De beste shows en films komen eind mei 2020 naar HBO Max

Inhoudsopgave:

De beste shows en films komen eind mei 2020 naar HBO Max
De beste shows en films komen eind mei 2020 naar HBO Max
Anonim

Kabel behoort in wezen tot het verleden, nu op abonnementen gebaseerde video-on-demand-diensten het overnemen. Het publiek snijdt het snoer door en meldt zich aan voor minder commercials en meer van hun favoriete inhoud. Er zijn zoveel streamingplatforms dat het zo moeilijk is om te kiezen! Afhankelijk van wat je leuk vindt, biedt elk platform iets wat de anderen niet bieden.

Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney+ en DC Universe hebben een nieuwe concurrent. HBO Max wordt op 27 mei gelanceerdth Velen vragen zich af hoe het platform het zal doen ten opzichte van andere streamingdiensten met die-hard fans. Welnu, met exclusieve inhoud, zowel nieuw als oud, is het veilig om te zeggen dat HBO Max een sterke kanshebber zal zijn in de streamingoorlogen! Hier zijn enkele van de beste shows (en films) die naar HBO Max komen.

14 Word weer verliefd op Yogi Bear en de rest van de personages in Jellystone

Volgens The Hollywood Reporter is de show Jellystone!, bevat Hanna-Barbera-personages, waaronder Yogi Bear, Boo-Boo, Augie Doggie, Doggie Daddy, Jabberjaw, Captain Caveman en een groot aantal anderen die in de stad Jellystone wonen, waar ze niet anders kunnen dan problemen voor elkaar maken.” Fans van klassieke Hanna-Barbera-tekenfilms die vroeger op Cartoon Network werden uitgezonden, zullen zeker luisteren naar deze mengelmoes van favoriete personages van fans.

13 De streaminggoden hebben overal de verse prins van Bel-Air-fans gezegend

We wilden al te lang programma's streamen die al lang niet meer in de lucht waren. Fans van The Fresh Prince of Bel-Air kunnen eindelijk genieten! Bijna dertig jaar later zal de geliefde klassieker eindelijk beschikbaar zijn om te streamen. HBO Max moet een fortuin hebben verdiend om exclusieve streamingrechten voor de show te hebben.

12 Riley, Huey en alle anderen zijn terug in de Boondocks Reboot

Op de lanceringsdag zijn alle vijfenvijftig originele afleveringen van The Boondocks beschikbaar om te streamen. Niet alleen dat, maar Aaron McGruder heeft ons ook gezegend met vierentwintig nieuwe afleveringen en een special van vijftig minuten. Met het recente overlijden van de iconische John Witherspoon vragen velen zich af hoe de rol van "Opa" zal worden uitgevoerd.

11 Studio Ghibli-films waar en wanneer je maar wilt

Alle anime-fans hebben iets spannends op je pad! Elke Studio Ghibli-film zal beschikbaar zijn om te streamen! Volgens IndieWire: "De deal markeert de eerste keer dat Studio Ghibli-films ooit in licentie zijn gegeven aan een streamingplatform." Klassiekers zoals My Neighbor Totoro en Howl's Moving Castle zullen exclusief beschikbaar zijn op HBO Max.

10 Lovecraft Country krijgt de Jordan Peele-behandeling

Lovecraft Country is gebaseerd op de gelijknamige roman. Er wordt niet veel gerapporteerd over de aankomende serie, behalve dat deze door Jordan Peele wordt geproduceerd. Het publiek mag horror verwachten die zich afspeelt in het Jim Crow-tijdperk. Als je een fan bent van Peele's eerdere werk, zoals Get Out and Us, zul je waarschijnlijk van deze show genieten.

9 Volg Ifemelu's reis van Nigeria naar Amerika in Americanah

In 2013 was het publiek opgetogen over de roman Americanah van auteur Chimamanda Ngozi Adichie. Het verhaal gaat over het leven van een jonge Nigeriaanse vrouw die naar de Verenigde Staten reist om te studeren. HBO Max heeft groen licht gegeven voor een miniserie gebaseerd op het boek en de uitvoerende macht geproduceerd door Lupita Nyong'o. Haar voormalige co-ster Danai Gurira zal de hoofdschrijver van de serie zijn.

8 Eerst was er Miami, nu is er Tokyo Vice

De bestverkochte memoires Tokyo Vice: An American Reporter on the Police Beat in Japan zal overal op televisieschermen tot leven komen. Het verhaal begint in het begin van de jaren 90 in Tokio, Japan. De Amerikaanse journalist Jake Adelstein wordt toegelaten tot de Tokyo Metropolitan Police Press Club. Hij behandelde twaalf jaar lang onderwerpen als moord, afpersing, de Yakuza en mensenhandel.

7 Het leven is na de oorlog anders in DMZ

Met het succes van Watchmen besloot HBO een nieuwe stripreeks een kans te geven. DMZ speelt zich af in New York na de Tweede Amerikaanse Burgeroorlog. Manhattan is de gedemilitariseerde zone tussen de Verenigde Staten van Amerika en de Vrije Staten van Amerika. Het is veilig om te zien hoe de serie het zal doen met Ava DuVernay aan het roer.

6 Layovers zijn een moordenaar in de stewardess

Velen kennen en houden van Kaley Cuoco van de hitshow The Big Bang Theory. Ze schakelt echter van genre over van komedie naar thriller door Cassandra Bowden te spelen in de nieuwe serie The Flight Attendant van het netwerk. Cuoco's personage is een stewardess die wakker wordt in Dubai met een kater… en een lijk naast haar.

5 UNpregnant onderzoekt de nasleep van een onverwachte zwangerschap

Er worden steeds meer films vooruitstrevend over bepaalde onderwerpen die door sommigen als 'taboe' worden beschouwd. De nog te verschijnen film UNpregnant richt zich op tienerzwangerschappen en abortus. Volgens Entertainment Weekly spelen "Haley Lu Richardson en Barbie Ferreira de hoofdrol als twee tieners die op roadtrip gaan naar New Mexico voor Richardsons personage [Veronica] om een beslissing te nemen over het beëindigen van haar zwangerschap voordat ze naar de universiteit gaat."

4 Issa Rae is terug met rap sht

Onzekere fans zullen verliefd worden op haar nieuwe show genaamd Rap Sht. De show is gericht op een vrouwelijke rapgroep uit Zuid-Florida die probeert groot te worden in de muziekindustrie. Met al het succes van Insecure was het slechts een kwestie van tijd voordat HBO Issa Rae nog een show zou geven.

3 Een trio van eerstejaarsstudenten die klaar zijn om gek te worden, wat kan er mis gaan?

Mindy Kaling heeft de nieuwe show College Girls gemaakt. Als je van het genre van de universiteitservaring houdt, staat je een traktatie te wachten. De komedie draait om drie eerstejaarsmeisjes op een universiteit in Vermont. Ik weet niet zeker hoeveel problemen je kunt krijgen in Vermont, maar we zullen snel ontdekken wanneer de show in première gaat.

2 On The Record is een krachtig verhaal temidden van de MeToo-beweging

Na het ontmaskeren van R. Kelly in de documentaire Surviving R. Kelly, komen de acties van een nieuw vermeend roofdier aan het licht. Drew Dixon beweerde in een interview met BuzzFeed News dat Russell Simmons haar seksueel heeft lastiggevallen tijdens haar tijd bij Def Jam Records. De pesterijen escaleerden en op een nacht in 1995 verkrachtte hij haar.

1 Hugh Grant heeft wat uit te leggen in deze psychologische thriller

Nicole Kidman schittert als een therapeut die alles heeft. Haar zoon gaat naar een elite privéschool en haar praktijk is sterk, net als haar huwelijk… of dat dacht ze tenminste. In de weken voordat haar eerste boek wordt gepubliceerd, wordt haar schijnbaar liefhebbende echtgenoot vermist en laat haar alles in twijfel trekken.

Aanbevolen: