Waarom Matthew Perry seizoen 3 van 'Friends' misschien opnieuw wil doen

Inhoudsopgave:

Waarom Matthew Perry seizoen 3 van 'Friends' misschien opnieuw wil doen
Waarom Matthew Perry seizoen 3 van 'Friends' misschien opnieuw wil doen
Anonim

Friends is zonder twijfel een van de grootste sitcoms die ooit op onze televisieschermen te zien was! Na het einde in 2004 hebben fans van de show opgeroepen tot een reünie-aflevering of -film, en hoewel de cast hun rollen niet opnieuw heeft gespeeld, hebben ze elkaar afgelopen mei allemaal voor het eerst ontmoet en wat waarschijnlijk de laatste zal zijn, Vriendenreünie.

Tijdens de opnames onthulde Matthew Perry nogal wat informatie over zijn tijd in de show. Terwijl fans wisten dat hij leed tijdens de eerdere seizoenen, dacht Perry eigenlijk dat hij zou sterven tijdens het filmen.

Het is geen geheim dat Perry tijdens de show worstelde met problemen met middelenmisbruik, maar het lijkt erop dat de dingen veel erger waren dan hij leidde, vooral als het ging om seizoen 3, waardoor de acteur wenste dat hij dat kon doe het opnieuw. Dus, wat ging er echt mis? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 29 juni 2021, door Michael Chaar: Na zijn jetski-ongeluk in 1997 ontwikkelde Matthew Perry een afhankelijkheid van pijnstillers, waardoor hij uiteindelijk op een neerwaartse spiraal, zo erg dat hij zou willen dat hij seizoen 3 van Friends opnieuw kon doen. Tijdens de reüniespecial vorige maand gaf Perry toe dat hij last had van enorme angst als het erop aankwam dat hij zijn grappen moest landen. Als het studiopubliek niet lachte, zou Matthew Perry "in paniek raken", een detail waarvan zijn eigen co-sterren niet eens wisten. Gelukkig voor Perry doet hij het vandaag geweldig en heeft hij zelfs zijn eigen reeks Friends-merchandise te koop, allemaal enkele van de meest iconische citaten van Chandler Bing.

9 Matthew Perry kreeg een jetski-ongeluk

Matthew Perry kreeg een jetski-ongeluk en daardoor raakte hij afhankelijk van pijnstillers. Als mensen zulke pijnlijke verwondingen oplopen, is het normaal dat ze medicijnen krijgen die hun pijn kunnen verlichten.

Helaas is dit ook een gemakkelijke weg naar de wereld van verslaving. Tal van andere beroemdheden in de wereld van acteren, zingen, muziek en modellenwerk hebben toegegeven dat ze worstelen met verslavingen die op vergelijkbare manieren zijn begonnen.

8 Zijn verslaving veroorzaakte zijn extreem gewichtsverlies

In seizoen 3 van Friends was Matthew Perry zichtbaar dunner dan ooit tevoren. Hij was bijna onherkenbaar omdat hij zo mager was! Zijn kleding hing super los van zijn lichaam en hij vulde zijn overhemden of broeken niet op de best mogelijke manier.

Zijn gewichtsverlies was erg merkbaar voor fans van Friends, die zijn uiterlijk van seizoen 3 konden vergelijken met zijn uiterlijk uit seizoen 1 en 2. Matthew Perry zag er ongezond ondergewicht uit en het bracht zijn fans veel opluchting toen ze zagen dat zijn gewicht weer normaal begon te worden.

7 Jennifer Aniston bood aan om hem te helpen weer aan te komen

Naar verluidt bood Jennifer Aniston aan om Matthew Perry te helpen met zijn gewichtsproblemen tijdens seizoen 3 van de show. Jennifer Aniston is zo'n lieve en zorgzame vrouw, dus het verbaast ons helemaal niet dat ze haar costar wilde helpen met zo'n publieke strijd.

Ze kwam altijd over als attent en attent. Jennifer Aniston werd uiteindelijk de grootste ster die uit Friends kwam met het grootste vermogen onder het stel en een lange lijst met geweldige films onder haar riem.

6 Matthew Perry's ogen zagen er vreemd uit tijdens seizoen 3

Een andere reden waarom we denken dat Matthew Perry seizoen 3 van de show zou willen herfilmen, is het feit dat zijn ogen in veel afleveringen van het seizoen veel groter leken dan normaal.

Matthew Perry is een aantrekkelijke heer en als hij het derde seizoen op zijn best zou kunnen herfilmen, zou hij dat waarschijnlijk enorm waarderen.

5 Matthew Perry herinnert zich bepaalde afleveringen en scènes niet

Volgens Huffington Post herinnert Matthew Perry zich niet dat hij seizoen 3 tot 6 heeft gefilmd. Toen hem werd gevraagd welke aflevering van Friends zijn minst favoriete aflevering was, kon hij geen fatsoenlijk antwoord geven, omdat hij dat niet doet onthoud veel van de gefilmde scènes.

Hij antwoordde door te zeggen: "Oh mijn god. Ik denk dat het antwoord is dat ik me er geen drie jaar van herinner. Dus geen van die!" zei hij.

4 Matthew Perry was er een tijdje "buiten"

In een super eerlijk en openhartig interview met de BBC beweerde Matthew Perry dat hij er nogal "buiten" was tijdens het filmen van bepaalde afleveringen van Friends, maar het lijkt erop dat het seizoenen duurde!

De acteur onthulde dat hij niet in de beste vorm was van seizoen 3 tot 6, en vergat een heleboel afleveringen en scènes die de cast in deze periode deed. Als Matthew Perry seizoen 3 van de show opnieuw zou kunnen filmen, zijn we er zeker van dat hij ervoor zou zorgen dat hij er niet voor de camera's uit zou komen.

3 Hij zou komen opdagen om een kater te maken

Nadat de show was afgelopen, gaf Matthew Perry toe dat hij wat problemen had met het verschijnen op de set-kater. De acteur besprak zijn tijd in de show en hoewel het leek alsof hij "alles had", ervoer hij het eigenlijk als een "zeer eenzame tijd".

Matthew was pas 26 jaar oud tijdens de opnames van het 3e seizoen. Hij zei dat het vinden van herstel binnen de ontberingen van zijn alcoholisme hem een beter persoon heeft gemaakt omdat hij er voor andere mensen kan zijn.

2 Matthew Perry nam deel aan een 28-daags revalidatieprogramma

Nadat het derde seizoen van Friends was uitgezonden, begon Matthew Perry in 1997 aan een 28-daags revalidatieprogramma vanwege zijn Vicodin-verslaving.

Hij werd geciteerd als te zeggen "meestal gewoon om niet zoveel te drinken als ik" in een interview met Larry King. Hij was open en eerlijk over wat hij doormaakte tijdens zijn interview.

1 Hij was buitengewoon hard voor zichzelf

Tijdens zijn tijd in de show worstelde Matthew Perry niet alleen met middelenmisbruik, maar de acteur onthulde ook dat hij erg hard voor zichzelf was.

Tijdens de 2 uur durende Friends-reüniespecial, onthulde Perry dat hij ook te maken had met onrust als het ging om het live studiopubliek.

Als het ging om grappen maken, maakte de acteur duidelijk dat hij "in paniek zou raken" als het publiek niet zou lachen om iets dat hij zei, waardoor hij zich hyperbewust was van zijn komische vaardigheden. Dit was de eerste keer dat een van de andere 5 castleden hem hoorde uitdrukken hoe angstig hij was toen hij probeerde het 'grappige' personage te zijn.

Aanbevolen: