Dit is waarom de kinderen van Shannon Beador misschien niet in het volgende seizoen van 'RHOC' zijn

Inhoudsopgave:

Dit is waarom de kinderen van Shannon Beador misschien niet in het volgende seizoen van 'RHOC' zijn
Dit is waarom de kinderen van Shannon Beador misschien niet in het volgende seizoen van 'RHOC' zijn
Anonim

Elke ster van de Real Housewives-franchise op Bravo maakt op zijn eigen manier indruk op fans. De moeilijke scheiding van Shannon Beador is nog steeds in de gedachten van de fans, terwijl zij en haar ex-man David probeerden uit zijn affaire te komen, maar ze konden niet bij elkaar blijven. Shannon heeft verteld dat zij en David moeite hebben om met elkaar om te gaan, en het lijkt zeker een lastige situatie.

Nu is er sprake dat Shannon niet naar haar dochters film The Real Housewives of Orange County mag kijken. Laten we eens kijken wat er aan de hand is.

Shannon's Daughters

Seizoen 16 zal er een beetje anders uitzien, aangezien Kelly Dodd niet terugkomt. Kelly hintte op een nieuwe realityshow, en er zullen ook nieuwe gezichten zijn. Maar gaan Shannons kinderen filmen? Fans van RHOC hebben de drie dochters van Shannon, Adeline, Stella en Sophie, in de loop der jaren in de show gezien.

Het was leuk om ze ouder te zien worden en Sophie was klaar om naar de universiteit te gaan in het meest recente seizoen van de show. Nu vragen fans zich af of de dochters van Shannon deel zullen uitmaken van seizoen 16 van de realityshow.

Shannon diende een gerechtelijk bevel in over het onderwerp omdat haar ex-man, David, niet wilde dat ze meer in de show te zien waren. Volgens Us Weekly zeggen de gerechtelijke documenten van David: "Ik heb een nieuw gezin dat ik wil beschermen en niet wil blootstellen aan een reality-tv-show." De publicatie meldde dat Shannon en haar dochters RHOC gingen filmen in juli 2021, en David zei dat hij niet wilde dat dit zou gebeuren omdat hij dacht dat ze zouden praten over Lesley Cook, zijn vrouw.

Us Weekly meldde dat Stella en Adeline de show kunnen filmen als de advocaten van Shannon de advocaten van David $ 6. 938 geven. Het is zeker interessant om hierover na te denken, aangezien de kinderen van Shannon en David al heel lang in de show zijn. En hoewel Davids nieuwe vrouw en baby een gevoelig onderwerp kunnen zijn, delen realitysterren altijd wat er in hun leven gebeurt, zelfs de moeilijke en rommelige delen. Het klinkt alsof Shannon en haar dochters waarschijnlijk niets over Davids vrouw en familie zullen bespreken, aangezien David heeft uitgelegd dat hij niet wil dat dit gebeurt.

Shannon Op 'RHOC'

Volgens Heavy.com moet Shannon thuis enkele familiescènes kunnen filmen, waaronder haar dochters. De publicatie zegt dat Shannon niet zou kunnen doorgaan met de hoofdrol op RHOC als dat niet kan gebeuren. The Blast meldde dat Shannon uitlegde: Het filmen van de Show is mijn primaire carrière en maakt deel uit van en ondersteunt mijn primaire inkomstenbron, waarvoor ik dat inkomen gebruik om voor mijn kinderen te zorgen. Als mijn kinderen niet filmen in de show, schend ik mijn contract en verlies ik mijn baan, en dus mijn vermogen om inkomen te verdienen.”

Shannon heeft fans op de hoogte gehouden van hoe het met haar dochters gaat, en volgens Bravotv.com deelde ze dat Sophie zich had aangesloten bij een studentenvereniging aan de Baylor University. Seizoen 15 bevatte veel scènes van Shannon thuis met haar kinderen, aangezien iedereen thuis bleef tijdens de COVID-19-pandemie, en Shannon deelde dat zij en haar dochters positief testten.

Shannon deelde op Watch What Happens Live With Andy Cohen dat ze zou praten over haar scheiding op RHOC en dat zij en David probeerden co-ouderschap te krijgen. Shannon zei: "Mijn scheiding is rond en dat zul je dit seizoen zien. We hebben 50/50 voogdij over de kinderen. Je wilt altijd de goede bedoelingen naar buiten brengen en deze vriendschappelijke relatie hebben - dat is niet gelukt met mij. Maar dat gezegd hebbende, we proberen zo goed mogelijk co-ouderschap te hebben", aldus People.com.

Volgens Bravotv.com deelde Shannon een lief Instagramverhaal toen ze naar Costco ging met Adeline, Stella, Sophie en Reese, Sophie's vriendje. Ze zei: "Eerste familiereis naar Costco" en vervolgde: "Natuurlijk moeten ze het Costco-eten opeten."

RHOC-fans hebben het gevoel dat ze Stella, Sophie en Adeline goed kennen, omdat ze in de loop van de seizoenen zijn opgegroeid. Ze waren heel klein toen Shannon in seizoen 9 op RHOC begon te verschijnen en nu seizoen 16 aan de gang is, zijn ze nu zeker zoveel ouder.

Het lijkt erop dat de dochters van Shannon in seizoen 16 van The Real Housewives Of Orange County zullen zijn, maar het is interessant om na te denken over hoe dat eruit zal zien als ze opgroeien en ouder worden. Als ze eenmaal het huis uit zijn en naar de universiteit gaan, lijkt het logisch dat ze niet zo vaak zouden filmen.

Aanbevolen: