1000-lb Sisters: wat is echt en wat TLC overdrijft

Inhoudsopgave:

1000-lb Sisters: wat is echt en wat TLC overdrijft
1000-lb Sisters: wat is echt en wat TLC overdrijft
Anonim

Het TLC-netwerk heeft altijd onze aandacht getrokken met zijn reality-tv-sterren en -shows. 1000 Pound Sisters is niet anders als het gaat om een fascinerende serie over intrigerende, out-of-the-box sterren en hun reizen. Deze show belicht de strijd van twee zuidelijke zussen, wiens gecombineerde gewicht maar liefst duizend pond is! Het is goed op weg om een van onze favoriete TLC-shows aller tijden te worden!

Kijkers waren in vervoering over hoe Amy en Tammy Slaton hun leven doorwerkten als zwaargebouwde vrouwen in de hoop op het juiste spoor te komen en in aanmerking te komen voor levensveranderende bariatrische chirurgie. Hoewel veel van wat fans op het televisiescherm zien niets anders is dan een feit, zijn sommige details van de show misschien een beetje wazig. TLC heeft een paar shows gehad die de waarheid uitstrekken, is dit er een van? Bekijk wat echt is en wat overdreven is op 1000 Pound Sisters.

10 Echt: ze zijn beroemd geworden door de Chubby Bunny Internet Challenge

Slaton zusters Chubby Bunny uitdaging
Slaton zusters Chubby Bunny uitdaging

Internetuitdagingen zijn tegenwoordig een rage, en deelname aan een beroemde is hoe Tammy en Amy Slaton uiteindelijk sterren werden. In 2011 lanceerde het Kentucky-duo hun eigen YouTube-kanaal. Ze hadden nooit verwacht dat het sterrendom zou worden, maar dat is precies wat er gebeurde toen de Slatons hun Chubby Bunny-uitdaging presenteerden (waarin ze in wezen een hoop marshmallows in hun mond stopten en de woorden "chubby bunny" uitten) en 1,8 miljoen views kregen!

9 Echt: de zussen hebben online pesten doorstaan

Amy Slaton van 1000 Pound Sisters huilt
Amy Slaton van 1000 Pound Sisters huilt

Terwijl de Slatons veel toegewijde fans van hun sociale media-kanaal verscheurden, kwamen ze er al snel achter dat roem en bekendheid gepaard gingen met harde kritiek en gekwetste gevoelens. In 2017 plaatste Amy Slaton een video waarin ze een aantal zeer verontrustende en wrede opmerkingen voorlas die waren achtergelaten door mensen die op het kanaal van de zusters stopten. Onnodig te zeggen dat de dames een dikke huid moesten ontwikkelen als YouTube- en reality-tv-sterren.

8 Overdreven: de promo's verbeelden ongezonde gewoonten, maar de zussen doen veel zelfzorg achter de schermen

Ster van 1000 pond zus aan het trainen
Ster van 1000 pond zus aan het trainen

De promo's voor de show spelen echt in op hoe de zussen duizend pond werden. Ze zijn afgebeeld terwijl ze bijna elke avond een Thanksgiving-feest lijken te vieren. Omdat dit reality-tv is, is echter niet alles wat we zien het hele verhaal. De afleveringen duiken dieper in de reis van Ami en Tammy om een gezondere versie van zichzelf te worden terwijl ze streven naar chirurgische interventie.

7 Echt: Tammy heeft het huis al jaren niet verlaten, behalve voor medische afspraken

Tammy Slaton in haar huis
Tammy Slaton in haar huis

Beide zussen zijn gevaarlijk groot, maar Tammy overtreft haar zus op de afdeling ponden met honderden ponden. Met een gewicht van ongeveer zeshonderd pond is Tammy sterk afhankelijk van haar zus Ami voor mobiliteitshulp. Omdat ze op het schaalnummer staat dat ze is, heeft Tammy haar huis in enkele jaren zelden verlaten. De meeste van haar uitstapjes langs de voordeur waren vanwege medische afspraken.

6 Overdreven: het productieteam draait de show om te benadrukken wat ze willen met betrekking tot de zussen

Slaton-zussen van 1000 Pound Sisters
Slaton-zussen van 1000 Pound Sisters

Niemand draait een personage zoals het productieteam van een reality-tv-show. De mensen achter de schermen van 1000 Pound Sisters benadrukken wat ze kiezen om een bepaald beeld van de Slatons te schilderen. Net als veel andere reality-tv-sterren van tegenwoordig, kunnen de Slatons alleen zoveel doen om hun eigen verhaallijn te draaien. De redactie en de productiehoofden doen de rest. Kijkers doen er goed aan te onthouden dat de dames veel meer kanten aan hun persoonlijkheid hebben dan wordt getoond.

5 Echt: ze hebben ook met veel kwalen gevochten

Amy Slaton liggend in ziekenhuisjas
Amy Slaton liggend in ziekenhuisjas

Enorm geobsedeerd zijn kan echt een negatieve invloed hebben op iemands gezondheid, en Tammy heeft specifiek met verschillende gezondheidsproblemen geworsteld vanwege haar schaalnummers. Met ongeveer zeshonderd pond heeft Tammy een paar bloedstolsels doorstaan. Al deze problemen, in combinatie met haar beperkte mobiliteit, hebben gediend als motivatie om gezonder te leven.

4 Overdreven: ruzies worden getoond, maar in werkelijkheid is hun zusterlijke band sterker dan ooit

Slaton-zussen van 1000 Pound Sisters
Slaton-zussen van 1000 Pound Sisters

Het zou geen reality-televisie zijn zonder een paar throw-downs tussen broers en zussen, dus natuurlijk gaat het netwerk de intense momenten benadrukken waarop Tammy en Ami het niet echt met elkaar eens zijn. De spanningen lopen van tijd tot tijd hoog op, vooral nu Tammy zoveel op haar zus rekent, maar de waarheid is dat de zussen zo dik zijn als dieven. Hun band en liefde voor elkaar is sterker dan wat we op het scherm zien.

3 Echt: een verlies veroorzaakte hun gewoonte om te veel te eten

Sisters on 1000 Pound Sisters, TLC
Sisters on 1000 Pound Sisters, TLC

Totdat deze zuidelijke zussen ongeveer tien jaar oud waren, waren ze gemiddeld op de afdeling ponden. Amy Slaton heeft gezegd dat het overlijden van hun grootmoeder hen echt overboord heeft gegooid met gezonde eetgewoonten. Hun oma was de meest prominente figuur in hun leven en diende als ouderfiguur terwijl de moeder van de zussen verschillende banen had. Nu oma weg was en moeder de klok rond aan het werk was, gingen de meisjes over op gemakkelijk en ongezond voedsel, wat leidde tot de huidige situatie.

2 Overdreven: The Sisters stoppen een tweede seizoen, maar zullen we ze nog een keer zien?

sterren van 1000 pond zusters
sterren van 1000 pond zusters

De zussen vertelden eerst dat er geen tweede seizoen van 1000 Pound Sisters zou komen, hoewel de cijfers en beoordelingen bewezen dat mensen er dol op waren. Later leken ze optimistischer en zeiden ze dat fans hoopvol moesten blijven en op de hoogte moesten blijven om te zien of ze zouden terugkeren naar het kleine scherm. Voorlopig is de algemene consensus geen seizoen twee, ongeacht wat er op internet ronddwa alt.

1 Echt: Amy is een getrouwde vrouw

Mike en Amy van zussen van 1000 pond
Mike en Amy van zussen van 1000 pond

De Slatons zijn echt een groep van drie omdat Amy is gekoppeld aan een man genaamd Michael. Haar relatie met Michael is een belangrijke factor in haar zoektocht om af te vallen en in aanmerking te komen voor een maagbypassoperatie. Het stel wil een gezin stichten, maar Amy's gewicht heeft dat proces tot nu toe belemmerd. Michael zal waarschijnlijk een geweldige vader zijn, want hij is al behoorlijk bedreven in het helpen van zijn vrouw om voor haar zus van zeshonderd pond te zorgen.

Aanbevolen: