien werd Little Ricky niet door slechts één acteur gespeeld.

Tijdens de babyjaren van het personage werd hij gespeeld door een tweeling, Joseph en Michael Mayer. Wanneer de meeste fans echter aan Little Ricky denken, stellen ze zich de kleine jongen voor die in seizoen zes speelde. Deze versie van het personage werd geïnterpreteerd door Richard Keith, geboren als "Keith Thibodeaux." Hij is momenteel het laatst overgebleven lid van de cast.

Waar is hij nu?

Na zijn tijd in de show ging Keith verder als acteur in The Andy Griffith Show. Maar uiteindelijk ruilde hij acteren in voor muziek. Op de universiteit vormden hij en zijn vrienden een christelijke band. De groep groeide enorm in populariteit, werd een van de topbands in het genre en deed zelfs een wereldtournee.

Kort nadat hij de muziekindustrie had verlaten, ontmoette Keith zijn toekomstige vrouw Kathy. Kathy, een zilveren medaillewinnaar van de International Ballet Competition, inspireerde Keith om een nieuw carrièrepad te proberen. De twee runnen momenteel samen een christelijke balletacademie.

Aanbevolen: