Dit is waarom RHOBH Star Crystal Minkoff volgend seizoen misschien niet terugkeert naar de show

Inhoudsopgave:

Dit is waarom RHOBH Star Crystal Minkoff volgend seizoen misschien niet terugkeert naar de show
Dit is waarom RHOBH Star Crystal Minkoff volgend seizoen misschien niet terugkeert naar de show
Anonim

Crystal Minkoff sloot zich aan bij de Real Housewives van Beverly Hills voor seizoen 11. Een seizoen dat gevuld was met behoorlijk wat drama en vetes, waaronder zelfs Minkoff zelf. Ze kwam terug voor seizoen 12, dat fans nog niet heeft teleurgesteld met net zoveel drama als het vorige seizoen. Minkoff is de eerste Aziatisch-Amerikaanse huisvrouw op de RHOBH.

Crystal Minkoff trad toe tot de RHOBH-cast voor seizoen 11

Minkoff voegde zich bij de cast nadat Denise Richards na seizoen 10 was vertrokken. Voorafgaand aan de show was Kathy Hilton de enige castgenoot die ze van RHOBH kende. Minkoff en Hilton zijn al heel lang vrienden. Hilton maakte haar debuut in seizoen 11, samen met haar zus, Kyle Richards. Deelnemen aan een realityshow zoals huisvrouwen heeft zeker zijn ups en downs en fans zagen Minkoff dat in haar eerste seizoen doormaken.

Minkoff heeft moeite om vriendschap te sluiten met huisvrouw Sutton Stracke. Het leek alsof de twee het helemaal niet met elkaar konden vinden. Een van hun eerste meningsverschillen was toen Stracke de uitdrukking "Ik zie geen kleur" gebruikte.

Minkoff vertelde Stracke waarom dat niet goed was om te zeggen en gaf er ook buiten het scherm commentaar op. Ze zei: "Dit soort gesprekken over ras vind ik belangrijk om te hebben. Ik schuw ze niet." Hun drama eindigde daar niet. Ze hadden nog een paar argumenten en besloten uiteindelijk om elkaar te vergeven en verder te gaan.

Nog verrassender was toen Minkoff en Stracke in het nieuwe seizoen als behoorlijk goede vrienden worden gezien. Fans kunnen zien dat de twee hun verschillen hebben verdoezeld, maar het wordt ook gezien als een schok voor hun mede-huisvrouwen. Terwijl het drama met Stracke was opgelost, is Minkoff dit seizoen betrokken bij meer drama met andere huisvrouwen.

Het drama is haar teveel geworden

Het nieuwe seizoen van RHOBH is onlangs begonnen, maar er is al veel te zien. Tijdens een trip naar Mexico ging Minkoff met bijna alle dames aan de slag. Minkoff zei tegen de vriendengroep dat ze het gevoel had dat het geen veilige plek voor haar was om bij hen in de buurt te zijn, omdat ze haar gevoelens nooit valideren.

Ze onthulde ook dat Stracke vorig jaar tijdens het gesprek met Stracke over "geen kleur zien" eigenlijk iets veel ergers had gezegd, maar ze zou niemand vertellen wat ze precies zei. Kyle Richards had dat niet. Richards zei dat ze "helemaal niets had mogen zeggen" als ze niet van plan was hen te vertellen wat het was.

Dit opende duidelijk ruimte voor de nieuwe vriendschap van Minkoff en Stracke om achteruit te gaan. Minkoff is ook te zien in de trailer van RHOBH seizoen 12 die vecht met Erika Jayne.

Minkoff zei tegen Jayne dat ze aan de kant van de slachtoffers staat in alle juridische problemen van Jayne, waarop Jayne antwoordt: "Je wilt aan de kant van de slachtoffers staan omdat je het cool vindt." Deze scène is nog niet gebeurd, maar het lijkt erop dat het drama van seizoen 12 hier niet stopt voor Minkoff.

Al dit drama was misschien te veel voor Minkoff om te verwerken. Ze onthulde zelfs dat ze erover dacht om met de show te stoppen. Ze legde uit dat ze in de beginfase van het filmen erover dacht om weg te gaan.

Minkoff zei dat ze echt "worstelde" om een goede start te maken. Na met haar familie te hebben gesproken en te hebben geëerd dat ze een toegewijd persoon is, besloot ze op de show te blijven en zelfs terug te komen voor het nieuwe seizoen.

Wat komt er aan in het seizoen

Er komt nog veel meer voor seizoen 12 naast het drama dat al is ontstaan. Erika Jayne zal zeker betrokken zijn bij drama met Minkoff, Stracke en mogelijk Garcelle Beauvais. Sinds het einde van de opnames van seizoen 12 heeft Jayne op Instagram bekendgemaakt dat zij en Beauvais niet op goede voet staan. Ze gooide een exemplaar van het nieuwe boek van haar vriend in de prullenbak en plaatste het op haar Instagram-verhaal.

De trailer onthult ook dat er drama zal zijn met Kathy Hilton en de dames, in het bijzonder met haar zus, Richards. Er is al drama geweest tussen Stracke en de groep vanwege haar ongevoelige opmerkingen jegens co-ster Dorit Kemsley nadat ze door een traumatische inbraak was gegaan.

Fans zijn blij dat Minkoff besloot te blijven en huisvrouw te worden. Ze brengt veel naar de show en is een sterke persoonlijkheid. Ze is niet bereid om zich terug te trekken van een van haar co-sterren. Fans zullen de rest van seizoen 12 moeten kijken om te zien waar de verhaallijn van Minkoff naartoe gaat en met hoeveel drama ze te maken krijgt.

Aanbevolen: