Wat fans niet weten over Terry Jeffords uit Brooklyn Nine-Nine

Inhoudsopgave:

Wat fans niet weten over Terry Jeffords uit Brooklyn Nine-Nine
Wat fans niet weten over Terry Jeffords uit Brooklyn Nine-Nine
Anonim

Terry houdt van yoghurt. Iedereen begroet Terry Jeffords (Terry Crews), mama kip voor de rechercheurs van het politiebureau en de eerste die "Nine-Nine" scant. Een deel van de aantrekkingskracht van Brooklyn Nine-Nine, de voormalige FOX-sitcom nu op NBC, is de sympathieke ensemble-cast. In de show spelen Andy Samberg, Andre Braugher, Melissa Fumero, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Stephanie Beatriz en Chelsea Peretti. De chemie van Terry Crews met iedereen is veelzijdig, variërend van disciplinaire of emotionele steun tot geseksualiseerd objecthoest Gina Linetti hoestof rolmodel. Alle lopende Terry-gags zijn goud.

Terry is de lijm voor het negenennegentigste district. Hij is een toegewijde echtgenoot voor Sharon en vader van drie meisjes, vanaf seizoen zeven. In het eerste seizoen worstelt Jeffords om weer aan het werk te gaan na de geboorte van zijn tweelingdochters, Cagney en Lacey. Zes seizoenen lang was Jeffords de bretel-sportsergeant van de ploeg, voordat hij promoveerde tot luitenant.

Lees verder voor 15 dingen die fans niet weten over Terry Jeffords uit Brooklyn Nine-Nine.

15 Na een moeilijke jeugd werd Terry politieagent

Terry worstelt met de ploeg
Terry worstelt met de ploeg

Door Brooklyn Nine-Nine krijgt het publiek een kijkje in Terry's uitdagende jeugd, waar hij werd gepest door zijn leeftijdsgenoten vanwege zijn gewicht en een wrede vader. Hij beschouwde politieagenten als helden nadat iemand een groep vijandige klasgenoten had weggereden. Hij worstelde jarenlang met zijn maat en collega's noemden hem ook uitschelden.

14 Sergeant Jeffords begon bij The Nine-Nine in 2005

Jeffords berispt de rechercheurs
Jeffords berispt de rechercheurs

De serie begon in 2013, toen Raymond Holt (Braugher) de rol van kapitein overnam op het negenennegentigste district, en alle andere rechercheurs een tijdje samenwerkten. Terry Jeffords (Crews) kwam in 2005 bij het bureau als Senior Detective, wat nu Jake's baan is, en bracht daar het grootste deel van zijn carrière door.

13 Hij was een linebacker aan de Universiteit van Syracuse

Terry v alt in slaap tijdens pull-ups
Terry v alt in slaap tijdens pull-ups

Terry pronkt graag met zijn kracht… nou ja, meer zijn spieren en geniet ervan zijn pik te laten dansen. In zijn studententijd had zijn lichaamskracht een meer functioneel doel, toen hij voor de Syracuse University in de staat New York speelde als linebacker, met een atletiekbeurs die zijn carrière een kickstart gaf.

12 Terry praat in de derde persoon bij het beschrijven van zijn emoties

Holt scheldt Terry uit
Holt scheldt Terry uit

De meeste fans weten dat Terry graag naar zichzelf verwijst in de derde persoon, wat een groot probleem veroorzaakte met een vrouwelijke collega genaamd Terry, die zich niet bewust was van zijn gewoonte. Wat veel kijkers onopgemerkt blijven, is dat Terry in de derde persoon met Terry praat wanneer het onderwerp zijn emoties zijn, als een manier om zich los te maken. Eenmaal gerealiseerd, kan het niet ongezien zijn.

11 Hij verschijnt in alle afleveringen behalve twee

Jeffords in de bewijskamer
Jeffords in de bewijskamer

De bende heeft hun sergeant nodig. Hun trotse mama kip. Dat is de reden waarom mede-ster Terry Crews slechts twee afleveringen heeft gemist door de serie 143 afleveringen over zeven seizoenen. De afleveringen die Terry Jeffords niet bevatten, richten zich meestal op de hoofdverhaallijn van Jake en Holt, zoals in de première van seizoen vier, "Coral Palms Part 1" en "The Box".

10 Naast gewichtheffen houdt Terry van kunst

Sergeant Jeffords houdt papieren vliegtuigjes vast
Sergeant Jeffords houdt papieren vliegtuigjes vast

Terry bevat meerdere facetten, van een voormalig voetballer, echtgenoot en vader tot een Japanse uitwisselingsstudent en artiest. In Brooklyn v alt Nine-Nine Terry in voor een van de zieke tekenaars en benadrukt hij zijn vermogen om portretten te tekenen. Hij schenkt Holt een olieverfschilderij en schrijft zijn dochters een verha altje voor het slapengaan, met de detectives in de hoofdrol.

9 Terry is linkshandig

Jeffords houdt DC Parlov's Skyfire-serie
Jeffords houdt DC Parlov's Skyfire-serie

Elke keer dat Terry naar zijn pistool reikt, vliegt zijn linkerhand naar de holster. Op verschillende punten in de show tekent Terry, gebruikt hij een schroevendraaier en eet hij zijn yoghurt op, allemaal met zijn linkerhand. Het v alt het meest op wanneer zijn literaire held, auteur van de Skyfire Chronicles, D. C. Parlov, naar het station komt en Terry zijn boek de hele aflevering draagt.

8 Frasier en Grey's Anatomy zijn de favoriete series van de sergeant

Terry vermomd als standbeeld voor de overval
Terry vermomd als standbeeld voor de overval

Terry Jeffords is een vriendelijke reus, een thema door heel Brooklyn Nine-Nine. Ondanks het enorme aantal ramen dat hij in de wijk heeft verbrijzeld, houdt hij van Griekse yoghurt met een scheutje honing, het nemen van bubbelbaden en opkrullen met zijn favoriete programma's, waaronder Cheers-spin-off, sitcom Frasier en langlopende medische procedure, Grey's Anatomie.

7 Hij houdt van buitenlandse films

Terry aan zijn bureau
Terry aan zijn bureau

Terry heeft lagen. Terry onthulde op een avond voor zichzelf; hij houdt ervan om achterover te leunen met buitenlandse films. Zijn favoriet is "Breathless", en beschouwt het als de film van Francois Truffaut, aangezien hij de schrijver was. Hij maakt op het feest van kapitein Holt ruzie met iemand die denkt dat het de film van Jean-Luc Godard is.

6 Hij begon zijn carrière in het 18e district als een beat-agent

Trudy Judy en Jeffords in een steegje
Trudy Judy en Jeffords in een steegje

Terry Jeffords begon zijn carrière als politieagent begin jaren negentig in het achttiende district. Daar irriteerden zijn collega's hem en noemden hem wrede namen omdat hij te zwaar was, wat zijn fitnesscompensatie verklaart, zoals fans luitenant Terry Jeffords kennen. Zijn badgenummer is 384.

5 Terry heeft een voedselverslaving

Terry in dik pak
Terry in dik pak

Het onderwerp van Terry's voedselverslaving komt terug in de seizoenen van Brooklyn Nine-Nine, zoals in seizoen één, aflevering zeven, "48 Hours", biedt Terry Amy (Fumero) een t-shirt aan, van wat hij noemt zijn "dikke fase", die een racistische ondertoon heeft. In seizoen drie eet hij zijn gewicht op in chocoladenibs van Charles (Lo Truglio) en worstelt hij om van de gewoonte af te komen.

4 Terry diende als rechercheur in het 65e district

Jake en Terry onderzoeken
Jake en Terry onderzoeken

In 1995 werd Terry Jeffords, na te hebben gewerkt als beat-agent in het 18e district, gepromoveerd tot rechercheur en overgeplaatst naar het vijfenzestigste district. Helaas ging zijn eerste zaak niet goed, en "Terry Kitties", toont een jarenlange grap van zijn oude eenheid.

3 Terry houdt van yoghurt komt voort uit bemanningen die het op de set eten

Terry houdt van yoghurt
Terry houdt van yoghurt

In de eerste afleveringen van Brooklyn Nine-Nine-makers merkten Dan Goor en Mike Schur dat Terry Crews veel yoghurt at en besloten ze een paar regels in de show te schrijven. Het stukje "Terry houdt van yoghurt" verschijnt één tot vijf keer per seizoen.

2 The Lieutenant Sports Five Medals and Service Awards

Rosa Diaz en Terry Jeffords in volledig uniform
Rosa Diaz en Terry Jeffords in volledig uniform

Terry verschijnt niet vaak in volledig uniform tijdens de serie, maar zijn medailles voor reverssporten en serviceonderscheidingen, waaronder American Flag Breast Bar, World Trade Center Breast Bar, NYPD Commendation of Commendation-Integrity, NYPD Unit Citaat, NYPD Vuurwapenvaardigheidsbalk.

1 Terry Jeffords is INFJ op de schaal van Myers-Briggs

Amy staart terwijl Terry trainingsscenario's naspeelt
Amy staart terwijl Terry trainingsscenario's naspeelt

Terry is gevoelig en attent. Hij is de go-to in de ploeg voor emotionele steun. Van de zestien categorieën op de Myers-Briggs Persoonlijkheidstype-indicator is Terry Jeffords een INFJ (introvert, intuïtief, voelend en oordelend).

Aanbevolen: