De beste tv-programma's komen in mei 2020 naar Netflix

Inhoudsopgave:

De beste tv-programma's komen in mei 2020 naar Netflix
De beste tv-programma's komen in mei 2020 naar Netflix
Anonim

Televisie bestaat nu in een tijd waarin streamingdiensten niet langer de uitzondering zijn, maar eerder de norm. Netflix heeft geholpen deze nieuwe trend in te luiden en hoewel er in de loop der jaren tal van waardige streaming-concurrenten zijn langsgekomen, wordt Netflix in veel opzichten nog steeds gezien als de leider. Netflix heeft niet alleen een indrukwekkende verzameling aangekochte programma's, maar ze hebben ook de grootste bibliotheek met originele inhoud.

Netflix heeft met elk genre een grote indruk gemaakt, maar ze bevinden zich nu op een punt waar ze zoveel inhoud opleveren dat het gemakkelijk kan zijn om in de shuffle te verdwalen en opwindende nieuwkomers te missen. Mei markeert een grote tijd voor Netflix en er zijn enkele serieuze zware hitters die die maand aan de bibliotheek van de service worden toegevoegd. Het is een van de spannendste maanden voor Netflix.

15 Space Force is de nieuwste van Greg Daniels

Afbeelding
Afbeelding

Greg Daniels is een van de grootste namen in comedy en hij is verantwoordelijk voor invloedrijke sitcoms als The Office, Parks and Recreation en The Good Place. Space Force, zijn nieuwe komedie voor Netflix, herenigt Daniels met Steve Carell. De serie neemt de natuurlijke flair van Daniels voor komedies op de werkplek en verenigt deze met de nieuwe ruimtemachttak van de overheid.

14 Hollywood is Ryan Murphy's kijk op de gouden eeuw van beroemdheden

Afbeelding
Afbeelding

Ryan Murphy is verantwoordelijk voor enkele van de meest populaire series die momenteel op televisie te zien zijn, zoals American Horror Story en Pose. Zijn nieuwste serie, Hollywood, is Murphy's eerbetoon aan het begin van het grote tijdperk voor de filmindustrie. Murphy past echter een revisionistische kijk op de geschiedenis toe, aangezien het kijkt naar de underdogs uit deze periode terwijl ze zich vermengen met echte cijfers.

13 Dead To Me seizoen 2 verdiept de emotionele mysteries van de show

Afbeelding
Afbeelding

Dead to Me is een zeer duistere komedie die draait om de gecompliceerde aard van waarheid en relaties. De serie pakt moord, depressie en zeer zwaar terrein aan, maar de magnetische uitvoeringen en chemie tussen Christina Applegate en Linda Cardellini zijn genoeg reden om deze show te bekijken. Seizoen 2 van het programma duwt hun relatie alleen maar naar een meer complexe plek.

12 The Eddy neemt Damien Chazelle mee terug naar zijn muzikale roots

Afbeelding
Afbeelding

Filmmaker Damien Chazelle's carrière omvat langzaam meer ambitieuze plaatsen zoals de ruimte, maar zijn grootste liefde is altijd muziek geweest. The Eddy keert terug naar die plek en vertelt een serieus verhaal over de strijd van een eigenaar van een jazzclub in Parijs. Andre Holland leidt de cast en het raakt een heel andere kant van het muziekgenre.

11 She-Ra And The Princesses Of Power Seizoen 5 herdefinieert een klassieker

Afbeelding
Afbeelding

Het eigendom van She-Ra heeft niet altijd hetzelfde niveau van bijval gekregen als haar tegenhanger, He-Man, maar de moderne Netflix-serie van het personage heeft het personage op zeer opwindende manieren opnieuw uitgevonden. De She-Ra-tekenfilm combineert spannende actie met eerlijke coming of age-verhalen en maakt van dit fantasieverhaal iets dat verrassend herkenbaar is.

10 Bordertown seizoen 3 onthult een gevaarlijk web van misdaad

Afbeelding
Afbeelding

Bordertown is een Fins misdaaddrama dat opereert met zo'n donkere en ruige esthetiek. Een bekwame rechercheur neemt een schijnbaar gemakkelijke klus aan, zodat hij beter contact kan maken met zijn familie, maar wanneer een reeks moorden plaatsvindt, wordt hij naar een zeer donkere plaats getrokken. Elk seizoen van Bordertown gaat naar meer verontrustend gebied, omdat dit zijn tol van hem eist.

9 Dorohedoro is een wilde nieuwe anime die zich afspeelt in een surrealistische wereld van misdaad

Afbeelding
Afbeelding

Netflix heeft een goede reputatie opgebouwd met de anime-serie die het in zijn bibliotheek heeft opgenomen. Sommige van deze aanwinsten zijn voor nieuwkomers in het genre, maar Dorohedoro is intens spul. Het bevat een wereld vol criminelen die allemaal mysterieuze krachten hebben en absurde maskers dragen. Er wordt een ingewikkeld spel gespeeld tussen deze vele criminele organisaties terwijl de zoektocht naar een verloren identiteit uit de hand loopt.

8 Into The Night is een frisse, slimme kijk op het einde der dagen

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel creatieve apocalypsverhalen die een persoonlijke blik hebben geworpen op het einde van de wereld. Into the Night onderscheidt zich van de massa omdat het een spannend mysterie vertelt waarin zonlicht de moordenaar is en een vliegtuig vol overlevenden in het donker moet blijven en naar antwoorden op dit alles moet zoeken.

7 White Lines is een thriller die op familie neerkomt

Afbeelding
Afbeelding

White Lines is een nieuwe serie op Netflix die de glitter en glamour van een plek als Ibiza combineert met een spannend mysterie. De serie is afkomstig van Alex Pina, de maker van Money Heist, en draait om een broer die op zoek is naar zijn zus die vermist werd op Ibiza, maar ontdekt nog veel meer.

6 Riverdale seizoen 4 is de gekste ooit

Afbeelding
Afbeelding

Het publiek was sceptisch toen een gemoderniseerde en sexy versie van Archie in productie werd genomen bij CW, maar Riverdale is uitgegroeid tot een van de grootste hits van het netwerk en een cultureel fenomeen. Het nieuwste seizoen van Riverdale voegt zich nu bij Netflix en het neemt de grootste schommelingen tot nu toe omdat het de dood van een van zijn centrale personages plaagt.

5 The Flash Seizoen 6 brengt de stripheld naar nieuwe hoogten

Afbeelding
Afbeelding

De huidige televisiebewerking van The Flash heeft veel mijlpalen bereikt voor een superheldenserie en hoewel de show in de loop der jaren met ernstige groeipijnen te maken heeft gehad, probeert hij altijd van zijn fouten te leren. Seizoen 6 van The Flash vindt een geweldige structuur voor het vertellen van verhalen, aangezien verschillende bogen het jaar vormen in plaats van één grote. Bovendien is de aflevering Crisis on Infinite Earths een echt hoogtepunt.

4 Workin' Moms seizoen 4 heeft meer sterke vrouwelijke lachers

Afbeelding
Afbeelding

Workin' Moms, een komedie die uit Canada komt, is een tijdje onder de radar gebleven, maar met het succes van andere Canadese exportproducten zoals Schitt's Creek heeft de serie een nieuw leven gekregen. De slimme komedie draait om een groep moeders die vermagerd zijn tussen hun vele verplichtingen in het leven, maar het schrijven gaat naar een aantal verrassende en vooruitstrevende plaatsen.

3 Charmed seizoen 2 duwt de verse heksen om te groeien

Afbeelding
Afbeelding

De originele Charmed was een guilty pleasure op de WB, maar deze moderne reboot van de serie voegt net genoeg ernst toe aan het drama om een leuke balans te vinden voor de bovennatuurlijke serie. Charmed kijkt naar een trio heksen terwijl ze groeien om hun magische krachten beter te begrijpen en aan te scherpen. Het is een leuke kijk op heksen.

2 Inhuman Resources vertelt een bedrijfssamenzwering

Afbeelding
Afbeelding

Inhuman Resources is een Spaanse serie die een boeiend mysterie vertelt dat uitmondt in een enorme samenzwering. Een man die pech heeft, solliciteert naar een aantrekkelijke baan, maar wanneer hij dieper in het bedrijf komt, begint hij te beseffen dat hij een pion is in iets veel groters en dat zijn nieuwe baan letterlijk de dood van hem kan betekenen.

1 Valeria is een leuk verhaal over zelfontdekking

Afbeelding
Afbeelding

Valeria is gebaseerd op de populaire romans van Elisabet Benavent en is bijna een Spaanse versie van Bridget Jones's Diary. Het titulaire personage van de serie bevindt zich op een kruispunt wanneer ze zowel romantische als creatieve wegversperringen tegenkomt, dus wendt ze zich tot haar trio vrienden voor ondersteuning, terwijl ze allemaal meer over zichzelf leren tijdens het proces.

Aanbevolen: