Hier is alles wat u moet weten over HBO Max-films en -shows

Inhoudsopgave:

Hier is alles wat u moet weten over HBO Max-films en -shows
Hier is alles wat u moet weten over HBO Max-films en -shows
Anonim

Met het groeiende belang van online streaming, was het slechts een kwestie van tijd voordat HBO uitrolde met een dienst die kan concurreren met streaminggigant Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Apple TV+ en relatieve nieuwkomer Disney+. En hoewel HBO al jaren HBO Go aanbiedt, dacht het bedrijf dat het dit zou opvoeren door HBO Max te lanceren, een streamingdienst die geweldige shows belooft om te bingewatchen en meer. Hier zijn enkele details over de nieuwste dienst van HBO.

Een HBO Max-presentatie
Een HBO Max-presentatie

Wat u moet weten over HBO Max om aan de slag te gaan

Als je de service wilt proberen, kun je een gratis proefperiode van zeven dagen starten door je te registreren op de HBO Max-website. Na de proefperiode wordt er $ 14,99 per maand in rekening gebracht als u ervoor kiest om de service te blijven gebruiken.

Aan de andere kant kun je HBO Max zonder extra kosten gaan gebruiken als je al een HBO- of HBO NOW-abonnee bent. Daarnaast is de dienst ook gratis voor klanten van Flex en Xfinity X1. In een persverklaring zei Rich Warren, president van WarnerMedia Distribution: "We zijn verheugd om de opwinding van de lancering van vandaag af te sluiten door Comcast's Xfinity toe te voegen aan onze lijst van distributeurs die nu HBO Max aan hun klanten aanbieden."

Zodra je je hebt geabonneerd, zul je ook blij zijn te weten dat HBO Max wordt geleverd met functies zoals profielen voor meerdere gebruikers en ouderlijk toezicht. Daarom is het gemakkelijk om de weergave aan te passen voor elke gebruiker van elke leeftijd.

De films en shows die je daar nu kunt bekijken

Bij de lancering werden verschillende hitfilms en tv-shows onmiddellijk beschikbaar gemaakt op HBO Max. Sommige shows die je nu zult vinden, bevatten een bibliotheek met Friends-afleveringen, samen met shows zoals The Alienist, The Big Bang Theory, The Fresh Prince of Bel-Air, The O. C., Pretty Little Liars, Anthony Bourdain: Parts Unknown en meer.

Afgezien hiervan zijn er ook verschillende HBO-favorieten direct beschikbaar. Deze omvatten Big Little Lies, Sex and the City, The Sopranos, Game of Thrones, Veep, Westworld, Succession, Curb Your Enthusiasm, The Wire en vele anderen.

Wat betreft films, je kunt je verheugen op het onmiddellijk bekijken van alle films uit de Harry Potter-franchise. Daarnaast zijn er nog andere films beschikbaar, waaronder A Star is Born, Crazy Rich Asians, Jaws, Moulin Rouge!, Teen Witch, Aquaman, Joker, Anastasia, de Lego-films, The Lord of the Rings-trilogie, de American Pie-films en de Buitenaardse franchise. Tegelijkertijd zijn klassieke films zoals The Wizard of Oz, Citizen Kane en Casablanca ook beschikbaar voor streaming bij de lancering.

Verschillende originele films en shows zijn ook beschikbaar bij de lancering

Een foto genomen uit The Not Too Late Show met Elmo
Een foto genomen uit The Not Too Late Show met Elmo

"Het is opwindend om de lancering van HBO Max te naderen, zodat we eindelijk de eerste golf van inhoud kunnen delen die onze teams hebben ontwikkeld in samenwerking met een groep ongeëvenaarde makers", HBO Max Hoofd van originele inhoud, Sarah Aubrey, uitgelegd in een verklaring. "De originelen die bij de lancering beschikbaar zijn, vertegenwoordigt een breed scala aan unieke stemmen die symbolisch zijn voor de kwaliteit en reikwijdte van onze programmering die nog moet komen."

Sommige shows die bij de lancering beschikbaar zijn, zijn de serie Love Life, met in de hoofdrol de voor een Oscar genomineerde Anna Kendrick en The Not Too Late Show With Elmo, waar ieders favoriete harige rode monster mensen als Blake Lively, Jimmy Fallon en The zou interviewen. Jonas Brothers. Ondertussen zal The Flight Attendant, met in de hoofdrol Kaley Cuoco, naar verwachting binnenkort in première gaan, samen met de langverwachte reünie van de Friends-cast.

Al het andere komt eraan op HBO Max

Volgens een persbericht van WarnerMedia Group zijn binnenkort ook eerdere hitshows als The West Wing en Gossip Girl te zien op HBO Max. Ondertussen zal het ook alle 23 seizoenen van South Park bevatten, evenals de drie komende seizoenen.

Wat betreft films, de films die tijdens het eerste jaar van lancering op HBO Max zullen worden vertoond, zijn onder meer When Harry Met Sally, de Lethal Weapon-films, V for Vendetta, The Matrix, Monsters Vs. Buitenaardse wezens en de Goonies. Bovendien zei het bedrijf dat het ook "elke bioscooprelease van Batman en Superman van de afgelopen 40 jaar zal uitbrengen, samen met elke DC-film van het afgelopen decennium, inclusief Wonder Woman en Justice League."

HBO Max klaar om de Zack Snyder Cut van Justice League uit te brengen

De Snyder Cut van de film beleeft zijn exclusieve wereldpremière op HBO Max in 2021. In een persverklaring merkten Warner Media Entertainment en Direct-To-Consumer-voorzitter Robert Greenblatt op: Sinds ik hier 14 maanden geleden ben, het gezang van ReleaseTheSnyderCut was een dagelijkse drumbeat in onze kantoren en inboxen. Nou, de fans hebben erom gevraagd en we zijn verheugd om eindelijk te leveren. Aan het eind van de dag draait het echt allemaal om hen en we zijn meer dan opgewonden om Zacks ultieme visie voor deze film in 2021 te kunnen uitbrengen.”

Na de lancering belooft HBO Max dat 10.000 uur aan streaming content direct beschikbaar zal zijn.

Aanbevolen: