Deze Marvel-producties komen eind 2022 naar Disney+

Inhoudsopgave:

Deze Marvel-producties komen eind 2022 naar Disney+
Deze Marvel-producties komen eind 2022 naar Disney+
Anonim

Disney+ gelanceerd eind 2019. In de afgelopen twee en een half jaar heeft de streamingdienst niet alleen de beschikbaarheid van al zijn populaire films en tv-shows aangeboden, maar heeft heeft ook zijn eigen originele serie gemaakt die alleen beschikbaar is om te bekijken als je een account hebt. In die tijd is het uitgegroeid tot een van de meest populaire streamingdiensten in de game.

Vanaf het Marvel Cinematic Universe Phase Four maakten fans kennis met shows als WandaVision, Loki en The Falcon and the Winter Soldier. Vorig jaar hebben deze shows de weg vrijgemaakt voor het uitbrengen van meer originele series. Terwijl Phase Four nog een jaar of twee doorgaat, zijn hier zeven Marvel-producties die eind 2022 beschikbaar zullen zijn om te streamen.

8 Oscar Isaac's 'Moon Knight' is volledig uitgezonden seizoen één

De meest recente televisieserie die op Disney+ is verschenen, is de fantasierijke, actievolle avonturenshow Moon Knight. Oscar Isaac werd ingehuurd als het hoofdpersonage, evenals de producent voor alle zes afleveringen van seizoen één, die nu beschikbaar zijn om op de service te streamen. Isaac kwam in deze productie die al bekend was bij Disney, toen hij piloot Poe Dameron speelde in het Star Wars universum en een personage zal inspreken in het komende vervolg op Spider-Man: Into the Spiderverse.

7 'Wat als…?' Bereidt zich voor om seizoen twee uit te brengen

In 2021 bood de Disney-streamingservice zijn eerste populaire animatieserie aan die alleen door accountleden kon worden bekeken. Wat als…? zond de eerste aflevering van seizoen één in augustus vorig jaar uit en deelde alternatieve eindes met onze geliefde Marvel-verhalen en -personages door te vragen: wat als een keuze anders werd gemaakt? Deze show bevatte verschillende originele acteurs die hun geanimeerde karakters inspraken, en fans zijn verheugd om voor het einde van dit jaar een tweede seizoen te krijgen.

6 'Mevr. Marvel' zal in juni verschijnen

Mej. Marvel wordt de volgende MCU-televisieshow die dit jaar op het scherm verschijnt. In deze serie speelt de jonge actrice Iman Vellani als Kamala Khan, ook bekend als mevrouw Marvel. De miniserie zal gevuld zijn met actie, avontuur en komedie terwijl Kamala van worsteling om op school en met haar familie te passen een echte superheld wordt, net als degenen die ze opgroeide met bewondering. Met haar verbeeldingskracht is ze klaar om het hoofd te bieden aan het kwaad dat op haar pad komt.

5 We zullen veel beroemde gezichten zien in 'She-Hulk: Attorney At Law'

In augustus van dit jaar zullen Marvel-fans officieel kennis maken met de She-Hulk zelf, Jennifer W alters. In She-Hulk: Attorney at Law speelt niet alleen Tatiana Maslany de hoofdrol, maar ook andere grote namen zoals Jameela Jamil, Mark Ruffalo en Renee Elise Goldsberry. Deze MCU-serie zal een oorsprongsverhaal zijn over hoe Jennifer W alters de lady hulk werd, de manieren waarop ze haar nieuwe vaardigheden probeert te beheersen en hoe ze zich daardoor niet laat weerhouden van het werk waar ze van houdt.

4 'I Am Groot' wordt een animatieserie

Hoewel het officieel nog geen uitzenddatum heeft vrijgegeven, is bevestigd dat I Am Groot in 2022 beschikbaar zal zijn voor streaming. Vin Diesel komt terug om zijn geliefde personage Groot in te spreken en zal worden vergezeld door andere acteurs en actrices uit het Marvel Cinematic Universe. Deze serie zal volledig geanimeerd zijn en fans hopen dat het meer achtergrondverhaal zal onthullen voor deze behulpzame boomvriend.

3 Marvel-fans krijgen dit jaar een Halloween-special

Een televisieserie waar we nog niet veel informatie over hebben, is de Halloween-special die in oktober uitkomt. De producers hebben nog niet eens een werktitel uitgebracht, maar wat we wel weten is dat Michael Giacchino de regisseur is. Hij werkt al jaren met Disney samen en componeert muziek voor een aantal van hun videogames, evenals soundtracks voor enkele van de meest populaire Disneyland-attracties. We hopen meer details te krijgen naarmate we dichter bij de vakantie komen.

2 'The Guardians Of The Galaxy Holiday Special' verschijnt in december

Het Marvel Cinematic Universe krijgt dit jaar een kerst-tv-special! In december wordt Guardians of the Galaxy Holiday Special uitgezonden op Disney+, zodat alle leden ze kunnen bekijken. James Gunn, die betrokken was bij de vorige Guardians of the Galaxy-films, is de belangrijkste maker, schrijver, producent en regisseur van deze special. Alle originele acteurs uit de GatG-franchise zullen hun rol opnieuw opnemen terwijl ze samen door een kerstavontuur gaan.

1 Hoe fans denken over Marvel Phase Four

Fans gaan een wilde rit maken met Marvel Phase Four, dat is zeker. Velen anticiperen op grote verhaallijnen en emoties om te ontrafelen. Sommige fans hebben zelfs opgemerkt hoeveel van Phase Four begint met depressieve leads. We kunnen aannemen dat de rest van Fase Vier net zo episch zal zijn als wat al is uitgebracht.