The Sad Reason De vakantiescènes van Courteney Cox en Matthew Perry tijdens seizoen 8 van vrienden moesten opnieuw worden opgenomen

Inhoudsopgave:

The Sad Reason De vakantiescènes van Courteney Cox en Matthew Perry tijdens seizoen 8 van vrienden moesten opnieuw worden opgenomen
The Sad Reason De vakantiescènes van Courteney Cox en Matthew Perry tijdens seizoen 8 van vrienden moesten opnieuw worden opgenomen
Anonim

Herhalingen van Friends zullen nog jaren en jaren door verschillende generaties worden bekeken. Wat de sitcom zo populair maakte, was het simpele feit dat het een gemakkelijk horloge was en een die fans tien jaar lang een gevoel van comfort bood.

Achter de schermen, als het ging om het opnemen van de serie, lag het iets gecompliceerder. Een gemiddelde aflevering had vijf uur kunnen duren om op te nemen en bovendien zouden er bewerkingen plaatsvinden.

In één geval moesten Courteney Cox en Matthew Perry hun huwelijksreisscènes uit seizoen 8 volledig opnieuw opnemen. Hoewel de originele versie misschien beter was geweest, kwam het op een gevoelig moment.

Vrienden hadden een paar reshoots tijdens de 10 seizoenen

Er gebeurde veel achter de schermen tijdens het maken van Friends. Het was niet opgenomen als een gewone sitcom, eentje die het schrift niet durfde aan te raken. In plaats daarvan waren de producenten en het schrijfteam erg flexibel als het ging om het veranderen van regels, vooral als er geen reactie op kwam.

In één geval vroeg Lisa Kudrow zelf aan het live publiek of ze de grap begrepen.

Reshoots zouden ook van tijd tot tijd plaatsvinden. In één geval was de reactie op Tom Sellecks debuut in de sitcom te overweldigend en luid, waardoor de scène een complete make-over kreeg, deze keer zonder publiek.

Een soortgelijk geval deed zich voor met Jennifer Aniston en haar spontane regel "'s werelds ergste kater". Het moment kreeg een enorme lachbui, zo erg zelfs dat het in de redactiekamer moest worden bewerkt om de lach minder lang te laten duren dan het deed.

Die reshoots waren klein vergeleken met deze. Gezien wat er met 9-11 was gebeurd, moest de show enkele wijzigingen aanbrengen gezien de gevoeligheid voor het onderwerp.

Het huwelijksreisverhaal van Monica en Chandler moest opnieuw worden opgenomen vanwege 9-11

"The One Where Rachel Tells Ross" tijdens seizoen 8 bevatte een vermakelijke verhaallijn, waarin Monica en Chandler op huwelijksreis waren. In de aflevering die werd uitgezonden, ging alles mis voor het paar.

Volgens Insider zouden de zaken echter nog erger zijn voor het paar, maar er zijn wijzigingen aangebracht vanwege 9-11.

"In werkelijkheid zouden Monica en Chandler nooit op hun bestemming aankomen in de originele versie van de aflevering."

Het stel zou in de problemen komen nadat Chandler de term bom had gebruikt: "U hoeft zich om mij geen zorgen te maken, mevrouw. Ik neem mijn bommen heel serieus." De ironie van het tafereel was het bord achter in Chandler, dat dit soort taal verbiedt.

Het zou alleen maar erger worden als ze in staat waren om op de vlucht te stappen: "Als ze toestemming krijgen om op hun vlucht te stappen, krijgt Monica een telefoontje van Joey en Phoebe over de beschadiging van de deur van hun appartement. Als Joey erom vraagt Monica, of ze ze er wel of niet voor zal aanklagen, ze roept: "Nee, ik wil dat je daar blijft staan en wacht tot de hele plaats ontploft!"

De originele scènes zijn bewaard gebleven en kunnen nog steeds worden bekeken tussen de verwijderde scènes. Wat de rest van de aflevering betreft, zijn er achter de schermen ook andere wijzigingen aangebracht.

Er zijn ook andere bewerkingen gemaakt van 'The One Where Rachel Tells Ross'-aflevering

Er werd nog een toevoeging aan de show gemaakt, dit was een eerbetoon aan New York in een moeilijke periode. IMDb zag een "I Love New York"-add-on in de aflevering.

"Als Ross en Rachel aan het einde van de show met elkaar praten, staat op de magna-doodle "I Love New York" geschreven. Dit werd gefilmd direct na de aanslagen van 9/11 en de doodle was een manier om sympathie tonen voor de mensen van New York City."

Bovendien zagen Ross en Rachel ook enkele belangrijke scriptwijzigingen: "Het originele script had de bedoeling van een running gag waar Ross, degene met een doctoraat, niet veel van weet dingen, omdat hij bedoeld was om in paniek te raken over zowel de condoomineffectiviteit als het niet zien van de baby op de echografie."

"De schrijvers besloten later echter dat het logischer zou zijn als Rachel, als onervaren moeder, in paniek zou raken over de echografie, dus het script werd gewijzigd en de aflevering werd op die manier gefilmd."

Ondanks alle veranderingen bleek seizoen 8, aflevering 3 prima in orde te zijn.

Aanbevolen: